Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarhoşken yaşanan komik durumlar

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

yer alsancak fuar,
zaman universitenin ilk zamanlari sanirim,
hatta o gun bulutsuzluk ozlemi konseri vardi fuarda,
1-2 sarki dinledik lan dedik bunlar sozlerimi geri alamam i calmcaklar heralde gittik bi mekanda biraver soledik,
ordaki olayda bi jeton aliyosun once onu verip biraver aliyosun,
5 kisiyiz fln, ilk biz arkadasla gittik almaya
kasadada iki tane kiz duruyo iste biraverleri getiriyolar fln, sonra benim arkadas elinde jeton 1 tane alabilirmiyiz dedi bunlar getirdi fln siradaki musteri dedi, biz masaya donduk, arkadas elindeki jetonu gosterdi, ee bunu napcam lan ben dedi,
bende oha almadilarmi der demez herkesin kafasindaki ampulu gordum, daha sonra biz yine ayni taktikle 5-6 biraver daha almistik, jetonu da kizlar inadina almiyolardi, taktikten bile sayilmazdi aslinda, hatta kafa 1 milyon olunca cevredeki masalara fln bira dagitmaya basladik, boslari alalim fln diyoz millete..

geriye donerken sansina bulutsuzluk ozlemi son sarkisini soluyolarmis, oda ciktimi sozlerimi geri alamam, lan dedik ne sansli adamlariz, onuda bi guzel dinledik..

sonra otobuse bincez geri gelcez, arkadasla benim cok cisimiz geldi, girdik ordaki apartmanlardan birinin bahcesine isemeye basladik, o sirada balkondan bi kiz cikti "napiyosunuz siz burda?" dedi, arkadasta "gormuyon mu isiyoz" demisti, ben bi yandan koparak olay yerinden uzaklasirken duydugum enson kizin "annneeeee gel burda isiyolar" diye bagirmasi idi, arkadasta donunu ceke ceke duraga kadar yetismisti.

gecenin finalinde ise biz 90 otobusunu bekliyoruz iste arkadasla iddaya tutustuk, ben diyorum gelecek otobusun soforu fiyikli olacak (biyikli demeye calisiyorum) arkadasta fiyikli olursa dalarim lan ben o adama olmicak ulan diyo, millette bizi yatistirmaya calisiyo fln, sonra bindik otobuse sansina adam kaymak gibi cikti, otobusun korugunde yere oturduk niralar atiyoruz fln derken, arkadasa, olum sen gormedin adamin takma biyigi vardi cikardi onu takti ne safsin dememle arkadasin yerinden firlayip soforun yanina gitmeye calismasi bir oldu, tabi o sirda otobusun varyanttan cikmasini hesaba katamayan arkadasin yere kapaklanmasi ile midesindeki 2 litre birayi otobuse cikarmasi bir olmustu,
ondan sonra ne fiyikli kaldi nede biz..

edit: imla mimla, fln fistan
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 sene önce tam ergenliğin doruklarında yeni sevgilimden ayrılmışım canım sıkkın içtim bayaa.Arkadaşlara dedim ben çıkıp M....a'yı arıcam etrafa bakcam bilmemne havada yağmurlu çıkma etme kaçıcaz zaten birazdan falan.Dinlemedim çıktım mekandan.Gidiyorum her mekana girip m....a diye bağırıp etrafa bi göz gezdirip çıkıyorum(bu arada bu kız akşam dışarı çıkamıyo ve saat 23 falan).

Her neyse böyle geçti geçti arkadaş bi yandan küfrediyo bırakamıyo da beni.En son bulamıcağımı anladım gittim o sevinç pastanesinin önünde oturdum ağladım.Kimse kaldıramıyo beni.O gelsin gitmem falan filan.Daha sonra midem bulandı kalktım kustum.Arkadaşlar kendilerini de düşünerek otobüs kalmadığı için babamları çağırdı.Babam aldı eve döndük.Sonra kız duymuş dalga geçmiş falan.

Bu alkolün Allah cezasını versin
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversiteye geldiğim ilk senelerde arkadaşla baya bi içmiştik karşıyakada sonra feribotla karşıya geçtik. Tam otobüse binelim derken çişimiz geldi ee napcaz? Gittik Konak Meydanı'na ordaki bir ağacın altına işedik. Sonra arkadaş dedi "Hadi benim kızı ziyaret edelim". "Tamam uleyn" dedim. Gittik Üçyol taraflarına. Sonra bu kızı aradı ama kız telefonu duymadı. Eee biz de o kadar gelmişiz görmeden gitmeyelim diye başladık bağırmaya sonra etraftaki halkın %90ına sesimi duyurduktan sonra kız bizi duydu cama çıktı. Bi 10 dakika komuştuk sonra "Hadi yeter biz dönelim" dedik. Atladık 90a. O sırada körüğün orda sızmışız. Allah'tan uyandığımızda tam arkadaşın duraktaydık. Kalktık arkadaşı evine doğru götürürken aklıma parende atmak geldi=) Gaziemir Meydanını parendeler atarak geçtik. Doğal olarak Gaziemir halkından da artislik puanlarımızı topladık. Sonra ben eve nasıl gittim çok hatırlamıyorum ama sabah kalktığımda şortumu falan giymiştim=)
Sosyal ağlarda paylaş

Komik değil de, utanç verici olarak hatırlayabildiğim ( ya da hatırlayamadığım diyelim..) şu var, liseden mezun oluyorduk, kokteyl yapıldı. Biz mezunlar, ailelerimiz ve öğretmenler vs havuz başında toplandık ve içki servisi var. Yeni yetmeler olarak içkiye saldırdık tabi. En son hatırladığım şey suratımın üstüne düşüşüm.. gerisini babamın çektiği videodan biliyorum. Annem beni omzunda eve götürmeye çabalarken, beyaz ceketinin üstüne kusuyor ve bir yandan ''hepinizin allah belasını versin'' diye çığırıyordum. Videoda önüme gelen herkes hakkında yaptığım itiraflar ve sızlanmalarım da var ama, orayı izleyecek cesareti bulamadım. İşim kötüsü okulda bunları daha sonraki mezunlara falan da izletmişler.Eve gittikten sonra olay daha da iğrençleşmiş, annemin ve babamın eşinin beni suyun altına atmalarını videoya çekmemişler, iyiki de çekmemişler. Ama güzeldi lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi gecesi parti vardi, baya da Turk variz icerde, zom olduk tabi bi yerden sonra. Gece 2 gibi falan farkettik ki Turkiye'de bayram sabahi, direk (hangi mantkla bilmiyorum) annemle babami aradim, asiri sacmaladim telefonda, anneme babanne dedim onu hatirliyorum mesela sdfs
Sonra babannemi aradim 10 dakka konustuk ama ne konustugumu zerre bilmiyorum. Ertesi gun aradim ozur diledim herkesten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...