Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 2. bölümü 1in özetiyle izledim ama denildiği gibi flashbackler uzun. izlenir bu eğer böyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 rubrubbakidibakbak said: Bence de güzel gidiyor ama şu geçmişe dönüşler fazla uzun. Keşke biraz daha kısa kısa gösterilse daha güzel olacak. Bir de Ezel'ın elindeki kartları, Cengiz'in sonradan görmesini beklerdim, şöyle bir afallayıp, düşünceye boğulsa güzel olurdu. :) o zaman bir pislik oldugunu anlardı şimdi içlerine sızıcak :D . Ama iğrenç bir poker oyunu cekmişlerdi. Ne ortaya acılan kartları gösteriyor ne de izlemesi zevk veriyor. Topu topuda 1 kere ezelin eli 2 kere öbür herifin elini gösterdi kesti . Sadece tebrikler ezel bey kazandınız ,kazandınız ,yine kazandınız... Sanki barbut Birde geçmişe dönüşler acı hayat dizisine benzerse bi cacık olmaz bu diziden. İnş. yönetmenleri aynı değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 blackjackti o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 -alatariel- said: ezel dediler geldim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 offf yardıran dizi fellllaket. Kenan abiiii oleeeğy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dizi güzel arkadaşlar gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bencede güzel dizide, arkadasların dedigi gibi modern bir monte cristo kontu hikayesi gibi dusunursek, bolum sayısı kısıtlı olabilir, o yüzden tadında bırakılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 15-20 bölüm yeter buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 suvras said: 15-20 bölüm yeter buna. Kenan'ın hangi dizisi 15-20 bölümde bitti ki? (Alacakaranlık dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 şş ilk defa izledim. beğendim ama he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 -Neiloth- said: -alatariel- said: ezel dediler geldim. :D bende sana biri askini itiraf ediyo sandim gecen gun tubaya yaptiklari gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ya bana son sahneyi söylesenize ne oldu tam dans ediyorlardı baharla kaldım orda öksürdü möksürdü çat reklam sonra kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kinkaudonau said: suvras said: 15-20 bölüm yeter buna. Kenan'ın hangi dizisi 15-20 bölümde bitti ki? (Alacakaranlık dışında) alacakaranlıkta 15-20 den fazla sürmüş olması lazım be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 güzel dizi olmuş cansu dere gibi yeteneksiz birinin başrolde olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ilk 3 bölümü nasıl temin edebilirim netten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 torrentlerde var bitturk ve arena-tr veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ilk 3 bölümü izledim gayet güzeldi.feedback lerde basarılıydı aslında olayı acıklamak icin biraz uzun tutmuslar ama iyiydi. cansu dere nin de bi film de gülerek oynadıgını görmedim abi ya ne soguk hatun o öle buzdolabı yutmus sanki.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 cansu derenin oyunculuk kötü hakkaten.ama sogukluk olayında ondan iyisi yok kadının yapısı gereği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kenan Kabadayı'dan sonra iyice kapmış olayı. gz dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bu ömerde ne romantik oğlan çıktı, sürekli sevgi sözcükleri falan. yeter aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bahar öksürdü bayıldı Llama. Güzel dizi de bana da uzun soluklu olacak gibi gelmiyor konu itibariyle. Bahar da sevimli kızmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 aşağılarda kalmasın bu güzel dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben de beğendim izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 şebnem super karısın sen harcıyor ezel seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dünkü bölüm süperdi tamamıyle final bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar