Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yarın okul başlıyor. saçlarım baya bi uzadı kötü gözükmüyolar ama yıkadığım günün ertesinde direk yağlanıyolar böyle tel tel olunca bok gibi gözüküyor, kısa saçta bana hiç yakışmıyor. çok fena kararsız kaldım adam akıllı kuaförde yok buralarda, güvenebileceğim bi yer bulsam hemen kestiririm saçları ama yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 4-5 numara kestir, hafif kirli sakal bırak yakışır. (Hani sen yakışmadığını söylediğin için böyle bir fikir attım ortaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 insanlar çaşıt çaşıt. bazısı kuafor begenmez, bazısı arkadaşına kestirir, bazısı kendi keser... saç lan bu. kendine güvenin yoksa muammer kesse neye yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 resim koy kankea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bence kestirme saçlarını. erkekte uzun saç güzel duruyo dağınık böyle. ama hergün yıka sende yağlanmasına izin verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Anelor said: resim koy kankea ahaha anelor bilea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 her sabah yıkamaya üşeniyorum ya. normalde 2 günde bi yağlanırdı şimdi 12 saat olmadan başlıyor akmaya kafamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oha kestir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim de aynıydı. düz, uzun saç. hergün yıkamak istiyordu, yetemedim sinüzit nedeni ile kestirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aynı durumdayım bende kestirsem mi kestirmesem mi kararsızım. 2 gün olmadan yağlanma sorunu ayrı bişey. düzelttirim diyorumda iyi kesen kuaför dediğin şekilde zor bulunuyo eşşek tıraşı yapıp bırakıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 boyle baris akarsunun ki saclarin olucak ayaklarina kadar uzaticaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 göztepe parkının orda bi kuafor varmış oraya gidiyorum şimdi istemeye istemeye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Masquerade said: benim de aynıydı. düz, uzun saç. hergün yıkamak istiyordu, yetemedim sinüzit nedeni ile kestirdim.aynısının tıpkısı bana da oldu şimdi belli bi boya geldiğinde direk kestiriyoruaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Fistan said: insanlar çaşıt çaşıt. bazısı kuafor begenmez, bazısı arkadaşına kestirir, bazısı kendi keser... saç lan bu. kendine güvenin yoksa muammer kesse neye yarar muammer bir numaradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 iyide muamele ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yalıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bizim bölümde saçı sürekli yağlı olan bi çocuk vardı adını bile kimse bilmezdi 3 numeroya vurdurdu şimdi sevgilisi var edit: sevgili yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 arkı var. benim hiç arkım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://crazy-frankenstein.com/free-wallpapers-files/movies-wallpapers/indiana-jones-wallpapers/raiders-of-the-lost-ark-indiana-jones-wallpaper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahaha ben koycaktım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "social butterfly" said: bizim bölümde saçı sürekli yağlı olan bi çocuk vardı adını bile kimse bilmezdi 3 numeroya vurdurdu şimdi sevgilisi var edit: sevgili yaptım :) aynindan bizdede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "social butterfly" said: edit: sevgili yaptım :) Maşallah fıldır fıldır hiç rahat durduğun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya orda kız ark yazıordu onu değiştirip sevgili yazdım ondan bahsediorum yoksa durduğum yerdeim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hadi hadiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar