Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

çok doğru demiş adam

ekşiden said:

dizinin hoş yanlarına rağmen şu ana kadar izlediğimiz 6 bölümde elle tutulur adam gibi bir gizem, merak unsuruna rastladım desem yalan olur, vaktiyle yazdığım entry de bana sırıtarak bakıyor "lan lost mu zannettin beni de spoiler üstüne spoiler veriyorsun, teori üstüne teori veriyorsun" diye. öncelikle oyunculuklar kötü, resmen kötü. fbi grubunun başkanı zenci abi olsun, koreli ajan noh olsun, ajan benford olsun hepsi aşırı kasıntı ve bana göre berbat oyunculuklar çıkarıyorlar, simcoe ve simon'ı oynayan ünlü oyuncular olmasa dizide elle tutulur oyuncu yok diyebilirim, ha bir de olivia'yı oynayan hatun yine iyi denilebilir. onun dışında senelerdir izleye izleye midemizi bulandıran geyikler burada da devam ediyor, kurumlar arası çekişmeler, lanet olası federaller, bir araştırma projesinin fonunu kesmeye çalışan siyasiler vesaire, artık bunlardan bıkmayan kaldı mı merak ediyorum açıkçası. yüzlerce uçak düşmüş, trenler, arabalar kaza yapmış, binlerce insan ölmüş, dizide bize bunlar, kaos ortamı verilmiyor da ajan benford'un boktan aile yaşamı veriliyor, içkiye başlayacakmış, papaz mıdır nedir sakallı bir eleman var arkadaşı o da beşinci boyut kadrosundan katılıyor gibi diziye, olivia'ya yazmasa adam değilim, yazıyorum kenara.

Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

sicmayabilirde ben ilgimi yitirdim merak merak merak.. kendi adima yazdim yoksa lost seven milyonlar var ki 6. sezona girdi.

zaten olay orda, seni merak ettiriyo sende izliyosun. Flaşforvırd'da ne bi merak ediceğim konu oldu nede çözümlenen birşey, yok senin karın bana bakacak yok sen ölcen ama 6 ay sonra...

jj abrams olmayınca olmuyo bu dizi işleri onu anladım, bakınız Fringe kütür kütür bakınız lost.
Sosyal ağlarda paylaş

doğrusu dün oturdum ve sabaha kadar izledim. sürükleyici olmuş. ve insana epey düşünecek malzeme sağlıyo "harbi nolurdu lan" falan diye.

şunu merak ediyorum bu arada, insanlar gelecekteki hallerini görünce "lan ben geçmişte gelecekteki bu halimi aynen görmüştüm" diye hatırlamıyolar mı? causality bunun neresinde?

şu "romantik şarkı üzerine ağır çekim sıra sıra görüntüler" klişesi bi an önce bitmeli. zamanında bütün büyük dizilerde güzel güzel yapıldı, artık kabak tadı verdi. karakterlere biraz daha derinlik verilmeli. jack davenport dizinin %70ine falan hakim olmalı. o zaman adam gibi olur işte =)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

sir said:

şunu merak ediyorum bu arada, insanlar gelecekteki hallerini görünce "lan ben geçmişte gelecekteki bu halimi aynen görmüştüm" diye hatırlamıyolar mı? causality bunun neresinde?

Aynısını düşündüm sonra izlememeye karar verdim bir süre.
işte aslında zaten geleceklerini gordukten sonra o gelecekleri değişti, cunku gorduler ona baglı olaraktan gelecek değişecek vs vs

çok da sikime gerçi dandik dizi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...