Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artik issizim =/

di

Öne çıkan mesajlar

Selam ahali,

Konu basligindaki somurtma kismi geyik tabi =)

Bir haftaligina issizim. Atilmadim, kendim ayrildim. Ya sirket ortaklarindan birinin agzini burnunu kirip kotu ayrilacaktim ya da daha adam akilli sekilde ayrilacaktim. Tipin agzini burnunu dagitmayi hala cok istesem de ben ikinci yolu sectim, kendim ayrildim.

1 Hafta issizim. Sonrasinda yeni isime basliyorum. Lakin evimden 40 km uzakta. Servisi kacirinca bildiginiz tutuyorum. Cok para verseler de araba alsam diyorum -nasil olacaksa artik=).

Boyle iste. Bir konu da ben acayim, benimle de ilgilnenin istedim. Cukunu tras edip aglayanlar kadar olmasa da is gorur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh. Bi gun oglen vakti buyuk sirketlerden birine sorduklari sorunun cozumuyle birlikte CV'mi gonderdim. Iki saat sonra arayip yarin sabah gorusmeye gelebilir misiniz dediler, gittim, uc kisi tarafindan sorguya cekildim, bir saatin sonunda da ise alindim.

Linux sistem yoneticisi olarak calisiyordum. Yeni isimde ise pozisyonum web developer olacak.

Hani -nazar degmesin- is konusunda hic sorunum yok. Sebebi de zilyon tane bilgisayar muhendisi, zilyon tane programci, zilyon tane web tasarimcisi ve bir o kadar web developer olmasina ragmen hic birinin bir halttan anlamamasi. Okuduklari okul, gecirdikleri bunca sene bosa gecmis yani. Gelistirmemisler kendilerini. Dolayisiyla isini az cok bilen kisiler icin kiymetli bir elemanim ben.

Iyi dilekler icin tesekkur ederim bu arada =)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Eheh. Bi gun oglen vakti buyuk sirketlerden birine sorduklari sorunun cozumuyle birlikte CV'mi gonderdim. Iki saat sonra arayip yarin sabah gorusmeye gelebilir misiniz dediler, gittim, uc kisi tarafindan sorguya cekildim, bir saatin sonunda da ise alindim.

Linux sistem yoneticisi olarak calisiyordum. Yeni isimde ise pozisyonum web developer olacak.

Hani -nazar degmesin- is konusunda hic sorunum yok. Sebebi de zilyon tane bilgisayar muhendisi, zilyon tane programci, zilyon tane web tasarimcisi ve bir o kadar web developer olmasina ragmen hic birinin bir halttan anlamamasi. Okuduklari okul, gecirdikleri bunca sene bosa gecmis yani. Gelistirmemisler kendilerini. Dolayisiyla isini az cok bilen kisiler icin kiymetli bir elemanim ben.

Iyi dilekler icin tesekkur ederim bu arada =)

tek korkum seneye mezun olunca şu kısma girmek.
bu arada geze <.<
Sosyal ağlarda paylaş

olm ben bu mesafeleri hiç bilmiyorum ha.. evden işe ne kadar yol gidiyorum acaba ben. böyle konuşurlar "abi o kadar zamanda gidemez. üsküdar-beykoz arası x km zaten" falan diye. çok imrenirim.

neyse hayırlı olsun yeni işin tim ^^ ama olsun artık, millete kızma her şey için yau. işin o tarafını pek doğru bulmuyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractacim direkt sahsa hakaret vardi ve oyle boyle degildi aslini istersen. Sikip sokmadan iki lafi bir araya getiremeyen bir tip bu bahsettigim. Patronumun kardesi oluyor ayni zamanda.

Isin icine bir de esimin onunde hakaret boyutu girince dedim yeter.

Hani patronumla da saglam kapismisligim var, bana siktir git kendine baska is bul demisligi var ama adamin bir anlik delirmesiydi o. Birakayim dedigimde duymamazliktan geldi daha sonra mesela. Ama bu dingil oyle degil. Gerekli gereksiz basliyor saymaya. Laf anlatmaya calisiyorsun dinlemiyor.

Abi saka gibi. Musteriden sikayet gelmis isim yapilmadi diye. Yalan soyluyor diyorum. Niye yalan soylesin musteri diyor. Telefon kayitlari var ac dinle inanmiyorsan diyorum neden yalan soylesin diyor. Teknik ekip olarak bizde varmis bir bokluk, aldigimiz maasi vicdanimiz sindiriyor muymus.

Boyle bi mal iste. Arkada kalanlar pek guzel sindiriyor bu laflari da ben gelemedim. Bu kadar gurursuzluk bozar beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...