Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 oldun said: cürük olmanın tek yararı budur heralde hadi size hayırlı teskereler adam akıllı işe giremiyorsun bazı şirketler yüzüne bakmıyor çürüklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 çürük olmak kötü bişi ya. kilo harici diğer hastalıklarda verene kadar 50 kere inceliyorlar ve ciddi rahatsızlıklara veriyorlar. ek olarak iş hayatında da her zaman problem. üzücü birşey çürük raporu almak. sağlık lan herşeyden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 yok iş bulmada yardımcıda oluyor büyük sirketler belli oranda özürlü calıstırma zorunlulugu var hem hareket kabiliyetin var hemde özürlü sınıfındaysan biçilmiş kaftan oluyorsun benim günlük hayatımı engelleyen hiç bir sıkıntım yok ama cürügüm tanıdıgım bazı insanlarda var catır catır iş buluyorlar kimse takmıyor kaldıkı ben kendi istegim ile askere gitsem bile 3 günde teskereyi elime verirler düz taban epilepsi romatizma gözlük bir iki göz sorunu daha teshis konamadı ama nasıl bir sans ise hiçbiri hayatımı kısıtlamıyor ama askerlik yapmayı engelliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Masquerade said: Buyrun size meşhur vicdani redci Mehmet Bal. Eleman her denilene yok diyerek dayak yemis esasen. Ceza evindesin ulan ? Oranin kiyafetini giyeceksin tabiki. Onu gectim hastane kisminda da "zorla hastane kiyafeti giydirildi" demis. E giyeceksin tabi salak. Hastanede yatiyosun. Yedigi dayagin cogunu her seye yok dedigi icin yemis ki yok dememe hakki olan yerler var iclerinde. Ha prosedur dogrudur yanlistir o ayri lakin prosedurun yedigi dayak ile cok alakasi yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 benim bi arkadaşımda MS var ve çürük sayılıyor ama bi dünya oranı buranı inceliyorlar. Ha MS de ayrı bir illet ya askerlikmi MS mi derseniz Askerlik derim. Bir arkadaşımda Süt sindirememe sorunu vardı direkt peyinr ıvır zıvırdan mahrum normalde çürük sayılıyor ama askeriyede o kadar yokuşa sürdüler ki gitti askere çocuk. Onunda bir derdi sürekli tahkike gidiyorsun 2yılda bir. Birinde asit oranımı ne düşük çıksa zart diye askere alınma durumu var iyisin sen diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Curuk icin kontroller en fazla 3 kere yapilir. O da genelde 1 er sene arayla yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Şimdi bir kitap okuyorum bosnadaki boşnakların başına gelenler ile ilgili. Adamları mahvetmişler hakkatten anlatılacak gibi değil, eski bir futbol takımı holiganı olan arkan adlı bir sırp sırp milisleri alıp tecavüz ve işkence timleri kurmuş. Çok değil sene 1990 lar. Bazende iyi ki şu ordu başımızıda var diyorum. Hani askerlik kötü militarizm kötü ama yani dünyada çok güzel bir yer değil malasef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 arkadşalar bugün askerliğe kaydımı yaptırdım aralık için..muayene falan dediğiniz gibi sadece donla kalıyorsunuz..8 kişi olmamıza rağmen tüm işlemler 2 buçuk saatte bitti..hayırlısıyla aralıkta askerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Son sinavlarimdan pek umutlu degilim diye aradim askerlik subesini, dedim ki beni okuldan atacaklar ama ben daha 27 yasinda bir fidanim, 2 sene var daha 29'uma, gitmek istemiyorum askere ne yapayim ? Kadin dedi ki kaydini sildirip su su belgelerle gel, muayneni olup tecil hakkini kullan. Inanamadim bi an, 29'uma kadar tecil ettirebiliyorum yani okul olmasa da oyle mi ? dedim, evet dedi. Yalniz bu sekilde cagirilip da geri cikamayanlar da varmis rivayetleri dolanmakta ortalikta. Onlarin asli nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 rivayetlik bisey yok abi, herkesin 1 kereligine 2 yil mazeret gostermeksizin erteletme hakki var. okul icin erteletmeler, yurtdisinda yasam icin erteletmeler falan bagimsiz bundan. bu bildigin "su an askere gitmek istemiyorum" erteletmesi, ama bir seferligine alabiliyorsun, 2 yillik iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Dragonfire said: benim bi arkadaşımda MS var ve çürük sayılıyor ama bi dünya oranı buranı inceliyorlar. Ha MS de ayrı bir illet ya askerlikmi MS mi derseniz Askerlik derim.abi MS'ten kastin multiple sclerosis ise sadece askerlik degil, askere gidip bagimsiz kurdistan propogandasi yapmak falan bile daha iyi bi durum deli misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Clubber said: arkadşalar bugün askerliğe kaydımı yaptırdım aralık için..muayene falan dediğiniz gibi sadece donla kalıyorsunuz..8 kişi olmamıza rağmen tüm işlemler 2 buçuk saatte bitti..hayırlısıyla aralıkta askerim izmir konak şubesine gittim geçen cuma, doktor olayı, iyi misin? anti depresan kullanıyo musun? uyuşturucu peki? sen iyisin tamam çıkabilirsin şeklinde 30 saniye idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aynen çok kısa sürdü o işler..ama bi sorum olacak bu kısa dönem uzun dönem neye göre çıkıyor ? ben işletme fakültesi - AB ilişkileri mezunuyum..veznedeki adam "bu bölümü ilk defa duydum sana uzun çıkabilir" şeklinde saçma bi mantıkla yaklaştı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Penthesilea said: rivayetlik bisey yok abi, herkesin 1 kereligine 2 yil mazeret gostermeksizin erteletme hakki var. okul icin erteletmeler, yurtdisinda yasam icin erteletmeler falan bagimsiz bundan. bu bildigin "su an askere gitmek istemiyorum" erteletmesi, ama bir seferligine alabiliyorsun, 2 yillik iste. DALGA GEÇİYOSUN penth Şu anlattığın doğruysa hayatım kurtuldu lan. Tüm planlarım rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ilkeye degil de, askerlik subesine sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Clubber said: aynen çok kısa sürdü o işler..ama bi sorum olacak bu kısa dönem uzun dönem neye göre çıkıyor ? ben işletme fakültesi - AB ilişkileri mezunuyum..veznedeki adam "bu bölümü ilk defa duydum sana uzun çıkabilir" şeklinde saçma bi mantıkla yaklaştı =)) dostum üzgünüm ama o adam şaka yapmamış duyulmamış bilinmemiş bölümlere uzun veriyorlar. kısaca sen gg yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 off ya =( mühendis arkadaşlarıma bile kısa çıktı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 12 Ağustos'tan beri askerim. Düştüğüm yer inanılmaz rahat, birde bölük komutanı yazıcısı oldum,hani paşayım öyle söyleyeyim. Ama yinede buraya alışmak zaman istiyor. 25 senelik hayatımdan hiç birşey bulamadım burada,sıfırdan yeni bir yaşam kuruyorsun burada. Kötü değil ama ilginç. Yalnız çok kötü yerlerde var anlatılan. Edirne deyim ben, Edirne diye sevindik ama adamı intihara kadar götüren yerlerde varmış burada.Doğudaki gibi ölüm tehlikesi yok ama. Velhasıl kelam düştüğünüz yer değil (Sınır hariç) komutanınız önemli. Edirne de çok kötü askerlik yapıp,Van'da krallar gibi askerlik yapabilirsiniz. Değişik bir ortam yineleyeyim. Kendini bilen adama çok bir şey katmaz. Birde son olarak bunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 mesela isntabulun ortasında, mecidiyeköye 20 dakka uzaklıkta yaptım askerliğimi, ama 10 ay yapaydımda başka yerde yapaydım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tecil olayı doğru okulu bitirmekte gerekmiyor herhangi bir sebeple üni terk/atılmış v.s yada bitirmiş ol git şimdi askerliğimi ertelemek istiyorum de dilekçesi var doldur ertele 2yıl benimde yüksek lisanla falan 31ine kadar ertelenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bi umut bedelli cıkar diyosun ehea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 benım bıldıgım lısans bıttıkten sonra 2 yıl erteleme hakkın var yuksek lısans dan sonra 1 yıl erteleme hakkın var doktoradan sonra yaylalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 zaten bende o zaman 31 oluyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 12 nisandan beri askerim:) Ankara'da yaptım askerliğimi,ilk başlarda felaket yoğun geçiyordu çünkü üstümde bir sürü görev vardı ha bir sürü artısıda vardı neyse şimdi omzumdaki rahatsızlıktan dolayı 42 gün kalla eve yollandım. Askerlik nerede olursa olsun,ne şartlarda olursa olsun rezil bir mevzu sadece komutanlarınızı egosunu tatmin ediyorsunuz eğer şansınız var kriz koşullarında gidin asteğmen olarak yapın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 6 Ocak 2010 dan beri askerim askerligi 3'uncu Kolordu Komutanlıgı Ayazağa/İstanbulda yapıorum Kolordu Karargahı Takım Çavuşuyum. ayrıca ihale komisyon yazıcısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar