Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

The_Delucian said:

Absolut said:

O degilde artık Ali tam kafayı yer valla.
Bu arada diznin en delikanlı adamı Selim öldü ya.

yok bea kesin degil

selim olmedi yaw, kesin degil en azından silah sesi duyuldu, selim tefoya sıkmıs o arada tefo selimi baymıs kursun haybeye gitmis olabilir ...

as

Tefo Selim'e kafa attı o kadar, sonra Selim silahı düşürdü ve silah sesi geldi. Selim öldü yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Baskın basanındır olayı işe şaşıp kalıyorlar hatta tek tek gireiyorlar hepsi ezele ayıp olmasın diye.
Şu Ali o odada Ezele yermisin yemezmisin ulan serefsiz diye bi dalsa adam gibi dövse de rahatlasak aslında.

ali bit kadar adam ezel cok feci zopalayabilir aliyi bence, keza yarma dedikleri ezelin sag koluda ayrı facia bence, o ortamda ezel hepsine tek gecer bence ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ezel dövüşmeyi Ali'den öğrendi, Cengiz'i onlarca kez dayak yemekten kurtardı. Muhtemelen o zamanda iyi dövüşüyordu. Hapishane yıllarında epey ezildi ve en önemlisi dayı eğitimiyle pek çok şey öğrendi. Ayrıca hapishanede kaldığı sürede az bir süre değil.

Ali ise belki sokak çocuğuydu, iyi dövüşüyordu ama birincisi boyu kısa ve daha yaşlı, ikincisi de artık o bir patron. Ömer'i hapse yolladıklarından beri çok dövüştüğünü sanmıyorum. Ayrıca karşısında hayvan gibi kalıplı bir adam varken işi zor.

Sonuç: Ezel>Ali

Not: En kötü oyunculuk kesinlikle Bahar'dadır. Ama onun için yazılan diyaloglar da bir o kadar kötüdür. Fazla çocuksu bir karakter yaratmışlar. Bahar'a dublaj yapılıp, adam gibi replikler verilse bugün sevilen bir karakter olabilirdi. Ancak, diziden bir an evvel gitmesi gereken bir karakter diyorum.

Şebnem, evet güzel, hoş kız, masum duruyor ve rolüne uygun gözüküyor. Ancak, bu arkadaşımızı da biraz dikkatli izlersek oldukça kötü bir oyunculuğu var. Rol keserken ellerinin dahi gerilmiş olması ne kadar zorlandığının bir göstergesidir. Şirin görüntüsü evet var, ama iyi bir oyuncu değil, hatta epey vasat.

Eyşan, bence rol ve tip olarak rolüne uygun. Sadece Cansu Dere'nin donukluğu bazen fazla oluyor. Fakat, bu role de cıvıl cıvıl bir kız koyulmamalıydı.

Azad, dayının kızı gördüğüm kadarıyla bu dizideki tüm kadınlar arasında en iyi oyuncu ama bu rolü de epey gereksiz gördüğümden fazla bir şey söylemek istemiyorum.

Kısacası bu dizide Eyşan ve Şebnem hariç diğer kadın oyuncuların bir an evvel şutlanması gerekir. Ezel'in annesi de buna dahil. Kör numarasına hiç bir seferinde bu kadının inanamıyorum ve bunun olduğu her sahnenin 3 dakikası bir ömür gibi geçiyor.

Kadın düşmanı gibi görülmek istemem ama bu diziye gidecek kadın tiplemesi hafif yırtık, zeki ve karanlık tarafa eli yakın tipler olmalıdır. Öteki türlü işte Bahar olur, Türk filmi sahneleri tekrar bizlerle olur, bayılır dururuz. Bu açıdan bu diziyi biraz Prison Break'e benzetiyorum. Kadın karakterler o diziye de pek uymuyordu. Sonuçta bir hapishane dizisiydi, sonrasında da bir nevi intikam oyununa dönüşmüştü. O diziye yakıştırdığım tek kadın da bir ajan ablamızdı, ismini bilmediğim için söyleyemeyeceğim. Ezel'de de oynaması gereken tipler biraz bu şekilde olmalı. Ama mesela Selma rolünü beğenmiştim. Mantıklıydı en azından ve bir amaç uğruna Ezel'in gelişiminde güzel bir şekilde kullanıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...