adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Tanışarock, Kafepi’nin organize ettiği, katılımcı kitlesinin çoğunluğunu biz üniversite öğrencilerinin oluşturduğu, her festivalin vazgeçilmezi olan müziğe ana sahnede 4 farklı grubun canlı performansı ile doyacağımız; tiyatro, dans, doğa sporları, müzik, resim-güzel sanatlar ve fotoğraf alanlarında farklı üniversitelerin ilgili öğrenci kulüplerinin yer alacağı, onlarla beraber güzel vakitler geçireceğimiz, bizler için yarattıkları etkinliklere katılacağımız, onlarla tanışacağımız ve elbette ki üniversite hayatımız boyunca beraber ilgili olduğumuz alanda çalışmalarımızı devam ettireceğimiz; Kelepir isimli alanda 2.el eşyalarımızı alıp satacağımız; oyun alanında interaktif oyunlarla eğleneceğimiz; Kafepi standımızda bizi daha yakından tanıyacağınız; Kafepi barlarında içeceğimiz; ev arkadaşı bulacağımız ; İstanbul standında İstanbul’ u tanıyacağımız; kısaca üniversiteli olarak birçok ihtiyacımızı eğlenerek giderip, tanışacağımız bir panayırdır. Tanışarock Ana Sahne Ana sahnede, Friendly Fire, Özge Fışkın, TNK ve Kurban canlı performanslarıyla bizlerle beraber olacaklar. Tanışarock Doğa Sporları Alanı Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü, Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Sualtı Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Havacılık Kulübü ve daha birçok üniversitenin doğa sporları kulüplerinin destekleriyle oluşturulacak Doğa Sporları alanında merak ettiğiniz doğa sporları hakkında ayrıntılı bilgi alabileceksiniz. Tanışarock Fotoğraf Alanı Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık kulübü, Trakya Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü, Marmara üniversitesi fotoğrafçılık kulübü ve Photoworld dergisinin katkılarıyla kurulacak fotoğraf alanında fotoğraf çekmenin inceliklerini alanlarında uzman kişilerden öğrenme fırsatı TANIŞAROCK’ta karşınıza çıkacak. Seminerler PhotoWorld Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi Murat Gür tarafından gerçekleştirilecektir. Tanışarock KelePİr Alanı Kelepir, Tanışarock isimli festivalimizin 2. El eşya satılan Pazar alanıdır. Bu alan sayesinde artık kullanmadığınız 2. el eşyalarınızı satabilir veya ihtiyacınız olan eşyaları bu alandan temin edebilirsiniz. Tanışarock Ev Arıyorum KafePi’nin panayırı olan Tanışarock sayesinde kendinize ev arkadaşı bulmanız çok daha kolay olacak. Festival alanında bulunacak olan ev arkadaşı arıyorum standında ev arkadaşı adaylarınızla tanışabilir ya da yeni ev arkadaşları edinebilirsiniz Bilet fiyatları öğrenci:10 tam:30 almak isteyenler bana burdan Pm atabilir yada [email protected]'a mail atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 nereye atayım bilemedim. müzik desen müzik ama aynı zamanda event gibi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi mail adresi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bende o yüzden buraya açtım artık siz bilirsiniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Sefertaslı Katil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 neredeymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 maçka küçük çiftlik park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eğlenceli olabilir ya. ama içki servisinin pek iyi performansa sahip olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 allasen sonuna rock eklemesinler artık kelimelerin. rica ediyorum lan geçmedi mi onun modası? yeter lan. en son kral tv konuşarock diye bi program yapmıştı tee ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kurban saat kaçtaymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sevişewreck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tarock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 danışarock tockışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çıngırock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kim söylicek sonunda o kelimeyi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Yaprock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 geliyo geliyo hissediorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 toprock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 YATTAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ve işte beklenen oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 BIROCK in bu i$leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 elaidi said: kim söylicek sonunda o kelimeyi merak ediyorum. yarrock merakın dindi mi ali? dsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Arkadaşlar, TANIŞAROCK festivalinde tüm Paticik üyelerimize Ramiz Köfte 5 TL olacaktir. Lütfen standımıza gelerek nickinizi belirtin. Muhabbeti güzel olana ayran bedava :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Moderatörlere 4 ytl yap bari onca emek veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar