delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 beyler hanimlar var midir yeni bolum yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 atvde persembe günleri olcakmis ezel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya fragmanı versinler başka bişey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 saçmalık ama ya. perşembe ne alaka ya ?? ben kurtlar vadisi izlerim ezeli izlememki. ezeli de netten izlerim yani yapcak bişe yok. saçmalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 perşenbe mi ne alaka beee perşembe günleri çamaşır yıkanmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ezel>kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben 2sini de indiriyorum ama ezeli extradan tvden de izliyorum ezelellelellelelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ikisi de sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Hala vadi izleyen mi var lan :( Geçen şu İsrail'le kriz çıkaran konsolosluk baskını sahnesini izledim aylar sonra ilk defa, bir daha o kadarını bile izlememeye söz verdim sonra. Hayatımda böyle kolpa sahne görmedim. Sene 2010, Türkiye'nin en çok izlenen iki dizisinden biri, üstüne sinema filmleri falan derken bok gibi para var, yine de Cüneyt Arkın gibi güldürmeyi başardılar sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şu elit triplerine hastayım patinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hocam elit melit değilde senelerce takip ettim şu KV yi ama baydı artık be. nedir abicim madem tek el ateş etmeyecekler ne diye yanında taşıyosun özel timden adamları? adamlar zırhlı mırhlı ellerde m4a1 gayet otantik gidiyolar önlerinde tabancayla memati-yalçın ikilisi...hadi mafya ayaklarında yiyodu o geyiklerde profesyonelleşin azıcık yok sarmıyo yani. o kadar para kırdınız şu işten bari vurulma sahnelerini adam gibi yapın. neyse konu EZEL nefretimi kusayım derken konudan saptım. atv ye topluca mail mi atsak biz parasını toplayacaz nolur sı.mayın şu dizininde içine diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kv yi savunanlardandım.ama şimdi kötü demek elitlik değil.dizi bariz boka sardı.o onu aldırıo o onu aldırıo.ilk başta 4 aile falan dedik güzel başladı pusu.ama kötü yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Kıroların çoğunlukta olduğu güzel ülkemde Vadi, Recep İvedik, holiganlık vb. gibi bazı temel şeylere kötü demek direk elitliktir, çaşıtlıktır. Çok suçluyum, affınıza sığınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ne güzel laflar hazırlamışsın. ayak üstü kıro da olduk. vadi fanı falan değilim ama,böyle elitiz ayağına eleştirilere fitil oluyorum. madem eleştiriceksiniz, eleştirmek ile saldırmak arasındaki farkı bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Nedir fark, gösteriver o zaman. Senelerdir TV'den olsun, sinemadan olsun en çok kazanan dizinin yapımcılarının hala ne senaryo, ne efekt, ne de özen anlamında 2 gıdım yol almadığı gerçeğini hasıraltı mı etmeliyim? "Cekedimizi koysak izlenir" mantığıyla sıfır özen/çaba ile dizi çekip, başlardaki büyük oyuncular dahil olmak üzere Şaşmaz soyundan veya kanka olmayanları bir bir eleyip, diziyi parselleyip, senin gibi fanlardan parayı götürmelerine; sonra karakterlerini gerçek hayatta da var zannedip her yerde rezalet çıkarmalarına eyvallah mı etmeliyim yoksa? Ondan sonra "fan değilim AMA SAKIN LAF ETME ONLARA PİS ELİT RÖÖÖÖÖÖ" dersiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 üzgünüm daha fazla cevap yazamayacağım çünkü sen eleştri olayını geçeli baya olmuş. bu accountumdan da olmak istemiyorum pis elit rörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "Cevap veremedim vermedi ayağına yatıyorum" sendromu diyorsun yani :p Peki, zaten konu Ezel'di, fazla sapmamak lazım. Öyle bir lafı geldi hislerimi paylaştım, elit melit diye girdiğin için de cevap hakkı doğurdun, yoksa ne gerek var böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 elitsin yani ondan bu gocunmalar? bak bana fan dedin kıro dedin cvp vermemişim? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben kırosun elitsin anlamam. Türk dizilerindeki kalitesizlik ortada. Bunun %100 suçlusu da buna tama eden vadi fanları. Aynı şeyi senelerdir kakalıyorlar, siz de koyun gibi izliyorsunuz. Ezel en azından içinde yaratıcılık barındırıyor. Ha buna ne katkı yapabilirsiniz. En azında tukaka demeyin de şu dizi sektörünün gelişimini engellemeyin. Sizden destek bekleyen yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 OHA ELİT SUS. :p Ezel'in ismine ekleme yapılacakmış, aynı isimde yayınlanması olmamış sanırım Show ile olan sözleşme yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ezel Pusu dur daha iyisi : Ezel Pusuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ezelin Dönüşü Ezel Saldırıyor! Ezelcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ezel YK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ezelcik Aslan Parcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 vaniLLe said: Ezelcik Aslan Parcasi. Ahaha Süper:D Tam ben yazacaktım ama aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar