forçen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 1) ergenlik döneminde anathema dinleyin 2) heyecanlı ve mutluysanız, sivilceleriniz azmış, hormonlar kulaktan fışkırıyorsa Slipknot dinleyin 3) en azından 1 tane childeren of bodom tişörtünüz olsun 4) anathema yada slipknot dan önce kesinlikle rap dinleyin 5) komik kocaman rapci şapkalarınızdan olsun 6) kızlara çok yanaşın çok süper kankaları olun 7) dışardan farklı gözükürken özünde apayrı berbat bir insan olun aklıma bukadar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yada paranızla dövün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ana okulunda kız arkadaşım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 fen lisesine gidin sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ramones said: ana okulunda kız arkadaşım vardı benimde vardı. hatta seni seviyorum demiştim kıza. sonrada oyun oynarken dudağını patlatmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hepsini öss de birer rakip olarak görüp yollarına çomak sokun, bilenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çıkarın vurun masaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben anaokulda begendigim kizin yanina oturan cocugun ustune dolabi devirmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim kertmem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya da yı bitişik yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kedi tekmeleyip köpek kovalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben sana kız tavlayamazsın demedim, adam olamazsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben, yaşar usta en büyük cehennemden çıkan çılgın türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bana benden hoşlandığını söyleyen kızın ayağına basmıştım bi gün yanlışlıkla. kızlar bana bayılıyo demek istedim mazur görünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 mosbyliyorum ben hep ya daha geçen hafta gene yaptım kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yanına oturup burnunuzu karıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yakayı açın kılları gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dört kişi oluyorsunuz işaret parmaklarınızı birleştirip iki kişi dizin altından diğerleri de kıçtandı sanırım kaldırmaya çalışıyor kaldıramıyorsunuz sonra vugi vugi diye bişeyler yapıp tekrar deniyorsunuz ve kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gömlek dışarda gezin. kravatı göğüs seviyesinde bırakın. üstten minimum 3 düğme açık bırakın. ceket giymeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 forçen said: Ramones said: ana okulunda kız arkadaşım vardı benimde vardı. hatta seni seviyorum demiştim kıza. sonrada oyun oynarken dudağını patlatmıştım öperek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Benim gibi ulan yemişim ortamını arkadaşını kızını diyip milletin ortasında bööööğh diye geğirip bundan mutlu olmayın. Ben oldum ve hala mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 konuşurken gözünüz memelere kaysın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dota wow oyna bire bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ehauhua diye şaka yapar gibi kızlara el şakası yapın bide. ama amacınızın yoklamak olduğunu gözünüzle kaşınızla triplere girercesine belli edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 SeaGle said: forçen said: Ramones said: ana okulunda kız arkadaşım vardı benimde vardı. hatta seni seviyorum demiştim kıza. sonrada oyun oynarken dudağını patlatmıştım öperek mi? dizimle öpmüştüm kızı. çok sert bi öpüşme oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar