Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

inşallah bir sezon sürerde efsane olarak biter, akıllara kazınır.

Ahh ahh çok iyi ya
gönül isterki 5 sezon gitsin. ama hikaye belli. 1 sezzonda efsane olarak bitecek bi hikaye. uzun uzadıya bişiy yok.

çünkü karakterler çok sağlam. okadar taşşaklı karakterle 4 sezon gitmez bu iş. baksana adam 1 günde bitirdi 3 kişinin hayatını...

edit: bu arada farkındasmısınız
dizide:
god father
ikinci bahar
kill bill
vsvs

herşeyin havası var..

dayı: "haklısın tabi, ben yaşlı bi adamım, belki de birazdan senin burda olduğunu bile unutucam" off diyorum babaaa...

bi de 3 eleman + kızın babası (boss) killbill gibi lan :p
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci Bahar'da 35 bölüm mü neydi sanırım, kısaydı tadında bitti efsane oldu.

Ezel'in ekibi diziyi boku bokuna uzatacak bir ekibe de benzemiyor, umarım bozulmazlar ve ne yaptıklarının farkında bir biçimde bitirirler diziyi,

şahsen şu dizi bitsin ve dvd box seti çıksın, fiyatı ne olursa olsun alırım.

Hatta bitmesine gerek yok çıksın yine alırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:

ohannes ee abi 1 sezon sürücek bu dizi o zaman =)

Ali herşeyi sözylüyor lan ama kime söylüyor oda var.

bence, Ali bakacak ortada donen bir video var, videoya gore kendi g.t altına gidecek, digerlerininde hem onu koruması hemde bisi olursa herkese birden olması icin kendini garantiye almak adına video kaydı olarak dolduruyor, bana bişi olursa bu kaset hepenizi yakar modunda,

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada youtubedan ezel yorumları sdfg

Küfür ihtiva eder

"besiktasturkey (1 day ago)
arkadaslar bu dızı monte krıstonun kontu fılımının binevi çakmasıdır. filmi izleyin anlarsınız.ben sıze bu dızıde ne olcagını soylıyım ılk once alının ısını bıtırcekler buyuk bı ıhtımalle az kaldı fılme gore zamanı gectı bıle sonra dogal? olarak cengızın ısı bıtcek.. ezel cocugun kendısının oldugunu anlayınca ehsanla evlenecek..
nicopulos (1 day ago)
ulan ne yarrak kafaymışsın beşiktaşturkey. sanki monte crısto kontu hakkında edebiyat doktorası yaptında konusuyon. şu cristo kontunu size monte etselerde kurtulsak. ulan amerıkan sinemasında zıilyon tane shekspir, dumas, rus edebiyatı, bilimum jack london,mark? twain'in 4. sınıf uyarlaması oynar biriniz cehaletinizden bilmediği için amanda ne güzel film, senaryo, kurgu diye ağzınızın suları akar. bi siktirin gidin kurtlar vadisi seyredin o zaman.."

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...