Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Hala vadi izleyen mi var lan :( Geçen şu İsrail'le kriz çıkaran konsolosluk baskını sahnesini izledim aylar sonra ilk defa, bir daha o kadarını bile izlememeye söz verdim sonra. Hayatımda böyle kolpa sahne görmedim. Sene 2010, Türkiye'nin en çok izlenen iki dizisinden biri, üstüne sinema filmleri falan derken bok gibi para var, yine de Cüneyt Arkın gibi güldürmeyi başardılar sağolsunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam elit melit değilde senelerce takip ettim şu KV yi ama baydı artık be. nedir abicim madem tek el ateş etmeyecekler ne diye yanında taşıyosun özel timden adamları? adamlar zırhlı mırhlı ellerde m4a1 gayet otantik gidiyolar önlerinde tabancayla memati-yalçın ikilisi...hadi mafya ayaklarında yiyodu o geyiklerde profesyonelleşin azıcık yok sarmıyo yani. o kadar para kırdınız şu işten bari vurulma sahnelerini adam gibi yapın.

neyse konu EZEL nefretimi kusayım derken konudan saptım.
atv ye topluca mail mi atsak biz parasını toplayacaz nolur sı.mayın şu dizininde içine diye
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir fark, gösteriver o zaman. Senelerdir TV'den olsun, sinemadan olsun en çok kazanan dizinin yapımcılarının hala ne senaryo, ne efekt, ne de özen anlamında 2 gıdım yol almadığı gerçeğini hasıraltı mı etmeliyim? "Cekedimizi koysak izlenir" mantığıyla sıfır özen/çaba ile dizi çekip, başlardaki büyük oyuncular dahil olmak üzere Şaşmaz soyundan veya kanka olmayanları bir bir eleyip, diziyi parselleyip, senin gibi fanlardan parayı götürmelerine; sonra karakterlerini gerçek hayatta da var zannedip her yerde rezalet çıkarmalarına eyvallah mı etmeliyim yoksa?

Ondan sonra "fan değilim AMA SAKIN LAF ETME ONLARA PİS ELİT RÖÖÖÖÖÖ" dersiniz :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kırosun elitsin anlamam. Türk dizilerindeki kalitesizlik ortada. Bunun %100 suçlusu da buna tama eden vadi fanları. Aynı şeyi senelerdir kakalıyorlar, siz de koyun gibi izliyorsunuz. Ezel en azından içinde yaratıcılık barındırıyor. Ha buna ne katkı yapabilirsiniz. En azında tukaka demeyin de şu dizi sektörünün gelişimini engellemeyin. Sizden destek bekleyen yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...