Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Galatasaray - Sturm Graz 01.10.09 @ 22:05 & TNT

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

hayır.
medyaca çok fazla pohpohlanıyoruz sadece.
şu defans çok kötü, top kullanamıyorlar.en az bir libero ve defans adamına ihtiyacımız var.
aynı şekilde türkiye milli takımında da aynı sorun var.
zaten messi gibi oyuncularımız yok , bari bi samuel gibi defansımız olsun ya da yetişsin bi yerlerden ne bilim .
Sosyal ağlarda paylaş

rajkaard sagolsun 2 yari baya zevkli oldu. ayhani cikarinca kabak cicegi gibi acildi oyun. gsnin bloklarinin arasi acilinca adamlar birsuru pozisyon yakaladi ama gsde atakta daha verimli oldu.her iki takimda galip gelebilirdi bu pozisyonlara ramen az gol oldu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı adamlar iyi kitledi, üstüne birde kontradan gol attılar. ikinci yarı bastırmak kaldı bize, çok kontra verdik bastırırken ama eğer bir gol daha bulsaydık açılırdı oyun, olmadı sağlık olsun.

Ancak rakipler artık çözmüş gibi olayı biliyorlar hücum hattı çok güçlü, orayı kitleyip ani çıkışlarla sallıyorlar. Buna bir çözüm bulunması şart gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yediğimiz gole giderken karşı takım 5 tane adam var ne gol olacak ya dedim gol olunca şok oldum bir şey diyemedim yani.. Arda'nın sayılmaan golü haklıydı sanırım baros2un da 2 kere ard arda üst direği tutturmasını gördüm fazla izlemedim zaten Kv'ye baktım elano'nun son dakikalardaki pozisyonunda vurabilse süper bir gol atacaktı ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...