arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 V'den sadece bir gömlek üstün bir dizi o da oyuncuları sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 oyuncu? nea? flashforward ve oyuncu? tamam belki 3-5 tanıdık isim oynuyo da. bu kadar mı leş olabilir ya.... demitri'nin sevgilisi mark benford leşşşşşşşşş ötesi, gördüğüm en kötü aktörlerden biri... weddick de kötü ki benford direk başrol olduğu için o kadar sırıtıyor ki. senaryonun potansiyeli için ona rağmen izliyordum diyebilirim. o kadar kötü. hatırladığım kadarıyla shakespeare in love'da fena değildi eleman ama şu anda acaip bişey eleman. korkarken seviniyomuş gibi geliyo, kızdığında üzgünmüş gibi geliyo, üzüldüğünde heyecanlanmış gibi geliyo falan (net abartı kullanılmıştır efenim). çok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Harold and Kumarda kı eleman değil mi Dimitri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 demitri bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 pahalı aktör != iyi aktör aktörleri pahalı ve v'den daha iyi. kötüler ama daha iyiler, üzgünüm. 4400'den fırlayan başrol oyuncusuyla dizi çekilmez lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dizi bitti mi ya 21 yayınlanmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sabonis said: mark benford leşşşşşşşşş ötesi, gördüğüm en kötü aktörlerden biri... her bölüm bunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi şu sahnede gülmekten öldüm yaa http://img709.imageshack.us/img709/3673/azinikirarim.jpg tam türk usülü. sanki kahvede kavga çıktı da onu ayırıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 mark benfordun karakter öyle herhalde.her şartta aynı bakışlar aynı tripler enemy at the gatesde de uyuz olmustum.genel olarak uyuz oluncak rollerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 BİTSİN: JOSEPH FIENNES YERMECE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bolum sonundaki sarkinin adini bilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=o-6nn_v_zwM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 tesekkur ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 adam nicole'u kaptı ya her sahnede öpüyor, cılkını çıkardın yani be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 adam nicole'a dedi ya hani "ya dünyanın en seksisi gelmiş elinde cupcakelerle sen tipi yumuşuk bi japondan bahsedion." falan dedim noluyo arkasından "lets have sex!!" diycek sandım. tam bir çılgın ÖPMESİN NICOLE'U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dizinin reytingli nicoleun 2 sevişme sahnesine bakıyor.burdan senarislere sesleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 final dizi loop'a girdi lan, artık her sene bi sezon boyunca uğraşıcaklar olayları çözmeye son bölümde flashforward olup seneye atlıycak tekrar kasıcaklar tekrar flash vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bitti dizi zaten seneye meneye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yerinde bi karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Red said: dizinin reytingli nicoleun 2 sevişme sahnesine bakıyor.burdan senarislere sesleniyorum zaten dizinin batmasının nedeni kız sevişirken flashforwardı basmaları ilk bölümden belliydi zamanlamanızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 az once blackout yasadim, 2. sezon cekilmeyecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 blackout mu yaşadım dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bence bu dizi iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 cekilmis en kotu dizinin flashforward bolumlerini izledigimize inaniyorum. bu saatten sonra gelecegi degistirip bu dizinin yayinlanmamasi uzerine calismaliyiz kanaatimce. basrol oyuncusunun olmesi icin hic bir zaman bu kadar istekli olmamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar