di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Selam ahali, Konu basligindaki somurtma kismi geyik tabi =) Bir haftaligina issizim. Atilmadim, kendim ayrildim. Ya sirket ortaklarindan birinin agzini burnunu kirip kotu ayrilacaktim ya da daha adam akilli sekilde ayrilacaktim. Tipin agzini burnunu dagitmayi hala cok istesem de ben ikinci yolu sectim, kendim ayrildim. 1 Hafta issizim. Sonrasinda yeni isime basliyorum. Lakin evimden 40 km uzakta. Servisi kacirinca bildiginiz tutuyorum. Cok para verseler de araba alsam diyorum -nasil olacaksa artik=). Boyle iste. Bir konu da ben acayim, benimle de ilgilnenin istedim. Cukunu tras edip aglayanlar kadar olmasa da is gorur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Daha sabah dediydi valla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 mutlu olduğun yerde çalışmak en iyisi abi. iyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahah ağlamıştı dimi. İş ne kadar iyi olursa olsun, mutlu olmadığın, sinir olduğun yerde çalışmaktansa, en azından rahat edebileceğin bir yerde çalışma taraftarıyım. Umarım yeni işine çabuk ısınırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sen evlendikten sonra çok asabi oldun ha hayırlısı diyelim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Hatunu da bolca dovuyorum ama. Gecmiyor bi turlu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hop o hatuna kalkan eller insin. hayırlısı olsun heu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Abi nasıl ayrılır ayrılmaz iş buldun :) Ne iş yapıyodun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ona işsiz kaldım değil iş değiştiriom denir ya hiç mi işsiz kalan görmedik öh . hayırlı olsun bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Eheh. Bi gun oglen vakti buyuk sirketlerden birine sorduklari sorunun cozumuyle birlikte CV'mi gonderdim. Iki saat sonra arayip yarin sabah gorusmeye gelebilir misiniz dediler, gittim, uc kisi tarafindan sorguya cekildim, bir saatin sonunda da ise alindim. Linux sistem yoneticisi olarak calisiyordum. Yeni isimde ise pozisyonum web developer olacak. Hani -nazar degmesin- is konusunda hic sorunum yok. Sebebi de zilyon tane bilgisayar muhendisi, zilyon tane programci, zilyon tane web tasarimcisi ve bir o kadar web developer olmasina ragmen hic birinin bir halttan anlamamasi. Okuduklari okul, gecirdikleri bunca sene bosa gecmis yani. Gelistirmemisler kendilerini. Dolayisiyla isini az cok bilen kisiler icin kiymetli bir elemanim ben. Iyi dilekler icin tesekkur ederim bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 o zaman tebrikler :) yeni işin umarım umduğun gibi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ben de işsizim beni de yanına çırak alsana hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hayirli olsun cabuk kapmislar yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 di said: Eheh. Bi gun oglen vakti buyuk sirketlerden birine sorduklari sorunun cozumuyle birlikte CV'mi gonderdim. Iki saat sonra arayip yarin sabah gorusmeye gelebilir misiniz dediler, gittim, uc kisi tarafindan sorguya cekildim, bir saatin sonunda da ise alindim. Linux sistem yoneticisi olarak calisiyordum. Yeni isimde ise pozisyonum web developer olacak. Hani -nazar degmesin- is konusunda hic sorunum yok. Sebebi de zilyon tane bilgisayar muhendisi, zilyon tane programci, zilyon tane web tasarimcisi ve bir o kadar web developer olmasina ragmen hic birinin bir halttan anlamamasi. Okuduklari okul, gecirdikleri bunca sene bosa gecmis yani. Gelistirmemisler kendilerini. Dolayisiyla isini az cok bilen kisiler icin kiymetli bir elemanim ben. Iyi dilekler icin tesekkur ederim bu arada =) tek korkum seneye mezun olunca şu kısma girmek. bu arada geze <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 di said: Lakin evimden 40 km uzakta. abo kolay gelsin tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 olm ben bu mesafeleri hiç bilmiyorum ha.. evden işe ne kadar yol gidiyorum acaba ben. böyle konuşurlar "abi o kadar zamanda gidemez. üsküdar-beykoz arası x km zaten" falan diye. çok imrenirim. neyse hayırlı olsun yeni işin tim ^^ ama olsun artık, millete kızma her şey için yau. işin o tarafını pek doğru bulmuyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 diablo 3 çıkınca da bir iki ay iş bıraktım diye topik açarsın artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dünkü zam konumdan sonra acaba ddim gaza gelip zam filan mı istedide. eheh. hayırlısı olsun bazen para da çok önemli olmuyo ortam olmadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ractacim direkt sahsa hakaret vardi ve oyle boyle degildi aslini istersen. Sikip sokmadan iki lafi bir araya getiremeyen bir tip bu bahsettigim. Patronumun kardesi oluyor ayni zamanda. Isin icine bir de esimin onunde hakaret boyutu girince dedim yeter. Hani patronumla da saglam kapismisligim var, bana siktir git kendine baska is bul demisligi var ama adamin bir anlik delirmesiydi o. Birakayim dedigimde duymamazliktan geldi daha sonra mesela. Ama bu dingil oyle degil. Gerekli gereksiz basliyor saymaya. Laf anlatmaya calisiyorsun dinlemiyor. Abi saka gibi. Musteriden sikayet gelmis isim yapilmadi diye. Yalan soyluyor diyorum. Niye yalan soylesin musteri diyor. Telefon kayitlari var ac dinle inanmiyorsan diyorum neden yalan soylesin diyor. Teknik ekip olarak bizde varmis bir bokluk, aldigimiz maasi vicdanimiz sindiriyor muymus. Boyle bi mal iste. Arkada kalanlar pek guzel sindiriyor bu laflari da ben gelemedim. Bu kadar gurursuzluk bozar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 oha o kadar mı pislik bu herif? işte insanoğlu bazen dayak yemeden akıllanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 çıkarıp masa vursaydın keşke yumruğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Yeni isimde ilk gunum. Bakalim neler olacak. Bi de laptop verdiler guzelinden. Can you run it'de neleri calistirir diye bakiyorum. WOW icin onerilenin de cok ustunde diyor. Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ooo hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar