BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 çok tırt bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 13 Tracy ile babası mutfakta konuşurken kız ölmeni istemiyorum falan diyor. Babası da bana birşey olmaz merak etme diyor. Eğer dikkatli dinlerseniz müzikte Rambo Theme'in ilk notaları çalıyor :D Zaten adam sonradan da ufak çaplı bir rambo oluyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 timbaland napio lan orda sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ya benim şimdi kafam karıştı episode 11-12 i izledim birlikte 1 saat 20 dakika fln. Şimdi birde episode 13 varmı onu anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 evet var bazı yerlerde 12 diye geçiyor ama birlikte izlediğin 2 bölüm den sonra 1 bölüm daha var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 13.bölüm çıkmış yaw 25'inde,yarın yeni bölüm çıkıcakmış bide imdb'ye göre8-)(bu gece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu iki bölüm olayı altyazı sıralamasının da içine etti bu arada. Yeni bölüm cidden süper, özellikle sonunda dumura sürükleneceksiniz... - Hello Dimitri WUT??? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 verilen ara birtek bu diziye yaramış gözüküyor. son 3 bölüm cidden süperdi. yanlız oyuncuların başka dizilerin plot çekimlerine katıldıkları yazıyor. iptal edilirse üzülüyorum flashforward. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bi dakka ya bu ilk 2 bölümlke çıktı ya flashforward ondan sonra 1 bölüm mü çıktı o bölüm 13 mü 12 mi nedir ben eztv ye giriorum 12. bölüm var dio en son o 2li bölümden sonraki bölüm mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ilk 2 bölümden sonra 2 bölüm çıktı. son yayınlanan bölüm s01e13 diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bazı yerlerde 14 diye geçiyor son bölüm. ki dizinin kendi sitesinde de 13. bölümün adı Blowback ve 14 ün adı ise Better Angels. şöyle ki said: Flash Forward S01E11 "Revelation Zero" Flash Forward S01E12 "Revelation Zero" Flash Forward S01E13 "Blowback" Flash Forward S01E14 "Better Angels" imdb de ise said: Season 1, Episode 11: Revelation Zero: Part 1 Original Air Date—18 March 2010 Season 1, Episode 12: Revelation Zero: Part 2 Original Air Date—18 March 2010 Season 1, Episode 13: Blowback Original Air Date—25 March 2010 Season 1, Episode 14: Better Angels Original Air Date—1 April 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fuckin kids ya ben de lan yeni bölüm yok die ez tv de 12 yii görüp çekmiom 1 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Better Angels ÇOOOOOOK iyi bölümdü mükemmel CIA'den olan adam işimi yapıyorum dedi ya FF'inde gördüğü şey için sanırım onlar Mark'ı öldürme emrini verecekler. Ve kesinlikle eminim Time Travel olayıda var. Hem kuleyi dizaynından önce yapmaları hemde Dimitri'nin o saniye orada olacağını bilmelerinden anlaşılıyor. Tahminim bir kamera vs. ile gördüler orda olduğunu, geçmişe döndüğünde de o saniyede çalışsın diye kaydı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Better Angels çok iyi bölümdü .. Ulan bütün dizi süper aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bunu yayından kaldırmamışlar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ara vermişti 10. bölümden sonra. başladı tekrardan. 22 bölüm olacak toplamda ve 14 yayınlandı dün. bu arada süperdi 14. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Uzun süre ara verdi de , yayında hala , 10. ep de ara vermişlerde , 14 yayınlandı dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 i was doing my job... vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sonunda oha dedim. hiç beklemiyodum öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Güzel yerde bitti bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ohannes... dizi lost gibi ilerledi lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ohaaaaaaaaaaaaaaaa cok bomba bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lan o kadar adam ohaaa yazcağınza arkaya yazdık o kadar şey bir cevap verin de lost tadında konuşma dönsün başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 said: Better Angels ÇOOOOOOK iyi bölümdü mükemmel evet, haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 altında spoiler var bilader aynı mesajı okuyamıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar