Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok oturunca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Longshanks said:

kuyruk sokumum çok acıyo ya . var mı böyle olan başka? yoksa bende mi gariplik. bacaklarımı da uzatmazsam çıldırıyorum otururken dizlerim acıyo. böyle sinemada falan mutlaka uzatmam gerek bacaklarımı:S

okumadım dendimi bilmiyorum ama kıl dönmesi olabilir belki
Mesaj tarihi:
ya birşey yanlış anlaşıldı galiba
arkadaşlarım benim hem dizlerim
hem kuyruk sokumumda problem var.
ve ikisi de oturunca oluyo, bacakları uzatınca geçen dizlerim.
ayağa kalkıp yürüyünce geçen kuyruk sokumum.
kıl dönmesi değil ortopedik bi sorun sanıyorum
Mesaj tarihi:
hadi yalnız değilsin eğer kemik batması gibi bi acıysa o kuyruk sokumundaki yatakta bile otursam belli bi süreden fazla bana oluyo çok pis bişey :(
Mesaj tarihi:
bende olmuştu aynısı. bir süre (1-2 ay falan) bilgisayar başına oturmamaya çalış ciddi ciddi. çünkü sorun ilerlerse çok daha kötü duruma geliyor baya fıtık ağrısı gibi oluyor her dakika. geçtikten sonra da bilg. başına sert bir sandalye yerine kemiklerinin ezilmemesini sağlayacak kadar yumuşak bir koltuk falan koy. hayatının her anında (otururken, yürürken, yorgunken vs.) dik durmaya gayret et.

dizlerin için ise; spor yap.
Mesaj tarihi:
bilgisayarın başında hep ayakları monitörün yanına uzatırım biraz da yan otururum. yani göt aşağıda kalıo. ayaklar yukarda.

her kalktığımda kuyruk sokumumum hayvan gibi acır. tam olarak kuyruk sokumum. bi daha oturmucam derim ama yaklaşık 10 senedir böyle oturuyorum. benim durumum bu benzerlik olabilir diye anlatayım dedim.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

bilgisayarın başında hep ayakları monitörün yanına uzatırım biraz da yan otururum. yani göt aşağıda kalıo. ayaklar yukarda.

her kalktığımda kuyruk sokumumum hayvan gibi acır. tam olarak kuyruk sokumum. bi daha oturmucam derim ama yaklaşık 10 senedir böyle oturuyorum. benim durumum bu benzerlik olabilir diye anlatayım dedim.
OHA LAN aynı ben
benim de bacaklar sığmıyo bilgisayarın alt kısmına. boyum 196. ben de bilgisayarın sol tarafında pencere var ayaklarımı oraya uzatıp yan durarak resmen kıç ucuyla oturuyorum.
Mesaj tarihi:
Cons said:

benim osman diye bi arkadaşta kuyruk çıktı dikkat etmek lazım.

evet =(

http://www.dolukonu.com/wp-content/uploads/2008/12/kuyruklu-insan.png
Mesaj tarihi:
benim orası böle şişti lan birazcık böcek ısırığı gibi. acıyodu falan geçti gibi şimdi. kuyruğum mu çıkıyor lan harbi? ama sürekli üstüne oturduğum için geri mi giriyor nedir
  • Yeni Oluştur...