Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

asd

Yok abi. Son sahneleri iyi izleyin. Ezel Dayının oğlu. Buarada Ezel kardeşine mi yazsın aq, iyicene ensest olmuşsunuz :S:S:S

Birde Bahar babasının enrde olduğunu, taksiyle nereye gittiğini nasıl anladı şıp diye, tam bıçağı yiyecekken yetişti?

Mesaj tarihi:
forgiver said:

dayının torun ne zman çıkcak piyasa ya
bir de cengiz in babası kim
dayının peşinde olan o torun diyecemde yaşı küçüktü be :P.yani şimdi max 30 olsa bu kadar adamı parası nasıl olmuştur.
Mesaj tarihi:

benim kanımdan değil diyor tefo'ya dayı. ama oğlum gibi seviyorum diyor. nasıl oğlu olabilir abi kanımdan değil dediği adam.

ezel/ömer dayının yeğeni bence. mümtaz ramiz'in abisi ya da kardeşi çıkar. uzun yıllar önce yolları ayrılmıştır. mümtaz duymadı zaten dayının üsmini cismini bugüne kadar. şöyle bi adam böyle bi adam diye lafı geçti mümtaz'ın yanında.

Mesaj tarihi:

işte o sıralarda farkında olmayabilir. ömer'in yeğeni olduğunu anlaması için sonuçta mümtaz'ın yaşantısını takip etmesi gerekiyor. belki etmiyordu. belki mümtaz ortadan kaybolmuştu. tabi bu benim ezel/ömer'in dayının yeğeni olduğu fikrine dayanıyor.

sonuçta türk dizisi. her halt olabilir.

Mesaj tarihi:
Son sahneyi tekrar izleyin.

SPOOOO

Tevfik Ezel resti çekip gidince diyorki, benim bildiğimi neden onada söylemiyorsun.

Dayıda diyor açık açık, sen benim adamımsın, o ise oğlum. Oğlum olduğunu söylersem yanımda kalır, ölür, oysa yanımdan giderse yaşar diyor.
Son sahnede de Taksimde Ezel oğlum, oğlum diye geziyor.

Oğlu olarak görseydi Tevfik öyle konuşmazdı.
Mesaj tarihi:
cado said:

spocuk

sanmıyorum ezel in dayı ile kan bağı olduğunu.ömer i zaten şu atını seven herif sayesinde buluyor.özellikle seçmiyor yani

katılıyorum.
Mesaj tarihi:
ben de bundan bahsetmeye gelmiştim

ne malum>>>>

ne malum atını seven adamın orada cengiz ali ve ezele doğruyu söledii. belki adam yalan söledi veya çarpıtarak anlattı. ne malum yani düşünsenize bi. her duyduumuz ve gördüümüz sanki bire bire kesin gerçekmi çıkıyo. her gördüümüz dorğu olsaydı, azad ölmüştü mesela. mesela..
bence atını seven adam yalan söledi ya da çarpıttı. mevzuda başka bi mevzu daha var. belki de ömer haspelkader düştü hapse ama dayı özellikle izledi belki.. yani bilemeyiz şimdi.. hatta neblim belki (abartıyorum) adam bütün oğullarını öldürdü veya (öldürüldüler vs nyse) sonra da son oğlu olan ömer kaderin cilvesi hapse düştü (adam olsun diye temiz bi ailede büyüsün istemiştir ve uzaktan izliyordur) ve ömer hapde girince dayı da hapse girdi.. sırf ömere yakın olup onu izleyebilmek ve artık kendi eliyle yetiştirmek için..

yani yani...
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

ben de bundan bahsetmeye gelmiştim

ne malum>>>>

ne malum atını seven adamın orada cengiz ali ve ezele doğruyu söledii. belki adam yalan söledi veya çarpıtarak anlattı. ne malum yani düşünsenize bi. her duyduumuz ve gördüümüz sanki bire bire kesin gerçekmi çıkıyo. her gördüümüz dorğu olsaydı, azad ölmüştü mesela. mesela..
bence atını seven adam yalan söledi ya da çarpıttı. mevzuda başka bi mevzu daha var. belki de ömer haspelkader düştü hapse ama dayı özellikle izledi belki.. yani bilemeyiz şimdi.. hatta neblim belki (abartıyorum) adam bütün oğullarını öldürdü veya (öldürüldüler vs nyse) sonra da son oğlu olan ömer kaderin cilvesi hapse düştü (adam olsun diye temiz bi ailede büyüsün istemiştir ve uzaktan izliyordur) ve ömer hapde girince dayı da hapse girdi.. sırf ömere yakın olup onu izleyebilmek ve artık kendi eliyle yetiştirmek için..

yani yani...
öyle olsa dayı ezel e kandıralıya gitmemesi için yalvarmazdı.
Mesaj tarihi:

Dayı tezgahladı Ömerin hapise düşüşünü böylece ileride ömer kardeşlerimi neden öldürdüün ulan diyemeyecek çünkü Ezel olduktan sonra dayı onu kollayacak ve intikamı için yalandan yardım edecek.

Mesaj tarihi:
ya manyak mısınız nesiniz abi iyice paranoyaklık sizinkisi dayı sonunda oğlum derken mecaz yapıyor yani kanımdan değil ama canım gibi oğlum gibi demek istiyor.Yok mümtazla dayı akrabaymışta yok ömerin hapse düşmesini dayı tezgahlamışta ohoo
Mesaj tarihi:

neden tefo dayıya:
dayı benim bildiğimi ondan neden saklıyosun
dedi o zaman..... madem oğlu değil, mecazen oğlum diyo, tefonun bilip de dayının ezele sölemediği nedir peki?
az saksıyı çalıştırsana yeğenim..

Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

neden tefo dayıya:
dedi o zaman..... madem oğlu değil, mecazen oğlum diyo, tefonun bilip de dayının ezele sölemediği nedir peki?

asdasd özel msg attım yanlislikla
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

neden tefo dayıya:

bahsetmeye çalıştığı onun piyon olmadığı ve düşmanıyla arasındaki husumet
  • Yeni Oluştur...