Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Lost a gore kiyaslamak biraz yanlis bence bu diziyi. Zira bir cok insan Lost ile 2. sezonda tanisti. Ama bu diziyi herkes merak ediyordu ve cogu izleyici ilk bolumden itibaren izliyor. Lost u arka arkaya izlemek guzeldi, adasidir gizemidir vs, bunu tek tek bolumler halinde izliyoruz.

Sonucta konu ilginc ve guzel, buyuk bir ara verdi sezonun ortasinda bu buyuk bir yanlis bence ama yapicak bisi yok. Marttan itibaren gorecegiz neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yannız dizi için çok aile falan anlatıyo diyosun baal.fakat lost a nasıl katlandık biz.koca 2 sezon jin ve sun hakaru tukara ve onlarca karakterin geçmişini izledik :)

lostda o sahneleri izlerken sürekli birşeyler öğreniyorduk "vaay demek jin bu yüzden böyle yapmış" diyorduk ne bileyim "hmm x kişisi y kişisinin akrabasıymış " , "hmm demek bu yüzden kin gütmüş" diyorduk birşeyleri öğreniyorduk falan. diye düşünüyorum.
10 bölümün abartmaksızın en az 1 saati benfordların aşk hayatı mark'ın içme problemi ve olivia'nın buna tepkisi üzerine geçiyor.
bunun hikayeyle ne alakası var ne bilgi veriyor ne amaçla anlatılıyor ben kavrayamıyorum kavrayıp da tüyleri diken diken olan beri gelsin. hadi flashforwardında sarhoştu yarım yamalak gördü tamam bunu söyledin bitti geçti gitti. daha niye dayayıp duruyosun alkol problemlerini insanın burnuna anlam veremiyorum ne kadar çabalasamda. nedir abi bütün dünya 137 saniye bayılsın, herkes geleceği görsün ve sen gelip gidip 2 kişinin alkol problemlerini göster. ayrıca o obi wan kılıklı herif ve kızının oldugu sahneleri de fastforwardlıyorum ben, onların olayına da bi anlam veremiyorum şahsen, ne alakanız var hacı abi dünyanın kaderiyle diyorum. veren varsa anlatsın ben de anlayım öğreneyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Baal a bende katiliyorum cok kopuk kopuk dizi..

ondan bundan sundan alalim dizi yapalim guzel dusunce ama iyi kotarilmayinca olmuyor gibi.

spo

somaliye gidin bir bakin lanet binaya, veya sari kiz nerede, yuzuklu adam ne is, zart cine git zurt aile sorunlari pirt washingtonda saldiri, hop oldur bir elemani bir suru yuzuk kutuda.. hah simdide patlatan gibbins cikti.

elemanlar aciklama yapti, amerikada adamlarin izini bulamadi fbi, kendileri geldiler. yok artik yuh yani. bu kadar yuzeysel olmasin yahu.

ha belkide basarisiz fbi ajani, onun alkolizme nasil suruklendigi ve karisini elemana nasil kaptirdiginin dizisi ise o zaman guzel gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yaw bi ara çizgiroman projesi vardı patide..

3senaryo taslağı yazmıştım.. birisi somanlıda geçiyordu, ikisi günümüzde.. bunlardan biri bayağı bunun başı gibiydi.. izleyince dibim düştü.. dedim ne güzel görselleşmiş.

gerçi blackout değildi benim ki, orada değil yani benzerlik..

sevdim ben..

edit:vardır değil vardar o! yok o da değil vardı olacak! evet evet.. vardı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...