Arma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aradığım versiyonu bulamıyorum. Nintendo da var diye hatırlıyorum http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/m/master_mario_bros-156189-1.jpeg görüntü bunun gibiydi. yeşil kaplumbağa gibi olan bineği vardı yumurtadan çıkan. binek yaratıkları diliyle yakalıyordu. sonra bazen ? lerinden yaprak çıkıyordu. alınca marionun kuyruğu çıkıyordu hızını alınca uçarak dönüyordun falan. o versiyon lazım. bilen varsa yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 karistirmissin sen screenshot super mario world den, yoshiye binebiliyordun kedili yaprakli olansa bunda bir onckei oyun olan super mario brothers 3 super mario world SNES mario bros 3 NES oyunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 rakun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 super mario 3 ve super mario world, ikisini de oyna, yoshiye bildigi snes icin cikan 1990 tarihli super mario world. ama onu oynamisken mario 3 u de oyna derim. ve evet, smw gercekten oynadigim en iyi platform oyunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sana tavisyem snes emulatoru indir sonra Super Mario All Stars romunu bul. Butun mariolar var onda (1995'e kadar olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Evy saolun. İndiriyim. Arada canım istiyor oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 BİLGİSAYAR OYUNLARI JA NAI, KONSOL DA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 emulator konusuyoruz sam. artistik yapma asddsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 o daha feci, kitlemem lazımdı ama viktor'a paslayayım da o kötü adam olsun ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 emulator kasinda rom linki geyigi filan yokh :p mario iki oyunuda wii shop tan satiyor sonucta abandon degiller eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Evet abi versiyon sordum sadece. Bugün gittim orjinalini aldım sdfsdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 o yukardaki super mario world değil de modified version olması lazım. super mario world ile ilgili bir sürü modded oyun var. tavsiye ederim nette bir ara. eğer tabii mario seviyorsan. böyle insanı delirten bulmacalar var. youtube'da ilgili videoları da var. Bu arada: http://img193.imageshack.us/img193/9592/mariohistory.png http://img193.imageshack.us/img193/9812/p9jw2kpc4m.jpg http://img231.imageshack.us/img231/7343/marioevolutionlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 teeeey teeey mario 64 e kadar serinin butun oyunalrini oynadim bitirdim bi sunshine hic oynamadigim birde galaxy var bitirmedigim nostalji oldu resimler eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 startv de oynatırlardı bunu telefonda, lag olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar