aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi cok detay aramiyolar ya, calisiyorum burda dicen yaparlar tecil heralde. sabah gitsen oglene kadar biter, yogunluga ve memura bagli gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 penth benim gibi yap tr ye gitme :P 4 sene oldu.. ama 2-3 aya gitmeyi dusunuyom artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 abi cok basin agrir ya asker kacagi durumuna dusersen, niye hic erteletmedin ki sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 4sene olduysa ve çalışıyorsan zaten kısa dönem askerlik yapamıyormusun? Yapabiliyor olman lazım ha bilmem kaç k $ verirmisin orasını bilemeyeceğim. Neticede 25 gün askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 1095 gun muydu calisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 tam 3 yillik is gunune denk geliyor iste, evet yapabiliyorsun, tabi milletin bilmedigi ufak bi nokta var, askerlikten sonra da en az 6 ay calisacagini gostermen gerekiyor. oh tamma 3 yil bitti diyip tam donus yapip sonra sapa oturan cok var ehue. ben de bedelli yapicam iste de, sonucta bunu yapmak icin de kendini calisiyor gosterip erteletmen gerekiyor yani. 3 yil sonra "selams ben geldim" dersen basini agritirlar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Burada da calisiyorumda daha 1 sene oldu o buradaki calismam. Ogrenciydim ondan once o zamanda calismistim, ama o sayilmiyo. Kacaga dusmum olmam lazim ama hic kagit magit gelmemis eve yani. Bugun konsoloslukla konustum iste daha yeni sartlar olustu tam anlami ile, simdi erteleticem 2-3 aya oradayim umarim bi aksilik olmazsa. Yoksa benimde amac dovizli askerlik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 yoklama kaçağına düşmüş biri herhangi bir polis kontrolünde yakalanırsa direk askerlik işlemleri için şubeye mi teslim ediliyor yoksa direk askere mi alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 demode said: yoklama kaçağına düşmüş biri herhangi bir polis kontrolünde yakalanırsa direk askerlik işlemleri için şubeye mi teslim ediliyor yoksa direk askere mi alınıyor? subeye eller kelepceli bi sekilde ben subedeyken wardi ABI WALLA BEN UNIVERSITEDE OKUYORUM YEMINLEN BILLA diye aglayan cocuk eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 eed benim bi tanidik dustu oyle, erteletmeyi mi ne unutmus, adami koydular iceri, ayakkabi bagciklarini bile sokmusler, prosedur icabi, intihar etmesin diye. kucuk dusurucu bi surec yani. gece yatiya kalmadan cikti ama hos degil. benim baska bi arkadas, ilk sayfada gecen sene soylemisim, girdi cikti tr ye hic bisi olmadi, o da ilginc. askerlik yuzunden bi ton arkadasim zaten dunya nin bi ton kosesine dagildi. kendi durumum icin demiyom, coguda yetenekli ulkeye bisi katacak insanlar, kayip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bi adam vardi ona cok acidim ben ya adam 45 yaslarinda felan almanyada yasiyo calisiyomus 1 gun eksigi varmis askerlikten yeni farketmisler havalimaninda tutuklayip getirmisler adam diyo neyse gider yaparim ayip yaptiginiz diyo 25 sene once gittim en asere ne 1 gunu diyo eauhhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 oha e cus olmus, devletin hatasini adama cikarmislar. 25 sene sonra dijital sistemde farketmisler hatayi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 C3nK said: Topiği nereye aççama karar veremedim buraya açtım.90liyim ve dershaneye gidiyorum öss hazırlanıyorum.Bir arkadaşim bugün askerlikle ilgili konuşuyorduk, bana askerlik celbi daha gelmediğini söyledim.Bi şubeye gidip sorayım son yoklama 31ekim acaba mektup gelmedimi ulaşmadımı diye, oda askerlik tecili geçen ay bitti, hiç boşuna gitme sonra kaçak olarak direk alırlar filan dedi.Acaba bu tecil ve yoklama olaylarindan anliyanlar, acaba şubeye gidip sormalımıyım, kafam karıştı benimde cevaplarsanız sevinirim. o yoklama tarihleriyle tecilin bağlantısı yok ya. hani ben de geçen sene tecil ettirmiştim, son yoklama 31 ağustos muydu neydi öyle bişeydi, ben eylül ekim gibi gidip tecil ettirmiştim. ama işte şey var, mesela ettirmeseydim martta gidiyomuşum askere. hani onu da tecil ettirirken gördüm. yoksa bi kağıt falan gelmedi. git bi an önce ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 askerlikten sogutmak kanunca yasak. ayrica askerlik sux yapmam kacarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Seele said: askerlikten sogutmak kanunca yasak. ayrica askerlik sux yapmam kacarim. valla hele şu herkese eşit askerlik olayı gelirse kaçarım yurtdışına, acımam. çıkarım lan türk vatandaşlığından. vatanı milleti sakaryayı başkası kurtarsın ben kurtarmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Xenocide said: çıkarım lan türk vatandaşlığından. . hehehhe sıkar o biraz bırakmazlar öle kolay daha savasacagdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 nedanko said: oha e cus olmus, devletin hatasini adama cikarmislar. 25 sene sonra dijital sistemde farketmisler hatayi heralde. erol günaydın'a da benzerini demişlerdi.. hatırlamıyorsanız kim olduğunu, ahanda şu dede.. http://www.nethaber.com/yasam/69782/erol-gunaydin-asker-kacagi-cikti halbusi adam askerliğini alp arslan ile birlikte bi 900sene önce falan yapmış hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 buarada askerligi yapmayıp 2 sene hapis yatabiliyorsun die biliyorum dogru mu vicdan-ı ret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 yok askerliği yapıyorsun sonrasında askeri mahkemede ceza olayı var ama 2 yılını bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 oldun said: buarada askerligi yapmayıp 2 sene hapis yatabiliyorsun die biliyorum dogru mu vicdan-ı ret yalan. hem dövüyorlar, hem yaptırıyorlar eahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 sonra da yargılayıp hapse atıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben teskere aldıktan sonra hiç şubeye gitmedim bişey olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Buyrun size meşhur vicdani redci Mehmet Bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 dasaaa said: nedanko said: oha e cus olmus, devletin hatasini adama cikarmislar. 25 sene sonra dijital sistemde farketmisler hatayi heralde. erol günaydın'a da benzerini demişlerdi.. hatırlamıyorsanız kim olduğunu, ahanda şu dede.. http://www.nethaber.com/yasam/69782/erol-gunaydin-asker-kacagi-cikti halbusi adam askerliğini alp arslan ile birlikte bi 900sene önce falan yapmış hani. oha türkeşle mi yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 cürük olmanın tek yararı budur heralde hadi size hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar