Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Dayı tezgahladı Ömerin hapise düşüşünü böylece ileride ömer kardeşlerimi neden öldürdüün ulan diyemeyecek çünkü Ezel olduktan sonra dayı onu kollayacak ve intikamı için yalandan yardım edecek.

dayı ile serdar kanka olmasın
Mesaj tarihi:
Karşılaştılar mı hiç onlar?

Hıyar Ezel ben abinim ulan bak benden başka kimsenin bilemeyeceği bilgileri biliyorum zart zurt dese bütün kuzey yarım kure rahatlıcaz, bu mal gitti yuzume bak yuzume bak. Yüzünde ne var olm neye bakayım diyemedi cocukcagız.

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

copry said:

azat rolünü oynayan kızı oldum olası haz etmedim keşke başka birini alsalarmış o role =(

envy?

ne alakası var :S
rol yapamayan ama güzel olan kadınlar neyse de

hem çirkin hem de rol yapamayan kadınları ekranda görmeye katlanamıyorum.

haa beğenen var beğenmeyen var tabi de benim tipim değil ;)
Mesaj tarihi:
malesef diziyi yavaş yavaş kaybediyoruz gibi.gerçi böyle dendiğinde efsane bölümle geliyorlar hep.oyun içinde oyunun içinde oyun herşeyde bir oyun bir önceden ayarlama gibi şeyler sıkmaya başladı beni.
Mesaj tarihi:
sırf uzatmak için koymaya başladılar.serdarı öldürmiceksin belli.öldürmiceksen bi gun içinde 2 defa saçma sapan kurtarmıcaksın mesela.adam ztn daha mucize kurtulmuş bıçaktan sonra

baharlı sahneler mesela

senaryo haftalık mı yazılıyor bilmiyorum.ama 2 kişi yazıyorlarmış.biri beyin kanaması geçirdi ne zaman döneceğini bilmiyoruz.dizide çok bariz degşim oluyorsa tek kalan senaristte iş yokmuş o zaman.

dizi 1 sezon sürmez ise zaten muhtemelen ezeli görünce kanal degiştirtcekler.oraya kadar getirmeden bitirirler işallah.
Mesaj tarihi:
Rock said:

Bölümler 90dk sürüyor nerdeyse, her bölüm yabancı dizilerin 2 bölümüne denk geliyor. Böyle kesintiler olması normal bence.

45dk çeksinler abi,böle mantık mı olur ya
Mesaj tarihi:
bir iki ay önce denk geldiğim bir bölümde ezel cengiz'e insanlar senden neden vazgeçemiyorlar bu kadar kötülük yaptığın halde gibilerinden bir şeyler diyordu. sıkı takipçisi varsa hangi tarihte yayınlanan/kaçıncı bölümde söyleyebilir mi?
  • Yeni Oluştur...