Joker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ataturk hava alanına giden otobus, saat 10'da orda olmak istiyorum, ne kadar sürer yolculuk? saat kaçta binsem iyi olur kadıkoyden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben geçen yıl bir buçuk saatte falan gitmiştim o otobüsle. yol da otobüs de bomboştu. nolur nolmaz diyerekten 2++ olarak hesapla. her an saçma bi kaza yüzünden falan 15-20dk bekleyebiliyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 köprünün durumuna bağlı. bence metrobüs daha garantili olabilir. şirinevlerde inip hafif metroya binersin. toplam 1 saat gibi sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dis hatlar mi ic hatlar mi? dis hatlarsa iceri girisin falan bulusman 20 dk once kapida olmayi planla bi de kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kesinlikle metrobüs ve metroyu tercih et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 denizotobüsü+havaş daha güzel bir tercih olup öğrenci akbili ile daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Hiç uğraşma , havaştan şaşma. Yaklaşık yarım saatte bir kalkıyor. havaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 96K Ataturk Havaalanı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 otobüs numarası heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 evet otobüs numarası 96k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 metrobüsle bakırköye falan sanırım en fazla 40dk da falan ulaşırsın sonra hemen oradan hafif metroya aktarma ile 5dk içinde havaalaninda olursun ama her ne kadar metro havaalaninin içinde de indirse bir 5dk falan da yürüyüş mesafesi var rahat kısacası 1 saat içinde olursun orada. toplamda da 2.5 ytl ye falan patlar max akbilin varsa hele öğrenciysen 1 ytl falan işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 korsan taksi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bugun kozyatagindan ataturk havaalanina gittim. 2:30 ta cikabildim calistigim yerden, ucagim 5 te kalkiyordu, metrobuse bindim, sirinevlerde inip metroyla gittim, toplam 45 dk surdu. hadi kopru bostu, olmasaydi 1.5 saat surerdi. Sabah sen yurtdisina ucacaksan hic sasma, 7 gibi cik evden, metrobuse dadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Azmo azmo napıyordun sen istanbulda :P demlencek vaktin yokmuydu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Azmodai said: bugun kozyatagindan ataturk havaalanina gittim. 2:30 ta cikabildim calistigim yerden, ucagim 5 te kalkiyordu, metrobuse bindim, sirinevlerde inip metroyla gittim, toplam 45 dk surdu. hadi kopru bostu, olmasaydi 1.5 saat surerdi. Sabah sen yurtdisina ucacaksan hic sasma, 7 gibi cik evden, metrobuse dadan. aga onu gectim kozyataginda napiyodun lan insan bi arar davar kozyataginda oturuyorum ben ayrica niye kozyataginda calisiyosun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ekmek parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 peki neden Ataturk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 her türlü boardingden en az yarım saat önce hatta 45-60dk önce orda olmak iyidir, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yüzde yüz haklı bu arkidiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 neyse deniz otobüs + havaş yaptık.. saati çok ucu ucunaydı, risk almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar