Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

2. sezon onun üstüne olur zaten

20. bölümdeki mektupta anlatıyordu zaten, tahminen selmayı o adamın elinden felan aldı ve olaylar gelişti.dayı da ali cengiz ve ezeli bu büyük kapışma içn hazırlıyor olabiler.ama tabi bu durumda

ömerin random seçilmediğini var sayarsak ki uzak ihtimal, bu bütün kumarhane soygunu vs dayının planı serdar dayının adamı oluyor

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

2. sezon onun üstüne olur zaten

20. bölümdeki mektupta anlatıyordu zaten, tahminen selmayı o adamın elinden felan aldı ve olaylar gelişti.dayı da ali cengiz ve ezeli bu büyük kapışma içn hazırlıyor olabiler.ama tabi bu durumda

ömerin random seçilmediğini var sayarsak ki uzak ihtimal, bu bütün kumarhane soygunu vs dayının planı serdar dayının adamı oluyor

abi gerçekten inanıyor musun ciddi ciddi bu yazdıklarına çok paranoyaksın
Sosyal ağlarda paylaş

dizide şu an bayan tek şey bazı konuları es geçmeleri, canın ömerin oğlu olduğunu öğrendi babası, hala bi tık yok insan her gün görmek ister şu bu karısına söylemek ister, ama bunlar evde yemek partisi felan veriyolar abuk sabuk şeyler
ilerde senaryo yazmakta zorlanırız diye mi bazı konuları geciktiriyolar nedir, hepsini bir arada verseler 45 dakka 1 saat yapsalar tadından yenmeyecek şu dizi
Sosyal ağlarda paylaş

ezel

ezelin iceri girmesi cok sacma oldu
tamam ezel onun neler cektigini görmek istiyor olabilir ama daha ilk saniyeden adama deli gibi destek oluyor
bi yatakta aglamasiyla bitmiyor olay
orada dayak yiyip odasina gecip güzelce aglayacakti
ezelde ertesi gün ziyaretine gidip görecekti bunu gözleri mor kolu kirik bi sekilde
cengizin yüzü gülmeye basladi bile ezeli orada görünce

Sosyal ağlarda paylaş

ezel çıkartıcak onu hapisten.

ztn 2 sn liğine ev arkımın tvden baktım izlemem izlemiycem de. öcünü alsın bide beni alsın o dizi BİTMEEEZ

dünyanın en güzel senaryosunu iki özlü söz sıkıştırıp b.k edicekler diyodum haklı çıktım.
türkten zeki insan çok nadir çıkar

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Hapisten falan cıkarmayacak sadece ona guven verip sonra bir anda yuzustu bırakacakki daha çok canı içi yansın Cengizin.
Benim merak ettiğim Alinin durumu yani Dayı ve Ezel öldürmeye karar verdi TEFOmu kurtardı yoksa o da planın bir parçası mıydı?

tam olarak kafamdakiler, ayrıca arkadas seyrederken 2 dakka goz atanlar lutfen yeryuzunun en guzel senaryosunu 2 lafla b.k ettiler diye izlemeden yorumlamasınlar, adam gibi dizi bazen balata sıyrılıyo ama genel olarak fena gitmiyo ha bunu cıkarırsak en cok seyredilen diger 2 dizi bang-i memnu digeri hırtlar vadisi ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...