Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 çabuk dön :L ps:yeni gördüm [hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla. Alla alla [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 imzama mı tıkladın ?[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Evet[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla. Alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben de imzana tikladim biraz gec kalmisiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 döndüm işte amma tantana yaptınız siz de ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hoşgeldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 gimli hoca seni kaç kere andım dangallllaaaakkkklık edip update etmediğim eu2'yi oynarken, bir daha sen dinlemezsem ingiltere gibi iflasedip 5 parçaya bölüneyim! http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31521 esas başlık budur aslında, hortlatma girişimi nedeniyle özür.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: Sam, 28 April 2003 20:31 tarihinde demiş ki: gimli hoca seni kaç kere andım dangallllaaaakkkklık edip update etmediğim eu2'yi oynarken, bir daha sen dinlemezsem ingiltere gibi iflasedip 5 parçaya bölüneyim! http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31521 esas başlık budur aslında, hortlatma girişimi nedeniyle özür.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Bi bildiğimiz var dimi (-8 son 1 aydır, paradox programcılarından Johan, (forumdan çok haşır neşiriz :P) foruma takılan oyuncuların tavsiyelerin dikkate alıp onlarla devamlı multi oynayarak deli gibi patch yazmaya başladı. BU son 1 ayda, oyun için 2 normal ve 25 civarı beta yaması çıktı. Eu hiç kat etmediği bir yol aldı, ve hiçbir oyunun sahip olmadığı bir kitleye ve programcılara sahip olduğunu kanıtladı *alkış* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Azmodai =] smiley ini unutmuşun, onsuz yazrsan yeni gelen arkadaş korkar kaçar *!6 namlulu bir canavarın motors esini duyar, sığınacak yer arar, az önce bulunduğu yerde 1600 tane delik açılmıştır* Yani dimi Sam :)) Hoş geldin bu arada, özledik[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 bu topic in paticik in tozlu rafları arasındaki yerinde çürümesi ve bir daha böyle topicler açılmaması dileğiyle..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 HOŞGELDİN ![hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Sam.....sam never changes... :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 samuel jackson hoşgeldin. :-P "this party is over"[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Erkencisin? Ben seni daha bir 2 ay daha beklemiyordum. :-P Hoşgeldin Sam.* taaaariiiiii taratataratitaratatatatatata *[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 aslında şu anda ol' painless ile size bir konser vermek isterdim ama sadece teşekkür edebiliyorum ilginize, zira fareyi de bozarsam buraya yazarken ailem beni milli serveti çerçöp ettiğim gerekçesiyle mahkemeye verecek.. :) *forumdaki son 4 ayı kaç günde tarayabileceğini hesaplar* şimdilik hasta la vista bebekler.. ;) (türkçemizi koruyalım, korumayanı kurutalım)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar