zeawee Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 utopia said: sevgili yeni başlayanlar; ilk on bölüm yerine, özet bölümü izleyin geçin. hiçbir şey kaybetmez aksine zaman kazanırsınız sdsf. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 utopia said: sevgili yeni başlayanlar; ilk on bölüm yerine, özet bölümü izleyin geçin. hiçbir şey kaybetmez aksine zaman kazanırsınız sdsf. (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 of hepiniz sıkılmıştınız sonlara doğru, şimdi ayak yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Farinal said: off nicole çok taş flaşforvırd yerine alın karşınıza nicole'u izleyin.. gerçi sadece tek bi nicole olduğu için ilk gelen kapar, kalanı diziyi izler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Nicole akşam simidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 arkadaşlık teklifimi kabul etmişti daha ünlü deilken şimdi hayran sayfası olmuş ah be nicole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Nicole yalan hacı Dominic Monaghan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Faşist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 das geht dich einen feuchten Scheissdreck an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu senaryo hadron collider teorilerinden bi tanesi üzerine yazılmış bi senaryomu baya merak ettim wikide yazıyomudur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kitap oyle de, dizide su an lhcyle ilgili bisey soylenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 11-12 şuan izledim ve uzun süredir bu kadar sevdiğim bir karakter olmamıştı I never get pushed around and I always get even! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Güzeldi benim hoşuma gitti bu 2 peşpeşe bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 şimdi ilk bölümü izledim de çok iyiye benziyor dizi. umarım böyle devam ediyordur. okuyamiyorum spoiler vardır diye konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2 de bitti simdi 3 e bakcam sanirim. feci sardi ama soylemeden edemicem. bu dizi ya da filmlerdeki kolu bası kopmus, yanmıs ya da tam olmayan oyuncak bebekler ne kadar korkutucu ya. diger bin bir turlu sayko korku filmlerinden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ilk bolumunu izleyip begenmistim ama sonra hic takip etmedim, sezon bitsin oyle izleyeyim diye, ikinci bir lost vakkasi kaldiramam diye... hala iyi mi dizi, izlenir mi? sezon bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bitmedi daha da bi süre ara vermişti 12. bölümde go go izle, güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konusu çok sağlam. Umarım yüzlerine gözlerine bulaştırmadan devam edip sonunu bağlayabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 güzeldi 12. bölüm. aksiyon yoktu ama bi yan hikaye ana hikayeye bağlanmak üzere. TIMBALAND ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kişisel not: günün birisinde karım falan "i'm scared"i herhangi bir dilde ve tam dizi/filmlerdeki kullanıldığı şeklinde "ben korkuyorum ve bu yüzden aptalca şeyler yapmaya hakkım var" anlamına gelecek şekilde söylerse, sağ taraftan öle bir osmanlı tokadı patlatacağım ki oluşan basınçtan sağ kulak zarı ile birlikte sol kulak zarı da patlayacak.. bıktım abi bu aptalca geyikten. yapmayın etmeyin.. böle mal kadın karakterler yaratmayın işte.. dizide 37:30 gibi geçiyor bu paso gördüğümüz "uuuu i'm scared..." geyiği.. bildiğin tiksiniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bu fbi hatunun cocuu simondan olucak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 cok cabuk bitti 13. bölüm. doyurmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kimse yorum yapmamış.malum yerlerde 13. bölümün ismi 12. bölüm olarak geçiyor başta fake diye indirmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aquila said: bu fbi hatunun cocuu simondan olucak galiba. güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 simon çok pis bakıyor zaten hatuna boş bi anında acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar