eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nileppezdel said: Abi dizi gayet güzel :/ 4400 gibi bi dizi o kaar sezon gittiyse, Heroes hala yayındaysa bu dizi gayet de kalır yayında yani :D oha 4400 e ne dedi... efsane be o dizi maalesef yarıda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 4400 şahane diziydi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Abi ilk sezondan sonrası yalan bence hiç de efsane değildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 5. bölüm sonu Yalnız sonu çok güzeldi be o alarmın kadının kanıyla çizdiği mozaik şekli ve time to get up demesi çok hoştu. 4. bölüm fiyaskosundan sonra güzeldi yalnız bu bölüm beğendim. şimdi şöyle güzel twist bölüm çaksalar arka arkaya harika olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 çok iyi lan dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 like a rolling stone(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bi oturuşta ilk 5 i izledim. çok iyi dizi ya. ama her amerikan dizisinde olduğu gibi mantık hataları had safhada. görmemezlikten geliyorum onları da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 aquila said: ben hatirlatiim LHC deneylerinden dolayi oluyo azıma sıçtın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 1x06'da iyi toparladı dizi, sevdim bu bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 6. bölümde tırt bence, yalan rüzgarı oldu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben de takip ediyorum bu diziyi de biraz daha ilginçleşmeleri lazım klişe üzerine klişe yediriyorlar. keşke bütün diziler dexter olsa hayat bayram olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 başlıyorum başlıyorummm başlaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 2 bölüm izledim, 7ye kadar izleyeceğim. Beğenmedim, beğeneceğimi de sanmıyorum. Bütçesini falan bilmiyorum ama zor bir konuya iddaasız bir yapım olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çok doğru demiş adam ekşiden said: dizinin hoş yanlarına rağmen şu ana kadar izlediğimiz 6 bölümde elle tutulur adam gibi bir gizem, merak unsuruna rastladım desem yalan olur, vaktiyle yazdığım entry de bana sırıtarak bakıyor "lan lost mu zannettin beni de spoiler üstüne spoiler veriyorsun, teori üstüne teori veriyorsun" diye. öncelikle oyunculuklar kötü, resmen kötü. fbi grubunun başkanı zenci abi olsun, koreli ajan noh olsun, ajan benford olsun hepsi aşırı kasıntı ve bana göre berbat oyunculuklar çıkarıyorlar, simcoe ve simon'ı oynayan ünlü oyuncular olmasa dizide elle tutulur oyuncu yok diyebilirim, ha bir de olivia'yı oynayan hatun yine iyi denilebilir. onun dışında senelerdir izleye izleye midemizi bulandıran geyikler burada da devam ediyor, kurumlar arası çekişmeler, lanet olası federaller, bir araştırma projesinin fonunu kesmeye çalışan siyasiler vesaire, artık bunlardan bıkmayan kaldı mı merak ediyorum açıkçası. yüzlerce uçak düşmüş, trenler, arabalar kaza yapmış, binlerce insan ölmüş, dizide bize bunlar, kaos ortamı verilmiyor da ajan benford'un boktan aile yaşamı veriliyor, içkiye başlayacakmış, papaz mıdır nedir sakallı bir eleman var arkadaşı o da beşinci boyut kadrosundan katılıyor gibi diziye, olivia'ya yazmasa adam değilim, yazıyorum kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dizi guzel gibide tekrar bir lost vakkasi gibi geliyor bana.. 5 sene once cikmis ve 5 sezonda bitmis olsa idi simdi deli gibi seyrediyor olurdum herhalde :D ama simdi bekle allah bekle yillarca ki bitsin ya da konuyu toparlayamayip sicsinlar isin icine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sicmayabilirde ben ilgimi yitirdim merak merak merak.. kendi adima yazdim yoksa lost seven milyonlar var ki 6. sezona girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 5 sezondur hala noldugu belli olmadi mi? yoksa ynei biseyler mi olyuo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Jahrein said: lost sıçmıycak görüceksiniz... cok iddali konustun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 son 2dk yı izle kapat haline dönüştü dizi canımı sıkıyolar ya güzel potansiyeli var halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kanuni said: sicmayabilirde ben ilgimi yitirdim merak merak merak.. kendi adima yazdim yoksa lost seven milyonlar var ki 6. sezona girdi. zaten olay orda, seni merak ettiriyo sende izliyosun. Flaşforvırd'da ne bi merak ediceğim konu oldu nede çözümlenen birşey, yok senin karın bana bakacak yok sen ölcen ama 6 ay sonra... jj abrams olmayınca olmuyo bu dizi işleri onu anladım, bakınız Fringe kütür kütür bakınız lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Valla pilotunu izledim, devamını izleme isteği uyandırmadı bende niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 doğrusu dün oturdum ve sabaha kadar izledim. sürükleyici olmuş. ve insana epey düşünecek malzeme sağlıyo "harbi nolurdu lan" falan diye. şunu merak ediyorum bu arada, insanlar gelecekteki hallerini görünce "lan ben geçmişte gelecekteki bu halimi aynen görmüştüm" diye hatırlamıyolar mı? causality bunun neresinde? şu "romantik şarkı üzerine ağır çekim sıra sıra görüntüler" klişesi bi an önce bitmeli. zamanında bütün büyük dizilerde güzel güzel yapıldı, artık kabak tadı verdi. karakterlere biraz daha derinlik verilmeli. jack davenport dizinin %70ine falan hakim olmalı. o zaman adam gibi olur işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sir said: şunu merak ediyorum bu arada, insanlar gelecekteki hallerini görünce "lan ben geçmişte gelecekteki bu halimi aynen görmüştüm" diye hatırlamıyolar mı? causality bunun neresinde? Aynısını düşündüm sonra izlememeye karar verdim bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Xaenin said: sir said: şunu merak ediyorum bu arada, insanlar gelecekteki hallerini görünce "lan ben geçmişte gelecekteki bu halimi aynen görmüştüm" diye hatırlamıyolar mı? causality bunun neresinde? Aynısını düşündüm sonra izlememeye karar verdim bir süre.işte aslında zaten geleceklerini gordukten sonra o gelecekleri değişti, cunku gorduler ona baglı olaraktan gelecek değişecek vs vs çok da sikime gerçi dandik dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Pilotı saymazsak ilk iyi bölümü. Daha iyiye gideceğinin sinyalini vermiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar