Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

görüşmek dileğiyle..

Sam

Öne çıkan mesajlar

çabuk dön :L

ps:yeni gördüm
[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon

Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla.
Alla alla

[Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
döndüm işte amma tantana yaptınız siz de ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

gimli hoca seni kaç kere andım dangallllaaaakkkklık edip update etmediğim eu2'yi oynarken, bir daha sen dinlemezsem ingiltere gibi iflasedip 5 parçaya bölüneyim!

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31521

esas başlık budur aslında, hortlatma girişimi nedeniyle özür.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 28 April 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
gimli hoca seni kaç kere andım dangallllaaaakkkklık edip update etmediğim eu2'yi oynarken, bir daha sen dinlemezsem ingiltere gibi iflasedip 5 parçaya bölüneyim!

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31521

esas başlık budur aslında, hortlatma girişimi nedeniyle özür.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!

Bi bildiğimiz var dimi (-8 son 1 aydır, paradox programcılarından Johan, (forumdan çok haşır neşiriz :P) foruma takılan oyuncuların tavsiyelerin dikkate alıp onlarla devamlı multi oynayarak deli gibi patch yazmaya başladı. BU son 1 ayda, oyun için 2 normal ve 25 civarı beta yaması çıktı. Eu hiç kat etmediği bir yol aldı, ve hiçbir oyunun sahip olmadığı bir kitleye ve programcılara sahip olduğunu kanıtladı

*alkış*
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai =] smiley ini unutmuşun, onsuz yazrsan yeni gelen arkadaş korkar kaçar
*!6 namlulu bir canavarın motors esini duyar, sığınacak yer arar, az önce bulunduğu yerde 1600 tane delik açılmıştır*

Yani dimi Sam :))

Hoş geldin bu arada, özledik[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu anda ol' painless ile size bir konser vermek isterdim ama sadece teşekkür edebiliyorum ilginize, zira fareyi de bozarsam buraya yazarken ailem beni milli serveti çerçöp ettiğim gerekçesiyle mahkemeye verecek.. :)

*forumdaki son 4 ayı kaç günde tarayabileceğini hesaplar*

şimdilik hasta la vista bebekler.. ;) (türkçemizi koruyalım, korumayanı kurutalım)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...