adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Tanışarock, Kafepi’nin organize ettiği, katılımcı kitlesinin çoğunluğunu biz üniversite öğrencilerinin oluşturduğu, her festivalin vazgeçilmezi olan müziğe ana sahnede 4 farklı grubun canlı performansı ile doyacağımız; tiyatro, dans, doğa sporları, müzik, resim-güzel sanatlar ve fotoğraf alanlarında farklı üniversitelerin ilgili öğrenci kulüplerinin yer alacağı, onlarla beraber güzel vakitler geçireceğimiz, bizler için yarattıkları etkinliklere katılacağımız, onlarla tanışacağımız ve elbette ki üniversite hayatımız boyunca beraber ilgili olduğumuz alanda çalışmalarımızı devam ettireceğimiz; Kelepir isimli alanda 2.el eşyalarımızı alıp satacağımız; oyun alanında interaktif oyunlarla eğleneceğimiz; Kafepi standımızda bizi daha yakından tanıyacağınız; Kafepi barlarında içeceğimiz; ev arkadaşı bulacağımız ; İstanbul standında İstanbul’ u tanıyacağımız; kısaca üniversiteli olarak birçok ihtiyacımızı eğlenerek giderip, tanışacağımız bir panayırdır. Tanışarock Ana Sahne Ana sahnede, Friendly Fire, Özge Fışkın, TNK ve Kurban canlı performanslarıyla bizlerle beraber olacaklar. Tanışarock Doğa Sporları Alanı Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü, Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Sualtı Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Havacılık Kulübü ve daha birçok üniversitenin doğa sporları kulüplerinin destekleriyle oluşturulacak Doğa Sporları alanında merak ettiğiniz doğa sporları hakkında ayrıntılı bilgi alabileceksiniz. Tanışarock Fotoğraf Alanı Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık kulübü, Trakya Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü, Marmara üniversitesi fotoğrafçılık kulübü ve Photoworld dergisinin katkılarıyla kurulacak fotoğraf alanında fotoğraf çekmenin inceliklerini alanlarında uzman kişilerden öğrenme fırsatı TANIŞAROCK’ta karşınıza çıkacak. Seminerler PhotoWorld Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi Murat Gür tarafından gerçekleştirilecektir. Tanışarock KelePİr Alanı Kelepir, Tanışarock isimli festivalimizin 2. El eşya satılan Pazar alanıdır. Bu alan sayesinde artık kullanmadığınız 2. el eşyalarınızı satabilir veya ihtiyacınız olan eşyaları bu alandan temin edebilirsiniz. Tanışarock Ev Arıyorum KafePi’nin panayırı olan Tanışarock sayesinde kendinize ev arkadaşı bulmanız çok daha kolay olacak. Festival alanında bulunacak olan ev arkadaşı arıyorum standında ev arkadaşı adaylarınızla tanışabilir ya da yeni ev arkadaşları edinebilirsiniz Bilet fiyatları öğrenci:10 tam:30 almak isteyenler bana burdan Pm atabilir yada [email protected]'a mail atabilir
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 nereye atayım bilemedim. müzik desen müzik ama aynı zamanda event gibi de.
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bende o yüzden buraya açtım artık siz bilirsiniz:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 maçka küçük çiftlik park
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eğlenceli olabilir ya. ama içki servisinin pek iyi performansa sahip olacağını düşünmüyorum.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 allasen sonuna rock eklemesinler artık kelimelerin. rica ediyorum lan geçmedi mi onun modası? yeter lan. en son kral tv konuşarock diye bi program yapmıştı tee ne zaman.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kim söylicek sonunda o kelimeyi merak ediyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 elaidi said: kim söylicek sonunda o kelimeyi merak ediyorum. yarrock merakın dindi mi ali? dsfsfd
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Arkadaşlar, TANIŞAROCK festivalinde tüm Paticik üyelerimize Ramiz Köfte 5 TL olacaktir. Lütfen standımıza gelerek nickinizi belirtin. Muhabbeti güzel olana ayran bedava :P
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Admin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Moderatörlere 4 ytl yap bari onca emek veriyorlar.
Öne çıkan mesajlar