Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ahahaha bu berber sahnesi sanırım Ezel'in başından beri karşımıza çıkan en iyi sahnesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 berber sahnesi süperdi hakkaten. eridim. DAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BENI SEEEEV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 serdar gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 şş spoylır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ÖLSENE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ölür o ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ali de GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 şu bölümü dizi finali diye satsalar yerim gibi gözüküyor şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 oha ilk defa izledim mütişmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 normalde dizi finali olup bitseydi şu bölüm keşke, en kötüsünden sezon finali olsaydı efsane olurdu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ezel delirip kalanları öldürcek herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ulan ben 11 bıcak yarası bigün alıpta ölürsem varyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 hiç reklam girmiomu hep böle? iimiş yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 süperdi ama saçmaya bağladı. Bu saatten sonra cılkının çıktığı nokta olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 tefo gg 2 yerden soktular yaw bıcağı 11 nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=18042910 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bu bölümde bitseydi efsane olurdu ama bu bölümden sonra saçmalamaya yavaştan başlarlar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 uahdauha aynen ya aynen, eyşanın cam kenarında fena gideri vardı offfffff.. o nası sarı sarı bi elbisedir. neyse mevzuya dönelim.. bence bölüm süperdi. ayrıca hani hep böle korka korka izliyosunuz ya, ama cılkı aman boku vs çıkıcak diye. ya korkmayın artık bence. kaç bölüm oldu, adamlar bi şekilde on nuamra götürüyo.. diğer dizilerdan azımız çok yandı ok ama az şüphelerinizi atın yav :) raad olun bu arada ezelin asistanı olan sarışın bebek... o nası bi pürüssüz bi güzelliktir. evlenirim lan ben onlaç çocuum olsan ondan.. ama eyşanla da arada takılırım ahahah dizideki tüm karıalr baştan çıakrıo yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 forgiver said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=18042910 off evet cok dogru bi noktaya deginmis B)- abi tatildeym evde aile ile izlemek zorunda kaldım lan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 diziyi izleyemedim ya. :( biri ufak bi özet geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 olmuyor olmuyor.böyle gider sıkıcak dizi dayının berber sahnesi hariç bölüm kötüydü.kurtlar vadisine dönüyor iyice.bi adamı öldürmiceksek 13 tane bıçak yedirtmicen bi adam tekrar evine dönmicekse kapıya kadar götürmicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Reksa said: diziyi izleyemedim ya. :( biri ufak bi özet geçebilir mi? eyşan pencereye yaslandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 forgiver said: Reksa said: diziyi izleyemedim ya. :( biri ufak bi özet geçebilir mi? eyşan pencereye yaslandı ahaahhaha budur abi o nasıl bir fiziktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Red said: olmuyor olmuyor.böyle gider sıkıcak dizi dayının berber sahnesi hariç bölüm kötüydü.kurtlar vadisine dönüyor iyice.bi adamı öldürmiceksek 13 tane bıçak yedirtmicen bi adam tekrar evine dönmicekse kapıya kadar götürmicen doktor bile 13 tane bıcak darbesi alan adamı yasatıyoruz tarzı biseyler dedi figüran bile inanmıyo lan.omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 200 kaada iddiaya girmişler ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar