Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baggio said:

Castiel said:

Türk dizileri izleyip ciddi ciddi tartışanlar var vay canına :p

Önyargıyı marifet sandığına göre liseli galiba arkadaş :p

abi allaşkına haklı bir önyargı ama bu. başkasından duymadıktan sonra, tesadüfen denemedikten sonra türk dizisi görünce geçmiyor musun
Mesaj tarihi:
ezeli görünce geçmiyoruz ama bakın buraya yazıyorum.

dayının düşmanı cengizi hapishaneden çıkarır, kızının yaşadığını öğrendiği için ezel intikamını 2312 sezon daha alamaz. dizi uzadıkça zıçışlar başlar.

Mesaj tarihi:
o değilde

serdar artık cengize herşeyi anlatır bu bölüm yada soraki bölüm ezelin dayının adamı olduğu tefonun ezelin adamı olduğunu ve cengizi içeri onların attığını ama sanmıyorum ömer olduğunu anlasın daha

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

o değilde

serdar artık cengize herşeyi anlatır bu bölüm yada soraki bölüm ezelin dayının adamı olduğu tefonun ezelin adamı olduğunu ve cengizi içeri onların attığını ama sanmıyorum ömer olduğunu anlasın daha

spo

bence serdarıda ezel yolladı.hatta baharada bilerek yakalancak.en zoru şimdi başlıyor derken bundan bahsediyordu ezel.

Mesaj tarihi:
Esnaf'ın söylediklerine katılıyorum. Ayrıca

Cengiz'den intikamını içerde alıyor, onu dinliyor, takip ediyor, kendisini nasıl sattılarsa, Cengiz'İn de satılışını anlaması için onunla birlikte. Şimdi sırada Eyşan var, en sevdiği Bahar'a yakalattıracak kendisini, sonra da Ali gelir.

Mesaj tarihi:
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

bahar!! omg.. kız haayatından dudaktan öpmekten başka şey görmemişken direk gitti hardcore muhabbete seyirci oldu wuhuuu..

ps: görmemişken derken ezelden yani, yoksa onun yediini üst üste koysak sadsa
Mesaj tarihi:
serdardan bir bomba bekliyorum önümüzdeki bölümlerde. tefonun ezelin adamı olduğunu anlamıştı zaten. çok sakin kaldı 2-3 bölümdür, yine karıştırır ortalığı muhtemelen
Mesaj tarihi:
Azure_Knight said:

fragmandaki son sahneden sonra ezel eyşan bahar threesome a geçiş yapsalar ali bunları görse noluyor lan! diye kalsa

ramiz dayı mesele intikam almak değil yeğen intikamdan aldığın zevk dese :D

biri bunu çalıp sözlüğe yazmış sen deilsen telif iste
Mesaj tarihi:
MacLeod said:

serdardan bir bomba bekliyorum önümüzdeki bölümlerde. tefonun ezelin adamı olduğunu anlamıştı zaten. çok sakin kaldı 2-3 bölümdür, yine karıştırır ortalığı muhtemelen

sadece tefoyu değil ki, selmanın evinde ramizin fotoğrafını da buluyor

• Yeni Oluştur...