Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : CSKA - Beşiktaş JK 30.09.09 @ 19:30

PZero

Öne çıkan mesajlar

gecenin en zor maçlarından biri olacak . erken saatte olması avantaj olarak düşünüyorum diğer maçların skorlarını maçtan sonra bekleyip grubun şekillenmesini beklicez alacağımız farklı bi galibiyet bizi grupta avantajlı duruma getirir. bu avantajıda iyi kullanabilirsek guruptan cıkabiliriz .

skor tahminim 1-0 golüde tabata atar .
Sosyal ağlarda paylaş

bjk lılar bile mustafa denızlıden umudu kesmiş galiba,baksanıza cska kazanır oylarının oranı baya yuksek.İnsallah cska kazanırda yol yakınken mustafadan kurtulunur,yenı teknık direktörler eskı havaya gırıp ligde 3uncu takım olarak yarısa katılınır,fb-gs harıcı kulup olmayınca tadı yok ligin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Galatasaray taraftarı ve çok yoğun Beşiktaş sempatisi taşıyan bi insan olarak yazıyorum.
Umarım Mustafa Denizli takımda sezonun sonuna kadar ve hatta uzun yıllar kalır. Takımdan ilk gönderilmesi gereken adam Yıldırım Demirören, çünkü eğer bir dönem daha yönetmesine izin verilirse klübü kendine hacizletip tamamen üzerine alıcak ve daha da kötü durumlara düşücek Beşiktaş.
Herşey teknik direktör demek değildir, Van Der Vaart beklerken Tabata ile karşılaşmak da çok keyifli bi olay değildir sanırım. Bugün de Beşiktaş'ın yenilmesini hatta belki fark yemesini umuyorum, umuyorum çünkü kongreye kadar iyice kan kaybetmeli Yıldırım Demirören...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...