Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

bu bolumu bende sevmedim, hatta sonunu seyretmedim..

o serdar olayina da kesinlikle katiliyorum.
elemanlarin kac zamandir bulamadiklarini, herif 1 bolumde cozdu yani..

ama bir tek sey var bildigim diziyle ilgili, kor anne karakteri disinda, herkes istisnasiz super oyunculuk cikariyor ve goruntu yonetmeni kesinlikle cok iyi...

o Ali nin ic sesiyle hesaplasma sahnelerindeki cekimler duygu aktarimi neydi ole ya.. super super..
Sosyal ağlarda paylaş

Bölümü izlemedim ama bunedir. 1 bölümde dizi patlar, dandik demeye başlamışsınız. 2 mesaj önce süperdi bea diyenler şimdi ağız değiştirmiş. Bizim yüzümüzden zaten kaliteli Türk dizisi yapılmıyor. Sen geçen hafta heyecanla beklediğin dizinin bu haftaki bölümünü beyenmedin diye sonunu izlemezsen kimse reklam vermek istemez o diziye. Maymun iştahlılık başka birşey değil. Gidin hepiniz lost, HIMYM felan izleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bayaa heyecanlı bir bolumdu, bencede tamgaz devam ediyor,
55 bolum diye biseymi var yaw ? sezonlar genel olarak (yanlıssam duzeltin) 39 hafta oluyor arada kacan bolum vs derken 35 bolum olur sanırım bir sezon eger max sezon sonuna kadar giderlerse ...

evet bende anlamadım adamın solugu kokuyodu oldu olecekti bir anda yine bas aktor haline geldi eysanın babası,
Bide teyzesinin odada ezel vs eysan aglasırken eysan sormadı ezele sen niye aglıyon diye ...

Sosyal ağlarda paylaş

Resmen 3 gündür soluksuz sıfırdan izledim diziyi. Çok iyi diziymiş ya. Fragmanlarından anlamamıştım hiç. Baya baya iyi diziymiş. Söylenen acaip laflar düşünülünce tırt olduğu anlaşılcak şeklinde değil gerçekten güzel laflar.

Hiç son anda ikinci bölüme bi şey bırakmamışken tam benim geldiğim yerde de sonunda helecanda bırakması beni üzdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ezel güzel bir dizi ama hala pek çok yönde eksiklikleri var. Fakat, bunu kötümser olarak algılamayın. Hatta epey sevinçliyim. En azından normal dizilerimizin 4 5 seviye üstünde diyebilirim. Yine de çok daha iyilerinin, çok daha orjinallerinin yapılabileceği kanaatindeyim. Umarım, Ezel biraz olsun bazıları için utanç olur da daha iyi diziler izleriz zamanla. Örnek olur demiyorum çünkü şu utanç duyması gereken senaristlerden öncelikle kurtulmak gerek. Daha akılcı, yaratıcı yazarlarımız ise bunları örnek alıp bize çok farklı şeyler izlettirebilmeliler.
Anlamıyorum gerçekten, kahramanlar, arka sokaklar gibi dizileri yazanlar nasıl hissediyorlar kendilerini? Deha mı? Gerzek olduklarını hiç düşünüyorlar mı? Yoksa bizleri gerzek yerine koyduklarını düşünüp para kırma derdindeler mi?
Ha bu arada Ezel benzeri dizilerle de karşılaşabiliriz Türkiye'de bu dizi bittikten sonra. Bunu kötü anlamda söylüyorum. Hatırlıyorum, OKtay Kaynarca Kurtlar'dan ayrıldıktan sonra saçmasapan, vadi özentisi bir dizide oynamıştı, hatta o dizide de Polat'a eşdeğer bir karekteri oynuyordu. Neyse, 15. bölümü merakla bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

oooha.
cok iyi bölümdü bu.
dizide ezelin eysana olan askina degil de intikamina daha cok yogunlasilsa, öncelik verilse daha cok sarar belki.
ama iste her türk dizisinin vazgecilmez konsepti.
hic ask olmasin demiyorum da nebliyim, bayiyo bazen. böle asg olmaz argadasim dedirtiyo yani.
askinaaah esgiyaaa.

bence

ali görmicek. tam o sirada birisi cikcak yukari falan, klasik.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...