Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Hocam fragmanlar çoookkk TIRIŞKA ÖRNEKLİYİM ALİ BAĞIRIR : ÖÖMEEEERRRRRRR DERMİŞİMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ANP7-ZUTtXk 2. fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 süper ya ne cengiz ne eyşan hep aliyle ömerin yüzleşmesini istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Vaay 2. fragman fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oh be kardeşim ben rahtladım valla şimdi bide ezel oglunu ögrenicek.tamam işte ezel eyşan ali dayı vs cengiz ve kenan tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bu dizinin en güzel yanı beklenen sahneleri mutlaka vermeleri. Geçmişte bir söz söylenmişse gelecekte mutlaka bu sözün eyleme geçmiş halini görüyoruz, hem de ilk sezon bitmeden! Daha ne isterim... Süper dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 30 bölümdür beklediğim an geldi.. kesin ağlıcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 lan bu sefer anladı galiba ali (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 efsane olacak bu bölüm belli. kuzenlerin emniyet kemerlerini bağlıyoruz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu arada sanırım ali kısapantolonluyu aggroluyo, ordan ezel kurtarıyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ohh ya hakkaten Alive ezel iyi bi ikili olurlar yanlarına da rahatça Tefoyu aldılarmı keyifleri yerine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hebrew said: Bu dizinin en güzel yanı beklenen sahneleri mutlaka vermeleri. Geçmişte bir söz söylenmişse gelecekte mutlaka bu sözün eyleme geçmiş halini görüyoruz, hem de ilk sezon bitmeden! Daha ne isterim... Süper dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 korkarım mümtaz beyamcaların evden biri ölcek bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 restorandaki adam eyşanı deldi geçti ben böyle kitlenme görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 restorandaki adam eyşanı deldi geçti ben böyle kitlenme görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 duble gitmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 son 5 bölümden 3 ünü fln izledim gayet iyi dizi kesinlikle kurtlar vadisi havası yok daha entr,ikalı daha düşünülmüş en azından oyunculuk fln var dizide ilk bölümünmden itibaren izlemeyi düşünüyrum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ilk 10-15 bölüm çok kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 insan stravinsky felan dinler bu ne zevksizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ağlıcam lan zor dayandım bu dizi bunu yaptı ya bundan sora boka sarsada eleştirmicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bölüm akıyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ccc kamil ve ali reis ccc ühühühühü ağlıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hayır ya hayır böyle ölmemeliydi ali 2 dakka bildi ömer olduğunu offff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 lan!!! ali gitti. Abi noluyo. Ambulansla dayı falan gelsin kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yalnız ali kaşla göz arasında piskopat katille anlaştı yine satcak sandım ezel-dayı oyunları içime işlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar