Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik ve Tecil

C3nK

Öne çıkan mesajlar

tam 3 yillik is gunune denk geliyor iste, evet yapabiliyorsun, tabi milletin bilmedigi ufak bi nokta var, askerlikten sonra da en az 6 ay calisacagini gostermen gerekiyor. oh tamma 3 yil bitti diyip tam donus yapip sonra sapa oturan cok var ehue.

ben de bedelli yapicam iste de, sonucta bunu yapmak icin de kendini calisiyor gosterip erteletmen gerekiyor yani. 3 yil sonra "selams ben geldim" dersen basini agritirlar baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Burada da calisiyorumda daha 1 sene oldu o buradaki calismam. Ogrenciydim ondan once o zamanda calismistim, ama o sayilmiyo.

Kacaga dusmum olmam lazim ama hic kagit magit gelmemis eve yani. Bugun konsoloslukla konustum iste daha yeni sartlar olustu tam anlami ile, simdi erteleticem 2-3 aya oradayim umarim bi aksilik olmazsa.

Yoksa benimde amac dovizli askerlik zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

demode said:

yoklama kaçağına düşmüş biri herhangi bir polis kontrolünde yakalanırsa direk askerlik işlemleri için şubeye mi teslim ediliyor yoksa direk askere mi alınıyor?

subeye
eller kelepceli bi sekilde
ben subedeyken wardi
ABI WALLA BEN UNIVERSITEDE OKUYORUM YEMINLEN BILLA

diye aglayan cocuk eahuea
Sosyal ağlarda paylaş

eed benim bi tanidik dustu oyle, erteletmeyi mi ne unutmus, adami koydular iceri, ayakkabi bagciklarini bile sokmusler, prosedur icabi, intihar etmesin diye.

kucuk dusurucu bi surec yani. gece yatiya kalmadan cikti ama hos degil.

benim baska bi arkadas, ilk sayfada gecen sene soylemisim, girdi cikti tr ye hic bisi olmadi, o da ilginc.

askerlik yuzunden bi ton arkadasim zaten dunya nin bi ton kosesine dagildi. kendi durumum icin demiyom, coguda yetenekli ulkeye bisi katacak insanlar, kayip yani.
Sosyal ağlarda paylaş

C3nK said:

Topiği nereye aççama karar veremedim buraya açtım.90liyim ve dershaneye gidiyorum öss hazırlanıyorum.Bir arkadaşim bugün askerlikle ilgili konuşuyorduk, bana askerlik celbi daha gelmediğini söyledim.Bi şubeye gidip sorayım son yoklama 31ekim acaba mektup gelmedimi ulaşmadımı diye, oda askerlik tecili geçen ay bitti, hiç boşuna gitme sonra kaçak olarak direk alırlar filan dedi.Acaba bu tecil ve yoklama olaylarindan anliyanlar, acaba şubeye gidip sormalımıyım, kafam karıştı benimde cevaplarsanız sevinirim.

o yoklama tarihleriyle tecilin bağlantısı yok ya. hani ben de geçen sene tecil ettirmiştim, son yoklama 31 ağustos muydu neydi öyle bişeydi, ben eylül ekim gibi gidip tecil ettirmiştim. ama işte şey var, mesela ettirmeseydim martta gidiyomuşum askere. hani onu da tecil ettirirken gördüm. yoksa bi kağıt falan gelmedi. git bi an önce ettir.
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

oha e cus olmus, devletin hatasini adama cikarmislar. 25 sene sonra dijital sistemde farketmisler hatayi heralde.

erol günaydın'a da benzerini demişlerdi..

hatırlamıyorsanız kim olduğunu, ahanda şu dede..

http://www.nethaber.com/yasam/69782/erol-gunaydin-asker-kacagi-cikti

halbusi adam askerliğini alp arslan ile birlikte bi 900sene önce falan yapmış hani.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

nedanko said:

oha e cus olmus, devletin hatasini adama cikarmislar. 25 sene sonra dijital sistemde farketmisler hatayi heralde.

erol günaydın'a da benzerini demişlerdi..

hatırlamıyorsanız kim olduğunu, ahanda şu dede..

http://www.nethaber.com/yasam/69782/erol-gunaydin-asker-kacagi-cikti

halbusi adam askerliğini alp arslan ile birlikte bi 900sene önce falan yapmış hani.

oha türkeşle mi yapmış?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...