peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 aliye acıdım lan o melum melum bakışı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ali adamım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dizide kötü oyuncu yok bu nasıl Türk dizisi. 11. bölüm tabi 10. bölüm kadar efsane değildi ama her türlü izlettiriyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ali ayar manyağı ama dairesi super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bence millet gerizekalı.çekimlerde muhtemelen üşüdü yada ayagı acıdı vs degiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 1 milyon dolar için satar mıydınız arkadaşınızı sevgilinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yahu Cengizler 2 milyon dolara Kıbrısta nasıl otel dikiyorlar Tuhaf biraz, arada başka vurgunlar falan yapmış olmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 4milyon dolar oluyor iki kişi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Toplam 4,4 milyon indirmişler, Ezelle Eyşan 2 milyon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 beğenemedim ben bunu bir türlü. hep aynı muhabbetler hep aynı tarz konuşmalar ben açıkcası ezel'den daha ekşın beklerdim veya şu dayı mı ne varya onun bir atak yapmasını bekliyorum. ve artı olarak kenan'a aşk filmleri hiç yakışmıyo bayık bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ayrıca ali'nin şu fotoğrafı çok komiğime gitti http://www.ezel.tv/setfoto/b/EZEL-11.-BLM-(44).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Böjeek said: beğenemedim ben bunu bir türlü. hep aynı muhabbetler hep aynı tarz konuşmalar ben açıkcası ezel'den daha ekşın beklerdim veya şu dayı mı ne varya onun bir atak yapmasını bekliyorum. ve artı olarak kenan'a aşk filmleri hiç yakışmıyo bayık bir dizi isterse asik olsun flashback yapan turk dizisi var daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 artık konu kalmadığına inanıyorum ister istemez esinleniyo hatta direkt özentilik bile yapıyolar. ama kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arkadaşlar 97 yılı bide.o zaman ki 1 trilyon şimdi ki gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o zmana daha değerliydi türk lirası dolar karşısında imar bankası vardı bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 falan filan tamam da adamlar oteli dikmeden önce de paralı, hayvan gibi iyi koşullarda yaşıyorlar. Demek ki gelen parayla zaten bir iş kurmuşlar veya kumarla vs. çoğaltılmış, eyşan'ın kardeşi zaten yurt dışında okuyor,tedavi görüyor vs. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 asdf zenginin parası züğürdün çenesini yoranzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Böjeek said: artık konu kalmadığına inanıyorum ister istemez esinleniyo hatta direkt özentilik bile yapıyolar. ama kötüler Konusu özenti evet, ilk sayfada falan bile vardır muhtemelen, ben de demiştim bir yerlerde. Fakat araya eklenenler, türetilenler, yan hikayeler, oyunculuk, yönetmen, müzikler, hepsi harika. Gelmiş geçmiş en başarılı Türk dizilerinden biri, çocukluğumuzdaki birkaç klasikten sonra direk birincidir hatta bana göre. "Kenana aşk gitmiyor bence hep Miroğlu olmalı, konusu da orjinal değil" diye kestirip atmak, diziyi kötü yapmıyor ne yalan söyliyim :p Ne kadar hatırlanacağını da para hırsları belirleyecek artık, beğenildi diye diziyi 2 sezondan fazla götürürlerse sıkar büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 97 yılındaki 1 milyon dolar şimdiki 1,5 milyon dolar filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Aramaya İnanalım pls.... Böjeek said: artık konu kalmadığına inanıyorum ister istemez esinleniyo hatta direkt özentilik bile yapıyolar. ama kötüler Cevab... Wispy said: Bu arada youtubedan ezel yorumları sdfg "besiktasturkey (1 day ago) arkadaslar bu dızı monte krıstonun kontu fılımının binevi çakmasıdır. filmi izleyin anlarsınız.ben sıze bu dızıde ne olcagını soylıyım ılk once alının ısını bıtırcekler buyuk bı ıhtımalle az kaldı fılme gore zamanı gectı bıle sonra dogal? olarak cengızın ısı bıtcek.. ezel cocugun kendısının oldugunu anlayınca ehsanla evlenecek.. nicopulos (1 day ago) ulan ne yarrak kafaymışsın beşiktaşturkey. sanki monte crısto kontu hakkında edebiyat doktorası yaptında konusuyon. şu cristo kontunu size monte etselerde kurtulsak. ulan amerıkan sinemasında zıilyon tane shekspir, dumas, rus edebiyatı, bilimum jack london,mark? twain'in 4. sınıf uyarlaması oynar biriniz cehaletinizden bilmediği için amanda ne güzel film, senaryo, kurgu diye ağzınızın suları akar. bi siktirin gidin kurtlar vadisi seyredin o zaman.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bir de son bölümde Serdar'ın taşak muhabbeti süperdi yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 herkes ezel izliyo, ne ayak diye baslamis bulundum kendisine ve cok sevdim. süpermis. hakli yere abartiliyomus sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 teşekkür ederim nil <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ezel <333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bu hafta yeni bölüm yok, yerine arog var. senaristler, senaryoyu yetiştirememiş. tıkandılar mı acaba? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar