Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok oturunca

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Longshanks said:

kuyruk sokumum çok acıyo ya . var mı böyle olan başka? yoksa bende mi gariplik. bacaklarımı da uzatmazsam çıldırıyorum otururken dizlerim acıyo. böyle sinemada falan mutlaka uzatmam gerek bacaklarımı:S

okumadım dendimi bilmiyorum ama kıl dönmesi olabilir belki
Sosyal ağlarda paylaş

bende olmuştu aynısı. bir süre (1-2 ay falan) bilgisayar başına oturmamaya çalış ciddi ciddi. çünkü sorun ilerlerse çok daha kötü duruma geliyor baya fıtık ağrısı gibi oluyor her dakika. geçtikten sonra da bilg. başına sert bir sandalye yerine kemiklerinin ezilmemesini sağlayacak kadar yumuşak bir koltuk falan koy. hayatının her anında (otururken, yürürken, yorgunken vs.) dik durmaya gayret et.

dizlerin için ise; spor yap.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın başında hep ayakları monitörün yanına uzatırım biraz da yan otururum. yani göt aşağıda kalıo. ayaklar yukarda.

her kalktığımda kuyruk sokumumum hayvan gibi acır. tam olarak kuyruk sokumum. bi daha oturmucam derim ama yaklaşık 10 senedir böyle oturuyorum. benim durumum bu benzerlik olabilir diye anlatayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

bilgisayarın başında hep ayakları monitörün yanına uzatırım biraz da yan otururum. yani göt aşağıda kalıo. ayaklar yukarda.

her kalktığımda kuyruk sokumumum hayvan gibi acır. tam olarak kuyruk sokumum. bi daha oturmucam derim ama yaklaşık 10 senedir böyle oturuyorum. benim durumum bu benzerlik olabilir diye anlatayım dedim.
OHA LAN aynı ben
benim de bacaklar sığmıyo bilgisayarın alt kısmına. boyum 196. ben de bilgisayarın sol tarafında pencere var ayaklarımı oraya uzatıp yan durarak resmen kıç ucuyla oturuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...