sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hiçbir şey anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Sparkcaster said: of son sahne ne kadar kötü, kurtlar vadisi mi bu inşallah düşündüğüm saçmalığı yapmazlar ağzını öpem. tükmüklü mükmüklü. tam kv olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 MEMATİ PUSU! anladıkki tefo yanlıs yaptı ezele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 deliyürek de böyle bitmişti spoiler kenanı hangarda patlattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Tuncel Kurtiz belgesel mi anlatıyor yoksa bana mı öyle geliyor? NTV'de şu an cidden güzel bir belgesel var, özellikle çekimler falan harika ve seslendirmede sanırım Tuncel Kurtiz. :) Ezel'i izledikten sonra garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ahahah byaa komik oluyor hakkaten adam çiftleşmeyi şiir gibi anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Yalnız belgesele cidden hayran kaldım uyuyacaktım bugün erkenden, ama sahneler falan bildiğin dizi gibi. Hele kurbağanın larvalarını kurtarış sahnesi mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Fragmanlar http://www.youtube.com/watch?v=9Bnc0tvsRk0 http://www.youtube.com/watch?v=8JMldl4F0Pk Eyyorlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 2.fragman iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi işte 5. bölümden beri beklediğim sahne fak ye bir odaya girecez, senle hesabımızı görcez demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dayı ile ali ölümüne falan diyor ömer oldugunu söyledil mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ezelciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ali ömeri tevfiğin ezele söylediğini düşünüyo sanırım özeti izliyorum da şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ananın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ebenin porseleni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yazmıştım bunu biyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şebooooooooooooooo benimsin ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ezel vs ali sahnesinde gelicez sanırım hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Aha çizdi çizecek Tefoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bahar evet güzel kız ama sahneleri çok bayıcı oldu. Şahsen diziden çıkmasını istiyorum, o derece. Sırrı öğrenmesi de bence diziyi güzelleştirmedi, aksine o gizemi Bahar'ın öğrenmesi klasik bir diziye dönüşmesine sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 çişim gelir reklam vermezler şimdi saatlerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 12 de çıkcan diyolar cengize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Yoksa 12 yılın hatrına al bunu mu diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Llama said: şebooooooooooooooo benimsin ulan aynen paylaşmam yanlız noluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bende dayıdan geldi sandım o not 12 notu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar