oNestepcLosER Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 süper site girin görün eglenin... sonra cıkın.. sonra ''banane banane bn yine eglenmeq istiom yaa''diyip ,önce SOLA sonra SAĞA bakıp tekrar girin diorumss.. süper site yaptık daha wideolar yoq ama koylım...millette yeni bi espri annayısı belirceq hadi beqlioruzz.. www.ucube.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yarıldım yarıldım... çok komik site -aççaz taze bitti sözleri bitirdi beni. git reklamını başka yerde yap[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel olarak sitenin bir içeriği varmı?[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 1 Tüm saatler GMT + 3 Saat bu bi kere yanli$ turkiyenin saatleri gmt +2 dir ve siteniz su anda turkiye saatiniz gosteriyo gmt +2 olcak 2 su l4m3r b@bz konu$masindan kurtuluver o dil boyle BuYuKlU kUcUkLu yAzMa modasi 5 sene once vardi yada a yerin @ kullanma l leri buyuk yazma [L] gibi $eyleri birakin turkceyi kullanmaya ozen gosterin 3 su de reklaminizi yapacaksaniz adam gibi yapin buraya sirf reklam yapmak icin gelmeyin lutfen [Bu mesaj Disappear tarafından 12 Haziran 2004 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yapma Disappear onlar komik unsurlar işte b@b[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 adamı pişman ettirdiniz ya ehehe[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Disappear'a sonuna kadar... :tebrikz:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Bonecrusher, 12 Haziran 2004 11:49 tarihinde demiş ki: adamı pişman ettirdiniz ya ehehe İyiki.Paticik site reklamı yapılıcak yer değil ve bence çok gereksiz ve boş bir site bunun yapılmasıda normal.Artık nefret ediyorum Paticiğe sırf reklam yapmak için üye olanlara...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yaa ne adamlarsınız haaa.. su anda site yapım asamasında gibi.. wideo ve oyunları koyduumuz zaman çok popüler bi site olcak o zamn görceksiniz... acaip esprili wideolarımız war izleince görceksiniz, tamam? bn reklam içn de üye olmadım su an siteyle uğrashmaktn buraya giremiorum zatn... videoları eklediimizde buraya link wercez zatn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 WİDEO DA EKLEDİK SİMDİ RAHATCA SİTEMİZDE EGLENEBİLİRSİNİZ..HER Bİ BOQUMU YİYEBİLİRSİNİZ HADİ BAQİİM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barish Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 abi güsel olmş ya yeni baktım :) süper ya ilerde daha güzel olcağa benziyor tebrikler yapanların eline sağlık herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 +1 disappear[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paticikte reklam yapılamaz, yapılacaksa site şöyle uber olmalıdır şeklinde bir madde varmı biryerlerde? Birşeyler yapmaya çalışan insanlara daha nazik davranın. Kimse mükemmel değildir, hataları olabilir. Ama hadi defol bakiim yaklaşımını hak edecek hiçbirşey göremiyorum burada.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 biz güzel komik farklı bi mizah sitesi yapmaya çalısıoruz ....siz yok büyük harf yok biLmEmNe dOsUnuz ..ne alakası var...sonuçta bu benim nikim bu sekilde daha dikkat cekici oluo...vs .. neyse bu konu o kadar önemli diil önemli olan bizm sitenin güzel olması..zaten simdi site acılmıo serverla ilgili bi problem var onla uğrasıoruz... bn site normale döndüğü zamn çk güzel olcaına bahse girerim zatn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Emaleth,demiş ki: arada sırada “hacked by HaXX0R TEAM, Ar3@ mAStErZ, b@b th3 k3nK” diyen adamlar görürseniz, şaşırmayın, sakin sakin soluk alıp verin, bekleyin, birazdan yörünge dışına gideceklerdir. Gitmezlerse eğlenin, asl filan sorun, o arada bi admin online olur zaten... Sakin olun arkadaşlar! Panik yapmayın! Yörünge dışına gider şimdi.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar