Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yarın okul başlıyor. saçlarım baya bi uzadı kötü gözükmüyolar ama yıkadığım günün ertesinde direk yağlanıyolar böyle tel tel olunca bok gibi gözüküyor, kısa saçta bana hiç yakışmıyor. çok fena kararsız kaldım adam akıllı kuaförde yok buralarda, güvenebileceğim bi yer bulsam hemen kestiririm saçları ama yok işte.
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 4-5 numara kestir, hafif kirli sakal bırak yakışır. (Hani sen yakışmadığını söylediğin için böyle bir fikir attım ortaya)
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 insanlar çaşıt çaşıt. bazısı kuafor begenmez, bazısı arkadaşına kestirir, bazısı kendi keser... saç lan bu. kendine güvenin yoksa muammer kesse neye yarar
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bence kestirme saçlarını. erkekte uzun saç güzel duruyo dağınık böyle. ama hergün yıka sende yağlanmasına izin verme
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Anelor said: resim koy kankea ahaha anelor bilea
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 her sabah yıkamaya üşeniyorum ya. normalde 2 günde bi yağlanırdı şimdi 12 saat olmadan başlıyor akmaya kafamdan
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim de aynıydı. düz, uzun saç. hergün yıkamak istiyordu, yetemedim sinüzit nedeni ile kestirdim.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aynı durumdayım bende kestirsem mi kestirmesem mi kararsızım. 2 gün olmadan yağlanma sorunu ayrı bişey. düzelttirim diyorumda iyi kesen kuaför dediğin şekilde zor bulunuyo eşşek tıraşı yapıp bırakıyolar.
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 boyle baris akarsunun ki saclarin olucak ayaklarina kadar uzaticaksin
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 göztepe parkının orda bi kuafor varmış oraya gidiyorum şimdi istemeye istemeye :(
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Masquerade said: benim de aynıydı. düz, uzun saç. hergün yıkamak istiyordu, yetemedim sinüzit nedeni ile kestirdim.aynısının tıpkısı bana da oldu şimdi belli bi boya geldiğinde direk kestiriyoruaaaaam
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Fistan said: insanlar çaşıt çaşıt. bazısı kuafor begenmez, bazısı arkadaşına kestirir, bazısı kendi keser... saç lan bu. kendine güvenin yoksa muammer kesse neye yarar muammer bir numaradır
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bizim bölümde saçı sürekli yağlı olan bi çocuk vardı adını bile kimse bilmezdi 3 numeroya vurdurdu şimdi sevgilisi var edit: sevgili yaptım :)
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://crazy-frankenstein.com/free-wallpapers-files/movies-wallpapers/indiana-jones-wallpapers/raiders-of-the-lost-ark-indiana-jones-wallpaper.jpg
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "social butterfly" said: bizim bölümde saçı sürekli yağlı olan bi çocuk vardı adını bile kimse bilmezdi 3 numeroya vurdurdu şimdi sevgilisi var edit: sevgili yaptım :) aynindan bizdede var
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "social butterfly" said: edit: sevgili yaptım :) Maşallah fıldır fıldır hiç rahat durduğun yok.
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya orda kız ark yazıordu onu değiştirip sevgili yazdım ondan bahsediorum yoksa durduğum yerdeim yani
Öne çıkan mesajlar