Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Galatasaray - Sturm Graz 01.10.09 @ 22:05 & TNT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
unK said:

hayatımda ilk defa bu kadar bahtsız bir takım olarak izledim galatasaray'ı, direkten dönenler, yalayanlar, hakemler yuh be sol koluma ağrı girdi
samuel johnson 1-0'ı izlemedin mi?
Mesaj tarihi:
onun bunun çocuğu hakem ya. o kadar yattılar ettiler eklemedi uzatmaya. tertemiz golüde vermedi. acaba aynı pozisyonda arda ile rakip yer değiştirse ve adam ardanın üzerinden topa kafa vurup tehlikeyi uzaklaştırsa penaltı verirmiydi?
Mesaj tarihi:
DoruK said:

unK said:

hayatımda ilk defa bu kadar bahtsız bir takım olarak izledim galatasaray'ı, direkten dönenler, yalayanlar, hakemler yuh be sol koluma ağrı girdi
samuel johnson 1-0'ı izlemedin mi?

unutmuşum
Mesaj tarihi:
hayır.
medyaca çok fazla pohpohlanıyoruz sadece.
şu defans çok kötü, top kullanamıyorlar.en az bir libero ve defans adamına ihtiyacımız var.
aynı şekilde türkiye milli takımında da aynı sorun var.
zaten messi gibi oyuncularımız yok , bari bi samuel gibi defansımız olsun ya da yetişsin bi yerlerden ne bilim .
Mesaj tarihi:
rajkaard sagolsun 2 yari baya zevkli oldu. ayhani cikarinca kabak cicegi gibi acildi oyun. gsnin bloklarinin arasi acilinca adamlar birsuru pozisyon yakaladi ama gsde atakta daha verimli oldu.her iki takimda galip gelebilirdi bu pozisyonlara ramen az gol oldu bence.
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

draedan said:

tnt verecek diyor, kablolu tv deyiz diyor, aksama evden kablolu tv den tnt den sifresiz seyredebilecegiz mi demek oluyor

+18 olacağı için şifre konabilir :)

AHAHAH
Mesaj tarihi:
DoruK said:

birileri acilen rijkaard, neeskens ve yabancı futbolculara maça abdestli çıkmayı öğretmeli, işin gidişatı kötü.

ve maçtan önce besmele
Mesaj tarihi:
ilk yarı adamlar iyi kitledi, üstüne birde kontradan gol attılar. ikinci yarı bastırmak kaldı bize, çok kontra verdik bastırırken ama eğer bir gol daha bulsaydık açılırdı oyun, olmadı sağlık olsun.

Ancak rakipler artık çözmüş gibi olayı biliyorlar hücum hattı çok güçlü, orayı kitleyip ani çıkışlarla sallıyorlar. Buna bir çözüm bulunması şart gibi.
Mesaj tarihi:
Yediğimiz gole giderken karşı takım 5 tane adam var ne gol olacak ya dedim gol olunca şok oldum bir şey diyemedim yani.. Arda'nın sayılmaan golü haklıydı sanırım baros2un da 2 kere ard arda üst direği tutturmasını gördüm fazla izlemedim zaten Kv'ye baktım elano'nun son dakikalardaki pozisyonunda vurabilse süper bir gol atacaktı ama :)
  • Yeni Oluştur...