SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aquila said: tavana asili bi de cuval. abi öyle deme benim teyzemin üstüne düştü geçen teyzem farketti tabi tam havadayken döndü döndü mamamamamannstırkiill diye çığlık ata ata parçaladı çuvalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 TEYZE UPPERCUT! diye bagirip caksaydi keske cuvala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 126 yaşında kadın bırak olsun o kadar kusur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 SeaGle said: aquila said: tavana asili bi de cuval. abi öyle deme benim teyzemin üstüne düştü geçen teyzem farketti tabi tam havadayken döndü döndü mamamamamannstırkiill diye çığlık ata ata parçaladı çuvalı Bu çuval neden bu kadar yüksekte? Ailenizi perişan etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 anısı var o çuvalın, büyük büyük büyük babamın büyükbabası sıçmış o çuvala nesilden nesile el değiştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 SeaGle said: aquila said: tavana asili bi de cuval. abi öyle deme benim teyzemin üstüne düştü geçen teyzem farketti tabi tam havadayken döndü döndü mamamamamannstırkiill diye çığlık ata ata parçaladı çuvalı http://cdn2.maxim.com/maxim/files/2009/03/05/ask-jess-dammit-vol-2-cant-please-your-gf-shoryuken/fs_shoryuken.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim de hamsterin adi haydardi. gitti gideli, özledim iti. puding türevi yiyecekler zarar vermez mi bu arada davsanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya bişey olmaz hayvan bu adı üstünde ishal olur en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 [klişe] Doğuştan şeker hastası onlar kör olur [/klişe] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 köpeklere hiç kedilere çok az verin derler davşanlara ne derler bilmem ama gerçekten de ninjalamış, o sadece alelade bir puding yeme eylemi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 insan mısınız lan? çok tatlıymış buuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "midye dolma" said: tatlıymış. tavşanlar sahiplerini severler mi? böyle kucağına falan geliyorlar mı? Bilinçli değil ama seversen geliyor peşinden öpüp kokluyor haha ama içgüdüsel. -all said: benim de tavşanım vardı eskiden, ağzına habire kıvırcık, havuç zart zurt veriyordum. 1 hafta sonra öldü. Doyduklarını anlamıyorlar, çatlamıştır. Ne verirsen yer. vaniLLe said: benim de hamsterin adi haydardi. gitti gideli, özledim iti. puding türevi yiyecekler zarar vermez mi bu arada davsanlara? Veriyor ne yazık ki. Ama totos acık sekerlı cay, gazoz, leblebi den vazgecmıyor.Yesıl ne verdıysek yemıyor. Ama gördügünüz gibi pudinge suıkast düzenledi geçen. Zaten cok elıt oldu, bir sabah ropdöşambırla çıkıcak karşımıza. Burdan fotosunu ve maılıni veriyorum. Mail : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Defensive said: Mail : [email protected] Hmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 benim muhabbet kuşum vardı tam 14 yıl yaşadı. beraber büyüdük lan resmen hayvanla. yalnız son 5 yıl uçamadı pek tabi atardım yere iniş yapar sonrasını yayan devam ederdi hayvancağız. ama puşt ölene kadar susmak bilmedi arkadaş. ne konuşurdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Black-ice said: benim muhabbet kuşum vardı tam 14 yıl yaşadı. beraber büyüdük lan resmen hayvanla. yalnız son 5 yıl uçamadı pek tabi atardım yere iniş yapar sonrasını yayan devam ederdi hayvancağız. ama puşt ölene kadar susmak bilmedi arkadaş. ne konuşurdu ya.ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "midye dolma" said: tatlıymış. tavşanlar sahiplerini severler mi? böyle kucağına falan geliyorlar mı? http://i735.photobucket.com/albums/ww354/elmo7000/shock4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 siciyorlar ya cok pis kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 oyyyy pekte şeker ya o nasıl bir puding yemek. bu arada pekte kocamanmış tavşan. çekim biraz daha güzel olsaymış cok süper bi video olcakmış izlerken başım döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Defensive said: bu süpermiş. bıraksan aynı pozda ölene kadar yatar heralde orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bu kedilere şeker vermeyin muhabbeti ne geçen ben açıkda unutmuşum bi kase sütlaç yemiş benim kedi. bişey olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "bi kereden bi şey olmaz" muhabbetine yemiştir. her seferinde öyle düşünüp verenler de var. zararlı mı bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kör olur derler ama. ne kadar doğru bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 çok salak benim kedi ya. bi kere yicek mi acaba diye peçeteye ketçap döktüm. peçeteyi de yedi. topkek kağıdı filan da yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar