olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 şu sahnede resmen boşaldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 E şimdi Bade'de kesin bişey çıkacak bence. Bu dizide anladığım tek şey gördüğümüz şeylerin aslında doğru olmadığı. Şebnem'in hala onlara çalıştığı anlaşıldı, o ne olacak, daha hala tahammül edilmemeli, edilirse saçma. Diğer yandan Eyşan Ezel mutlaka devam edecek, Ezel Eyşan'dan vazgeçemez. Öküz gibi aşk aşk dediler her aralarındaki olayda, şimdi mi bitti o aşk? Ezel Eyşan'a Bade'yi anlatırken aslında bence yine Eyşan'ı anlatıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 final ne zaman ya.bitsede rahatlasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 olitere said: şu sahnede resmen boşaldım ya yan cam patlıyo ön patlamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 e dayıyla kenanın ilk kapışmayı atladılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 of yeni bölüm fragmanı ne öyle. ben anlamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abov romantik bölüm gelicek derken neler oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abiii yaa ikinci fragman çok iyi ya sezon sonu sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 evet 6 ay sonra sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 offf 2. fragman süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bişi dicemde.geyik değil mi bu şimdi.hacı bu adamlar kanlı bıcaklı.o kadar şişirdiler şişirdiler.şimdi hala oturup oyun oynamacalar falanlar filanlar herif ezelin kardeşini öldürmüş o kadar attı tuttu karanlıga geçicem silah sıkıcam diye.palavra sırf laf olsun torba dolsun sahneleri bunlar. bu sahneyi finale yakın koymaları gerekiyordu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yüzük ne yüzüğü ya tek yüzük mü, sauron da mı kenanın adamıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ezel gay çıktı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ya izlemeyin olm fragmanları. Ben bir kere eşşeklik ettim geçen bölümünkini izledim,dayı ayağa kalkıo falan. bütün büyüsü bozuldu olayın a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vay bade maskeyi takıp kaynak yaptı THE ULTIMATE WOMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yer yer güzel sahneler oluyor.ama genel olarak çok zorlama geliyor ya berrak tuzunataçta gözleri cıkar yakın çekim harbi çirkiniş eyşan tam aşık oluncak hatun ama karakter olarak.havuz başı cansu dere ben aşık olurdum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 2 fragmandaki sahne çok iyiydi... Ortaya konanlar Ezel: Eyşan Cengiz: Şanslı kumar fişi Dayı: Süpersonik bıçağı Kenan: Selma Berrak'ın yüzü kraterlerle dolmuş... Ama o gözler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sparkcaster said: vay bade maskeyi takıp kaynak yaptı THE ULTIMATE WOMAN bence the useless woman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yanlız bu cansu dereyi önceden hiç beğenmezdim ama bu dizide bildiğin aşık oldum lan kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 berrak 'ın kaynak maskesiyle gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tefo batman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dizinin son çırpınışları falan herahlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bi sezonda bu polis götürür yaa hey allağım nerden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 red'in haftalik ezel kötüleme senlikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi öyle ama.sırf bi kere bşaladım sonunu getirim ve 70 leri görim diye izliyorum hala ezel eyşan muabbeti.ali bir anda karakter degişti tony montana oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar