Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 EKİM 2009 PAZAR " TANIŞAROCK " KAFE Pİ FEST

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Tanışarock, Kafepi’nin organize ettiği, katılımcı kitlesinin çoğunluğunu biz üniversite öğrencilerinin oluşturduğu, her festivalin vazgeçilmezi olan müziğe ana sahnede 4 farklı grubun canlı performansı ile doyacağımız; tiyatro, dans, doğa sporları, müzik, resim-güzel sanatlar ve fotoğraf alanlarında farklı üniversitelerin ilgili öğrenci kulüplerinin yer alacağı, onlarla beraber güzel vakitler geçireceğimiz, bizler için yarattıkları etkinliklere katılacağımız, onlarla tanışacağımız ve elbette ki üniversite hayatımız boyunca beraber ilgili olduğumuz alanda çalışmalarımızı devam ettireceğimiz; Kelepir isimli alanda 2.el eşyalarımızı alıp satacağımız; oyun alanında interaktif oyunlarla eğleneceğimiz; Kafepi standımızda bizi daha yakından tanıyacağınız; Kafepi barlarında içeceğimiz; ev arkadaşı bulacağımız ; İstanbul standında İstanbul’ u tanıyacağımız;

kısaca üniversiteli olarak birçok ihtiyacımızı eğlenerek giderip, tanışacağımız bir panayırdır.

Tanışarock Ana Sahne
Ana sahnede, Friendly Fire, Özge Fışkın, TNK ve Kurban canlı performanslarıyla bizlerle beraber olacaklar.

Tanışarock Doğa Sporları Alanı
Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü, Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Sualtı Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Havacılık Kulübü ve daha birçok üniversitenin doğa sporları kulüplerinin destekleriyle oluşturulacak Doğa Sporları alanında merak ettiğiniz doğa sporları hakkında ayrıntılı bilgi alabileceksiniz.

Tanışarock Fotoğraf Alanı
Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık kulübü, Trakya Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü, Marmara üniversitesi fotoğrafçılık kulübü ve Photoworld dergisinin katkılarıyla kurulacak fotoğraf alanında fotoğraf çekmenin inceliklerini alanlarında uzman kişilerden öğrenme fırsatı TANIŞAROCK’ta karşınıza çıkacak. Seminerler PhotoWorld Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi Murat Gür tarafından gerçekleştirilecektir.

Tanışarock KelePİr Alanı
Kelepir, Tanışarock isimli festivalimizin 2. El eşya satılan Pazar alanıdır. Bu alan sayesinde artık kullanmadığınız 2. el eşyalarınızı satabilir veya ihtiyacınız olan eşyaları bu alandan temin edebilirsiniz.

Tanışarock Ev Arıyorum
KafePi’nin panayırı olan Tanışarock sayesinde kendinize ev arkadaşı bulmanız çok daha kolay olacak. Festival alanında bulunacak olan ev arkadaşı arıyorum standında ev arkadaşı adaylarınızla tanışabilir ya da yeni ev arkadaşları edinebilirsiniz

Bilet fiyatları
öğrenci:10
tam:30
almak isteyenler bana burdan Pm atabilir
yada
[email protected]'a mail atabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...