Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyuncu? nea? flashforward ve oyuncu? tamam belki 3-5 tanıdık isim oynuyo da. bu kadar mı leş olabilir ya....

demitri'nin sevgilisi
mark benford leşşşşşşşşş ötesi, gördüğüm en kötü aktörlerden biri...
weddick de kötü

ki benford direk başrol olduğu için o kadar sırıtıyor ki. senaryonun potansiyeli için ona rağmen izliyordum diyebilirim. o kadar kötü. hatırladığım kadarıyla shakespeare in love'da fena değildi eleman ama şu anda acaip bişey eleman. korkarken seviniyomuş gibi geliyo, kızdığında üzgünmüş gibi geliyo, üzüldüğünde heyecanlanmış gibi geliyo falan (net abartı kullanılmıştır efenim). çok acaip.
Mesaj tarihi:
mark benfordun karakter öyle herhalde.her şartta aynı bakışlar aynı tripler

enemy at the gatesde de uyuz olmustum.genel olarak uyuz oluncak rollerde :)
Mesaj tarihi:
adam nicole'a dedi ya hani "ya dünyanın en seksisi gelmiş elinde cupcakelerle sen tipi yumuşuk bi japondan bahsedion." falan dedim noluyo arkasından "lets have sex!!" diycek sandım.
tam bir çılgın

ÖPMESİN NICOLE'U
Mesaj tarihi:

final

dizi loop'a girdi lan, artık her sene bi sezon boyunca uğraşıcaklar olayları çözmeye son bölümde flashforward olup seneye atlıycak tekrar kasıcaklar tekrar flash vsvs

Mesaj tarihi:
Red said:

dizinin reytingli nicoleun 2 sevişme sahnesine bakıyor.burdan senarislere sesleniyorum

zaten dizinin batmasının nedeni kız sevişirken flashforwardı basmaları
ilk bölümden belliydi
zamanlamanızı
Mesaj tarihi:
cekilmis en kotu dizinin flashforward bolumlerini izledigimize inaniyorum.

bu saatten sonra gelecegi degistirip bu dizinin yayinlanmamasi uzerine calismaliyiz kanaatimce.

basrol oyuncusunun olmesi icin hic bir zaman bu kadar istekli olmamistim.
  • Yeni Oluştur...