Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox'u kırarım chrome'a kafa atarım.

aente

Öne çıkan mesajlar

Firefox zırt pırt her sitede göçüyor hele deviantart'da yeni sayfa açtım mı anında göçüyor nasıl bir gerizekalıysa, chrome deviantart'da search yapmıyor, bela mısınız lan başıma?!

hata da:

this.grabProviders is null
Kaynak dosya: chrome://tavgp/content/libs/searchProvs.js
Hat: 112

sürekli bu salak şey yüzünden çöküyor gözüküyor hata raporunda FF.

uninstall falan mı edeyim nedir?

artı yeniden kur diyorsanız sık kullanılanları falan hangi dosyayı kopyalarak yedekliyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

artı yeniden kur diyorsanız sık kullanılanları falan hangi dosyayı kopyalarak yedekliyoruz?
Sadece sık kullanılanlar içinse eğer, bookmarks menüsüne girince organize bookmarks'ın altında export html seçeneği var. firefox'u yeniden kurunca geri yükleyebilirsin veya diğer browserlara da import edebilirsin onu. en azından opera destekliyor onu kesin olarak biliyorum.

bi de şu seçenek var, passworddür skindir plugindir o tarz şeyleri de yedeklemek istersen mozbackup var, firefox'taki envayi çeşit şeyi yedeklersin bununla, pratik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

aente said:

Sadece sık kullanılanlar içinse eğer, bookmarks menüsüne girince organize bookmarks'ın altında export html seçeneği var. firefox'u yeniden kurunca geri yükleyebilirsin veya diğer browserlara da import edebilirsin onu. en azından opera destekliyor onu kesin olarak biliyorum.

bi de şu seçenek var, passworddür skindir plugindir o tarz şeyleri de yedeklemek istersen mozbackup var, firefox'taki envayi çeşit şeyi yedeklersin bununla, pratik olur.

foxmarks ftw (bookmark için)
Sosyal ağlarda paylaş

nası çökertmeyi başardıgınızı bi anlasam, hep merak etmişimdir sdfjk

yaklaşık 2-2.5 senedir ff2 kullanıyorum daha çökertmeyi başaramadım valla billa.

temiz bi uninstall dene bence bide;
(xp-documents&settings / vista/7-users)
içindekileri yedekleyip temizle
şöyle kralından tertemiz bi kuruver:)o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...