Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

evet

dayınınki erkek ve muhtemelen de bi adama bu kadar koymussa olay obur eleman kızı severken dayı araya girip kızı araklamıstır, uzerinede diger elemana oyun oynayıp onuda ekarte etti ise kız icin elemanda ondan olan butun cocukları ucurmustur, oyle biri olursa dayıya eş karizma kim girer acaba diziye ...

Sosyal ağlarda paylaş

The_Delucian said:

evet

dayınınki erkek ve muhtemelen de bi adama bu kadar koymussa olay obur eleman kızı severken dayı araya girip kızı araklamıstır, uzerinede diger elemana oyun oynayıp onuda ekarte etti ise kız icin elemanda ondan olan butun cocukları ucurmustur, oyle biri olursa dayıya eş karizma kim girer acaba diziye ...

bende onu düşünüyorum öyle bi eleman kim olabilir. hani aşmış bi tip olacak ki aynı tadı verebilsin tuncel le
Sosyal ağlarda paylaş

The_Delucian said:

evet

bende çok merak ediyorum acaba kimi koycaklar o role.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

The_Delucian said:

evet

bende onu düşünüyorum öyle bi eleman kim olabilir. hani aşmış bi tip olacak ki aynı tadı verebilsin tuncel le

İkisinden biri iyi gider
Sosyal ağlarda paylaş

onlar olmaz.gordugumuz adam biraz daha genç gibiydi.40 lı yaşlarda belki.eğer oysa tabi

arka sokaklar gibi salak bi dizide oynamasa baron iyi gidebilirdi :)

ramiz dayı sokak adamı ama diğeri zengin baya.

bıyıksız bir şener şen çok efsane olurdu.eğer karakter yaşlıysa ramiz dayı gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...