Boci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 En iyisi simit gibi ortası boş yuvarlak yastıklara oturmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 en çok sen oturuyon demekki sldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 İşi devamlı oturarak çalışmak olan insanlarda bu tarz birçok sorun çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 evde oturuyorum cafede falan oturuyorum okulda da oturuyorum. sporla aram iyi deil böyle geçiyo hayatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kıl dönmesi olabilir diyecektim denmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bende de var fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Longshanks said: kuyruk sokumum çok acıyo ya . var mı böyle olan başka? yoksa bende mi gariplik. bacaklarımı da uzatmazsam çıldırıyorum otururken dizlerim acıyo. böyle sinemada falan mutlaka uzatmam gerek bacaklarımı:S okumadım dendimi bilmiyorum ama kıl dönmesi olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sinemada olması falan baya garip betona bodos tahtaya oturuyor olsan anlardım da... git bi doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ya birşey yanlış anlaşıldı galiba arkadaşlarım benim hem dizlerim hem kuyruk sokumumda problem var. ve ikisi de oturunca oluyo, bacakları uzatınca geçen dizlerim. ayağa kalkıp yürüyünce geçen kuyruk sokumum. kıl dönmesi değil ortopedik bi sorun sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi geriye tek bişey kalıyo sürekli yürümen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hadi yalnız değilsin eğer kemik batması gibi bi acıysa o kuyruk sokumundaki yatakta bile otursam belli bi süreden fazla bana oluyo çok pis bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 topuk dikeni vardı, onun gibi mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 "ass cancer" olursun abi yapma gözünü sevim dikkat et kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi sürekli bir şikayetin varsa doktorluk vaktin gelmiş demektir. İhmal etme daha fazla doktora git en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bende olmuştu aynısı. bir süre (1-2 ay falan) bilgisayar başına oturmamaya çalış ciddi ciddi. çünkü sorun ilerlerse çok daha kötü duruma geliyor baya fıtık ağrısı gibi oluyor her dakika. geçtikten sonra da bilg. başına sert bir sandalye yerine kemiklerinin ezilmemesini sağlayacak kadar yumuşak bir koltuk falan koy. hayatının her anında (otururken, yürürken, yorgunken vs.) dik durmaya gayret et. dizlerin için ise; spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bilgisayarın başında hep ayakları monitörün yanına uzatırım biraz da yan otururum. yani göt aşağıda kalıo. ayaklar yukarda. her kalktığımda kuyruk sokumumum hayvan gibi acır. tam olarak kuyruk sokumum. bi daha oturmucam derim ama yaklaşık 10 senedir böyle oturuyorum. benim durumum bu benzerlik olabilir diye anlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kıl dönmesi olabilir kıçında huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 kuyruk sokumunu kontrol et kucuk delik/ler varsa kıl dönmesi gg >> ameliyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 benim osman diye bi arkadaşta kuyruk çıktı dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Black-ice said: bilgisayarın başında hep ayakları monitörün yanına uzatırım biraz da yan otururum. yani göt aşağıda kalıo. ayaklar yukarda. her kalktığımda kuyruk sokumumum hayvan gibi acır. tam olarak kuyruk sokumum. bi daha oturmucam derim ama yaklaşık 10 senedir böyle oturuyorum. benim durumum bu benzerlik olabilir diye anlatayım dedim.OHA LAN aynı ben benim de bacaklar sığmıyo bilgisayarın alt kısmına. boyum 196. ben de bilgisayarın sol tarafında pencere var ayaklarımı oraya uzatıp yan durarak resmen kıç ucuyla oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Cons said: benim osman diye bi arkadaşta kuyruk çıktı dikkat etmek lazım. evet =( http://www.dolukonu.com/wp-content/uploads/2008/12/kuyruklu-insan.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 benim orası böle şişti lan birazcık böcek ısırığı gibi. acıyodu falan geçti gibi şimdi. kuyruğum mu çıkıyor lan harbi? ama sürekli üstüne oturduğum için geri mi giriyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yumuşak koltuklar seçmek belki bir çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kıl dönmesidir göt çaltalını aldır geçer (etrafımda nice çatalsız arkadaşım var onlar hayatlarına çatalsız ama mutlu devam etmektedirler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 o değilde geçmiş sayfaları okumamıştım kaç kişi kıldönmesi demiş bak vardır bir bildiğimiz sen git bi kan sayımı yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar