Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sivilce çıkmasını hiç sevmiyorum. tamam bazılarının sıkması güzel oluyor. sıkıyorsun, acıyan kısım rahatlıyor, içinden de ilginç bir şekilde beyazlık çıkıyor. keyifli oluyor öyleleri. ancak hiç sivilce çıkmamasını tercih ederim. bazıları deri altında oluyor, sıkamıyorsun da, hiç sıkmasan da çok uzun süre aynı yerde duruyor, ağrı yapıyor. bazıları da deri üstünde oluyor ama sıkılabilen türlerden olmadığı için öyle ben izi gibi kalıyor aynı yerde. boyun arkası gibi yerlerde sivilce çıkınca fazla ağrı yapıyor. hadi ön bölgelerde çıkınca sıkman kolay, ama bazen sırtında çıkıyor, onlar sıkılmıyor da. uzun süre sırtında kalıyorlar, sonra bazen sırtına dokunduğun veya sıvazlarken kanamaya başlıyor, akıyor sürekli. sivilceyi sık, çıkmaya devam ediyor, sık sık, daha çok çıkıyor. ergenlik zamanında yüzü sivilceden kıpkırmızı olan kişilerden hiç olmadım. o güzel bişi. ama halen sivilcelerin zırt pırt çıkması devam ediyor bende. bakalım ne zaman geçicek, heyecanla bekliyoruz. şu an bir çok yerimde sivilce var mesela, deri altı, deri üstü, sert, yumuşak... bir tane sivilce videosu göstermek istiyorum. tabii büyük sivilceler çok rastlanan şeyler değiller. ama sivilcenizi sıktığınızda içinden durmadan akan beyaz sıvıyı göstermek için ilginç bir örnek olur diye düşündüm. biraz daha büyük ölçeklisi... (sesini kapatıp izleyin, sivilce rahatsız etmese de konuşmalar sıkıyor) http://www.youtube.com/watch?v=v3jNCBe1VTY video çok iğrençti spoiler'a koydum /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Off 3 - 5 sene öncesine kadar çok sivilceliydim. Tam kompleks yapıyodum geçtiler. Arada bir çıkıyor şimdi. Bendekiler stres kaynaklı onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 izliyim dedim de ne pis bir şeydir o ya. midem kalktı anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi ne guzel hic sivilce cikmadan yasamak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çikolata veya çok acılı bişeyler yediğimde çıkıyor. çok sinir bozucu ya bi de suratımın ortasında oluyo hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 şuanda tam iki kaşımın ortasında kocaman bitane sivilce var. yüzümün başka yerlerindede olsa cok kötü durmıcakta. tam alnımın ortasında kocaman ve 1 tane. kapamaya çalıştım ama çareler çaresiz yani. bide beni yediklerim değilde stres cok etkiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kızlar kapamaya çalışır erkekler sıkmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hint kızları gibi oldum. biraz siyah renkmi katsam sivilcemin ucuna acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bide abartılı şekilde çavuşu tokatlamak da etkili oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sivilceyi bile uzun uzun anlatmis bone helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Böjeek said: hint kızları gibi oldum. biraz siyah renkmi katsam sivilcemin ucuna acaba haha kına sür :P bir de sivilce işinde korktuğum şeylerden biri de kist meselesi olur. yukardaki videoda sanırım iş kiste varmış. kist alınmasıyla ilgili bir video olarak da şu var. http://www.youtube.com/watch?v=N9-NO8KHaZc ameliyat olmayı sevmem. böyle bir kist operasyonu geçirecek olursam herhalde uyutulup yaptırılmayı isterim. ameliyatın en iyisi o aslında ya. sen uyu, adam istediği kadar deşelesin ama uyutulmadan zor oluyor böyle ameliyatlar. bu videoya da spoiler, ilkinden (bence) daha fena uyarayım /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oyş içim bi fena oldu. spoylır yapsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 of son videoda gozumden yas geldi kapadim yas yerine tas yazmisim asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kahveye abandı mı çıkıyor yine tek tük. deli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 boyle babyface babybody olcaksin sivilcesiz yasicaksin omur boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 güzel olurdu aslında. sivilcesiz, kistsiz, kansersiz bir hayat sürceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sivilce sıkma videosunun yorumlarında kıl dönmesi veya kist olduğunu iddia etmiş bazı izleyiviler. peynir kokusu kistte olur diyorlar ve sivilcede o kadar irin olmaz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 lise 2 de 1 hafta burnumun ucunda kırmızı bi sivilce ile dolaştım ergenlik çağımı derinden etkiledi bu olay benim hayata küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sivilcelerimle iyi anlaşıyorum ben. cips çikolata falan yediğim anda beliriyolar suratımda. çekirdekü fındık da çok hızlı bi şekilde sivilceye dönüşüyo. ayda 1 kere topluca hepsini birden yiyorum 1 hafta sivilceli geziyorum. 1 haftaya hepsi tamamen geçiyo nerdeyse. sonra tekrar. 2 yıldır böyleyim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 En güzel sivilce sıkıldığı zaman az biraz kanayan ama sonra izi kalmadan kaybolan sivilce. Ötekileri sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben kendimi bildim bileli suratımda yaklaşık 50 tane sivilce ile yaşıyorum sırtımda da 100 tane vardır ama takmıyorum bazen patlıyolar kanıyo baya ama alıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Benim lisedeyken devamsızlıklarımın yarısı sivilce yüzündendi. Aşık olduğum kız beni görür beğenmez diye evde hasta numarası yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Şu videolara falan spoiler koysanız da yemek yerken midemizi ağzımıza getirmeseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Uzun zamandır yoktu bu ara 2-3 tane falan çıktı neden acaba dicem?Trollencek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Pyro said: Şu videolara falan spoiler koysanız da yemek yerken midemizi ağzımıza getirmeseniz? Başlık bence yemek yerken girilmemesi gerektiğini anlatıcak kadar açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar