Konohamaru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 5. Japon Animasyon Günleri 26 – 27 Haziran 2004 Basın Bülteni 11 Haziran 2004 Japon Animasyon Günleri 5. Yılında Japon animasyonu kültürünün Türkiye’deki geleneksel etkinliği olan Japon Animasyon Günleri (JAG), bu yıl beşincisi ile Anime izleyicilerine evsahipliği yapıyor. Japon Animasyon Günleri, kısa adı ile JAG etkinlikleri ilk olarak 2000 yılında düzenlenmeye başladı. Küçük bir ekip tarafından başlatılan ve Türk-Japon Üniversiteliler Derneği'nin değerli desteği ile yola çıkan etkinlik bu sene beşinci sefer düzenleniyor. Her yıl Türk-Japon Üniversiteliler Derneği tarafından düzenlenen JAG, bu sene 26-27 Haziran tarihlerinde kapılarını açacak. Hep olduğu gibi bu sene de ücretsiz olarak izlenebilecek olan JAG’ın düzenlendiği yer ise Ankara, OR-AN Sitesi’nde bulunan Türk-Japon Vakfı Kültür Merkezi. Etkinliğin amacı Anime (Japon animasyonu), Manga (Japon çizgi-romanı), Japon popüler kültürü, animasyon ve sinema meraklılarını biraraya getirmektir. Bu amaçla her sene etkinlik dahilinde uzun metrajlı film gösterimleri, söyleşiler, sunumlar ve benzeri diğer kültürel çalışmalar yapılmaktadır. JAG’da bu sene de film ve dizi gösterimlerinin yanısıra, animasyon kültürü ve Japon popüler kültürü üzerine birçok alt etkinlik yer alacak. Japon Animasyon Gösterimleri - Cowboy Bebop The Movie (Yönetmen: Hiroyuki Okiura) - Memories (Yönetmen: Katsuhiro Otomo) - Rurouni Kenshin (Yönetmen: Kazuhiro Furuhashi) - Gunparade March (Yönetmen: Katsushi Sakurabi) Japon Kültürü Etkinlikleri - Go Oyunu Tanıtımı ve Dersleri (Konuşmacı: Bayram Bütün) - Kendo Sunumu ve Gösterisi - Iaido Sunumu ve Gösterisi Türkiye’de Animasyon - Söyleşi: Kutsi Akıllı ve Murat Bozkurt / Troya Animasyon Film Projesi - Söyleşi: Denizcan Yüzgül / Türkiye’de Animasyon Kültürü - Ödüllü Kısa Türk Animasyon Filmleri (Yönetmen: Denizcan Yüzgül) Stand ve Sergiler: - Go Oyunu Standı - Manga Sergisi - Türk Amatör Manga Çizerleri Standı - Sadi Konuralp Anma Standı Etkinliklerin dışında, JAG’a gelen katılımcıları Pazar günü bir sürpriz hediye çekilişi de bekliyor. Bu sene, Anime kültürüne firmalardan büyük destek verilmekte. 5.JAG’ı destekleyen firmalar: - Sony Pictures - Columbia-Tristar - Super-J (Mitsubishi) - Atlas Digital Production 5.JAG’a destek veren kulüp ve kuruluşlar: - Türkiye Kendo Komitesi - Türkiye Go Oyuncuları Derneği - Bilkent Üniversitesi Animasyon ve Çizgiroman Kulübü - Bilkent Üniversitesi Go Kulübü - Anime.Gen.Tr Anime Manga Türkiye Kulübü - Anadolu Üniversitesi Çizgifilm Kulübü 5. Japon Animasyon Günleri etkinlikleri ve program ile ilgili ayrıntılı bilgi http://www.anime.gen.tr/jag5/ adresinden alınabilir. 5. Jag Etkinlikleri ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen Burak N. Aydın'a başvurunuz. Tel: 0 212 288 34 28 E-posta: [email protected] Web: http://www.anime.gen.tr/jag5/ [Bu mesaj Konohamaru tarafından 11 Haziran 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ankarada olanların kesinlikle ve kesinlikle kaçırmaması gereken bir organizasyon. + olarak ankaradaki geniş anime arşivi olan kişilerle tanışma fırsatı bulabilirsiniz :).[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 süpermiş iaido bilem var[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 o sirada bodrumda olmasam (okul mezunlarinin gezisi :P) ankaraya gelirdim hemen kacirmak istemeyecegim bir sey cunku[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tam o tarihlerde boluda stajda olcam ama beni temsilen kardeşimi mutlaka yollarım ehe. çok süper uzakdoğulu aplalar oluyomuş, ehem zed, bilemiyom kem küm...[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya lanet olsun (oh shit - like the movies) 26'sında ehliyet sınavı var. Motor'dan kaldım ona giricem.. Sınav umarım erken başlar da yarım saatte bitirir çıkarım.. Keşke 27-28 olsaydı :([signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 4x4 lük organizayson (jip gibin).kaçırmayın bunu.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asuka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 tarihe bak ya..27 haziran da YDS var..gene katılamıycam JAG a....[signature][hline]Asuka Strikes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bu tarz bir etkinlik neden ankara gibi derenin bile yolunun uğramadığı bir yerde yapılır ki istanbul gibi bir kültür başkenti varken hiç anlamam.. :-p ankara olmasa sırf bunun için kalkıp gitmeyi istiyorum 4 yıldır..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ee herşey istanbulda, bırak JAG bizde yapılsın, ne de olsa bir sürü büyükelçilik var ankarada..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Evet Allahtan ankara başkent yoksa bırak JAG ı animeyi zor görürdük.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ankaradan giden varmı buna , nasıldı?[signature][hline]Owning Foo__________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coky46 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Millet nasıl geçti. Ulaşım felan problem olur diye ben Ankaraya gelemedim. Ben değil ama adi Bush Geldi[signature][hline]Long Live Rock'n Roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ben ilk gününe katıldım. 2 gün de kızılaydan or-an a gidiş yolu bulamadım. Ama ilk gün çok eğlenceliydi özellikle "go" oyun odası benim ilgimi çeken kısımdı :). 2. gün gidemedim gidenleri de acayip merak etmekteyim nasıl gittiniz?[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar