elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 demin chip haziran sayısını inceliyodum. 234.sayfada www.paticik.com ismi geçmiş. "ülkemizde online oyunlar üzerine türkçe kaynak bulmak oldukça zor. bu bosluğu dolduran tek site ise paticik. site yayınına uzun zaman ara verdikten sonra tekrar hayata döndü. tüm kitle burada ve özellikle forumlarda oldukça fazla bilgi bulabilirsiniz.eğer herahangi bir oyunun bir yerinde problem yaşıyorsanız çözümünü burada bulabilirsiniz" baska topic var mı bunla ilgili diye bakındım ama yoktu, ben actım[signature][hline]all fired up
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 scan edip sayfayı bize göndersene. [email protected] adresine atabilirsin. basında biz şeklinde bi bölüp yaparız belki ileride.
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 adı ile maili bukadar uyumlu bişi olamaz :D [email protected] nekadar uyum nekadar hoş[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 pcnette de olması lazım sanırım.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Scan edip şuraya koysanız merak ettik :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Site geçici olarak kapanıyor ve bum; tüm seçkin dergiler de adımız geçmeye başlıyor. Bi yerde hata var ama......[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 konuyu dagıtmayalm *! konu dagıtıcılarını kovalar* gelmiş geçmiş basında cıktıgımız haber, yazı vb. ne varsa scan edebilir misiniz? [Bu mesaj karakedi tarafından 02 Temmuz 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 dijital kamera ile çektim ama net çıkmadı bi de yazıları okunmadı..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bende scanner yok. haziran sayısı işte, yani bugün ayın 2 si, bi önceki ay olduuna göre rahatlıkla bulunur her şekilde.[signature][hline]all fired up
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 pcnet temmuz sayısı ama[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 scanneri olupda chip haziran sayısını alanlar kümesi boş küme midir? bi patinin öne çıkıp benim karamurat demesi gerekiyor.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Senin birinin scan etmesini beklemeyip gidip parana kıyman gerekir kedi. :P[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 -karamurat benim -hayır benim -nayır benim -nayııırr nolamaz karamurat benim işte o kadar. bende scanner yok :( olsa şeederdim. ayrıca black ice temmuz sayısı değil haziran sayısında var bu olay[signature][hline]all fired up
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Digital Camera ile yakından çekip buraya koyabilirsin belki. Scannerinin olmaması bir özür değil :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 dijital camera var ama düzgün bişey cıkıcaını sanmıyorum o eylemden, akşam bi deneyim, atarım buraya resimleri[signature][hline]all fired up
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 çektim çıkmadı işte.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 illa chipde almak lazım olucak , üşenmeyip scanneri olan bir arkadaş bir chip alsın ( benim varda ben chip almaya değil scanneri kurmaya üşeniyom :P )[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: StRencher, 02 Temmuz 2004 13:04 tarihinde demiş ki: Site geçici olarak kapanıyor ve bum; tüm seçkin dergiler de adımız geçmeye başlıyor. Bi yerde hata var ama...... haziran sayısı mayısta hazırlanır. site mayısta değil 15 haziran ile 1 temmuz arası kapanmıştı.[signature][hline]pc and comic geek
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hazırlanış tarihinden dolayı demiyorum. düşünsene bu kadar övülmüş bir siteye merakla giriyorlar Su anda teknik alt yapi........ "öehh bumuydu" derler. sonra da orda burda her paticik lafı geçtiğinde kötülerler vs vs[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 sezen aksu - gülümse. . bir scannerim bile yok anlıyor musun, hadi gülümse..[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 5.0mp, carl zeiss mercek, auto focus... sony kameram var ama o bile çekmiyor yazıları, çok bulanık, aşırı bulanık. bir scannerın işini bir "dijital" fotoğraf makinesi hayatta yapamaz. printer, dijital kamera hede hödö var bir tek scanner yok :([signature][hline]pc and comic geek
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 olsun ben bulanıkınada razıyım =P aslında güzel olur, şimdiye kadar çıkan tanıtım yazılarını toplayıp-biraraya getirmek.. ama boşver bunun içinde yine bi sayfa tasarlamak lazım, boşver. ama sen yinede göster bonecum =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 neyi göstercem abi beyaz bişi üstünde siyah karaltılar var. bunu paint programında da yapabilirsin[signature][hline]pc and comic geek
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 valla ben haziran byte'da gördüm paticik'i şöyle yazmışlar: "Geçtiğimiz ay donanım editorümüz Berkin Bozdoğan'ın önerisi olarak bu sayfalarda yer bulan Paticik.com, oldukça aktif bir foruma sahip. Paticik.com, pati zone, ilgi alanları, oyunlar, mmorpg türleri, paticik uo sunucusu ve diğer olmak üzere yedi ana başlığa sahib olan forumda onlarca da alt başlık bulunuyor. Bugüne kadar yüzbinlerce mesajın gönderildiği Paticik.com forumları, zengin konu başlıklarıyla sizleri bekliyor." demiş.. Ayrıca: Genel:**** İçerik: **** Grafik: *** Güncelleme: ***** yıldız olarakta notumuzu vermiş ha birde hemen site resminin yanında "Byte Haziran 2004 En İyi İçerik" ödülünü kapmış aslan pati..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 euheuhe ben de isterim o dergiyi o zaman bir tek bende o eksik :-P grafik 3 yıldız ahaha çok kötü grafikler var tabi sitede :)[signature][hline]pc and comic geek
Öne çıkan mesajlar