Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Klasik sivilce sorunları işte ne var ki? Okuyup midesi bulanan insanlar mı var? Klasik bonec wall of text'e artık video da ekleneceğini nerden bilsin insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sivilcelerinizi sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 burnumda çıkıyo sadece o da çıban gibi bişey.6 ayda 1 çıkar bitane.ve hepsi iz bırakıyo yüzünde çıkmayanın dotünde çıkarmış doğru mu?sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pekaziz said: En güzel sivilce sıkıldığı zaman az biraz kanayan ama sonra izi kalmadan kaybolan sivilce. Ötekileri sevmiyorum. en iyisi o cidden. diğerleri kalıyor öyle yerleşiyor. Pyro said: Klasik sivilce sorunları işte ne var ki? Okuyup midesi bulanan insanlar mı var? Klasik bonec wall of text'e artık video da ekleneceğini nerden bilsin insanlar. klasik pyro whine'ı. peki, başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 4-5 senedir sivilce-free bi hayat yaşıyorum. çoook nadir burun kapakçıkları yüz birleşim noktasında çıkıyor. ufak bi sıkma hareketiyle gidiyo, o da iz miz de kalmıyo. Sivilce kötü bişeydi ya cidden, ama öyle çok yaşamadım problemini. deriyi kurutan bi ilaç vardı ama, ondan kullanırsanız deriniz pul pul dökülse de çıkmıyodu sivilce:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sivilce erkeklerde hormonların aşırı çoşmasından da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 fazla 31 çekmekten yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 o zaman sivilce çıkmayan adama çekmiyor diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 AHAHAHAHA -hangi adam çekiyo. -cem -hangi cem? -sivilcem. ıyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yani üzülecek bişi yok burda bence her erkek yapar bunu abartmıycaksın ama hani ellerde nasır tutar bi süre sonra. burdan çıkaracağımız ders : herşeyin fazlası zararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 chagy said: o zaman sivilce çıkmayan adama çekmiyor diyebiliriz. baby face ler o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bırakmadan 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Böjeek said: chagy said: o zaman sivilce çıkmayan adama çekmiyor diyebiliriz. baby face ler o zaman? malesef neyse biz varız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 onlar sakallar için epilasyona da gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben baby face'im yani epilasyona girecek en son adamım ve gayet hoş bir seks hayatım var. öyle onu bunu millete yüklemeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Lisede 1 kere sivilce cıktı bende ama gargamel gibi dolaştım 1 hafta. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ahahha isim vermedikki neden üzerine alındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 herkes babyface olduğum bilsin diye. kıroyum ama babyface'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kocaman bi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 mesela sevişirken sivilcesi varsa bir kızın orda bi dururum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bone said: Pyro said: Klasik sivilce sorunları işte ne var ki? Okuyup midesi bulanan insanlar mı var? Klasik bonec wall of text'e artık video da ekleneceğini nerden bilsin insanlar. klasik pyro whine'ı. peki, başka? Becerememişsin, başka sefere bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 balon said: mesela sevişirken sivilcesi varsa bir kızın orda bi dururum . kocaman bi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Onu dişleri ile sıkar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 oh be yetkili spoilera almis oguz uyarmasa bodoslama giriyordum konuya igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 @kermit: valla sivilce konumu önemli ve kişiden kişiye göre değişebilecek bir şey. bi de ben dişlerimi gevşetmek için kullanıyorum. rezil oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar