DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 unK said: hayatımda ilk defa bu kadar bahtsız bir takım olarak izledim galatasaray'ı, direkten dönenler, yalayanlar, hakemler yuh be sol koluma ağrı girdisamuel johnson 1-0'ı izlemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 dory said: en buyuk cimbom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hakem allah binbir belanı versin. ardanın golü iptal etti mahvetti maçı şerefsiz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 cimbomlu olunmaz dogulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 o degil de simdi dikkatimi cekti. 2 mactir saha sirilsiklam. ayakta duramiyoruz paslar yerlerini bulmuyor, sebep bu mu acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 dory, futbol bölümüne daha sık bekleriz seni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 onun bunun çocuğu hakem ya. o kadar yattılar ettiler eklemedi uzatmaya. tertemiz golüde vermedi. acaba aynı pozisyonda arda ile rakip yer değiştirse ve adam ardanın üzerinden topa kafa vurup tehlikeyi uzaklaştırsa penaltı verirmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 DoruK said: unK said: hayatımda ilk defa bu kadar bahtsız bir takım olarak izledim galatasaray'ı, direkten dönenler, yalayanlar, hakemler yuh be sol koluma ağrı girdisamuel johnson 1-0'ı izlemedin mi? unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hayır. medyaca çok fazla pohpohlanıyoruz sadece. şu defans çok kötü, top kullanamıyorlar.en az bir libero ve defans adamına ihtiyacımız var. aynı şekilde türkiye milli takımında da aynı sorun var. zaten messi gibi oyuncularımız yok , bari bi samuel gibi defansımız olsun ya da yetişsin bi yerlerden ne bilim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ha bi de hakeme saydırmayı bırakın bi kenara, sinirinize hakim olun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 B PLANI!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 rajkaard sagolsun 2 yari baya zevkli oldu. ayhani cikarinca kabak cicegi gibi acildi oyun. gsnin bloklarinin arasi acilinca adamlar birsuru pozisyon yakaladi ama gsde atakta daha verimli oldu.her iki takimda galip gelebilirdi bu pozisyonlara ramen az gol oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Golleri HoN'da atın hadi go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 birileri acilen rijkaard, neeskens ve yabancı futbolculara maça abdestli çıkmayı öğretmeli, işin gidişatı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 harrykewell said: draedan said: tnt verecek diyor, kablolu tv deyiz diyor, aksama evden kablolu tv den tnt den sifresiz seyredebilecegiz mi demek oluyor +18 olacağı için şifre konabilir :) AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 baroş abdes alsa yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 asıl +18 şimdi başladı `eyes wide shut` veriyo lan TNT haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Hala lideriz, nays. Pana 1-0 çakmış D. Bukres'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 DoruK said: birileri acilen rijkaard, neeskens ve yabancı futbolculara maça abdestli çıkmayı öğretmeli, işin gidişatı kötü. ve maçtan önce besmele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ilk yarı adamlar iyi kitledi, üstüne birde kontradan gol attılar. ikinci yarı bastırmak kaldı bize, çok kontra verdik bastırırken ama eğer bir gol daha bulsaydık açılırdı oyun, olmadı sağlık olsun. Ancak rakipler artık çözmüş gibi olayı biliyorlar hücum hattı çok güçlü, orayı kitleyip ani çıkışlarla sallıyorlar. Buna bir çözüm bulunması şart gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bana göre 2 liberoyla oynamalıyız .mehmet topal, mustafa sarp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Yediğimiz gole giderken karşı takım 5 tane adam var ne gol olacak ya dedim gol olunca şok oldum bir şey diyemedim yani.. Arda'nın sayılmaan golü haklıydı sanırım baros2un da 2 kere ard arda üst direği tutturmasını gördüm fazla izlemedim zaten Kv'ye baktım elano'nun son dakikalardaki pozisyonunda vurabilse süper bir gol atacaktı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ayrıca hakan balta'ya her zaman ben caneri tercih ederim arkadaş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 lan ben sinir yaptım lan son vuruşlarda falan baya kötüydü gs baroş çıkmamalıydı dk 80 den sonra çift forvet asılacaktı maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ya gordon da ardaya iyi sarıldı o arkadaki hakem kör kontejanından çalışıyor sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar