Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Böjeek said:

beğenemedim ben bunu bir türlü.
hep aynı muhabbetler hep aynı tarz konuşmalar
ben açıkcası ezel'den daha ekşın beklerdim
veya şu dayı mı ne varya onun bir atak yapmasını bekliyorum.
ve artı olarak kenan'a aşk filmleri hiç yakışmıyo
bayık bir dizi

isterse asik olsun flashback yapan turk dizisi var daha ne
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

artık konu kalmadığına inanıyorum
ister istemez esinleniyo hatta direkt özentilik bile yapıyolar.
ama kötüler

Konusu özenti evet, ilk sayfada falan bile vardır muhtemelen, ben de demiştim bir yerlerde. Fakat araya eklenenler, türetilenler, yan hikayeler, oyunculuk, yönetmen, müzikler, hepsi harika. Gelmiş geçmiş en başarılı Türk dizilerinden biri, çocukluğumuzdaki birkaç klasikten sonra direk birincidir hatta bana göre.

"Kenana aşk gitmiyor bence hep Miroğlu olmalı, konusu da orjinal değil" diye kestirip atmak, diziyi kötü yapmıyor ne yalan söyliyim :p

Ne kadar hatırlanacağını da para hırsları belirleyecek artık, beğenildi diye diziyi 2 sezondan fazla götürürlerse sıkar büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

Aramaya İnanalım pls....

Böjeek said:

artık konu kalmadığına inanıyorum
ister istemez esinleniyo hatta direkt özentilik bile yapıyolar.
ama kötüler

Cevab...

Wispy said:
Bu arada youtubedan ezel yorumları sdfg "besiktasturkey (1 day ago) arkadaslar bu dızı monte krıstonun kontu fılımının binevi çakmasıdır. filmi izleyin anlarsınız.ben sıze bu dızıde ne olcagını soylıyım ılk once alının ısını bıtırcekler buyuk bı ıhtımalle az kaldı fılme gore zamanı gectı bıle sonra dogal? olarak cengızın ısı bıtcek.. ezel cocugun kendısının oldugunu anlayınca ehsanla evlenecek.. nicopulos (1 day ago) ulan ne yarrak kafaymışsın beşiktaşturkey. sanki monte crısto kontu hakkında edebiyat doktorası yaptında konusuyon. şu cristo kontunu size monte etselerde kurtulsak. ulan amerıkan sinemasında zıilyon tane shekspir, dumas, rus edebiyatı, bilimum jack london,mark? twain'in 4. sınıf uyarlaması oynar biriniz cehaletinizden bilmediği için amanda ne güzel film, senaryo, kurgu diye ağzınızın suları akar. bi siktirin gidin kurtlar vadisi seyredin o zaman.."

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...