Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

görüşmek dileğiyle..

Sam

Öne çıkan mesajlar

aslında bu konuda bir başlık açmayı hiç istemiyordum ama merak eden birileri olabilir diye ve bir-iki organizasyonda bulunduğum için o kişiler de görür diyerek yazayım istedim..

bu ayki tel faturamı ödeyemedik, birkaç güne kapanır sanırım hattım. ne zaman açtırabilirim tekrar bilemiyorum ama birkaç ay sürebilir, belki yaza kadar hatta. "pepelek bizi gözetliyor" ve "pepelek satranç turnuvası"ndan da çekiliyorum bu nedenle..

en çok üzüldüğüm nokta buraya bakamamak, sizlerle (isim vermeyeyim hiç çünkü sonu gelmez, ne sizin gözünüz ne benim elim yorulsun :) ) görüşememek. ama umarım tahminimden kısa sürede hallederiz. o vakte kadar kendinize iyi bakın, minigun'larınızın bakımını unutmayın.. ;)

en kısa zamanda görüşmek dileğiyle dostlar..

şimdi yazıyorum fakat ne zaman kesileceğini bilmiyorum, birdenbire yokolursam anlarsınız :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Off, güya bilgi çağındayız, ne diye 0822'li hatlardan para alıyorlar ki?? Görüşürüz Sam, sensiz tartışmanında tadı kalmaz şimdi. :(

Paranın ne zaman ortaya çıkacağı hiç belli olmuyor, bakarsın kısa zaman sonra birden yine karşılaşırız.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah, ustune para veriyorlar da benim haberim niye yok? Enayi gibi ayda $40 baglantiya, $5 modem kirasina veriyorum? :)

Burda hicbiseyin ustune para vermezler, sevdirmeyede calismazlar [ticari olu$umlar icin], genelde strateji kanuni yollardan kandirmaya yonelektir :) Bilgisayar alirsin, adam derki MSN ile alirsan misal $200 indirim var. Hemen atlarsin sozle$me okumadan [Turkler atlar sozlesme okumadan] , sonra anlarsin ki 2 yillik anlasmaya imza atmisin hehe :)

There is nothing for free ..

Sam isallah bulursun da odersin faturani, dolanirsin bu guvenli sularda yine :)

Arlooax The JetLag Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada benim ortak olduğum cafeyede sabah sabah 400 milyon telefon faturası gelmiş... Ne diyimki ben bu telekoma meşgul çalsa bile 50.000 lira alıo adamlar nası bu salakları daha fazla becerebiliriz die düşünüolardır herhalde şu an... Pardon ayrıntılara baktım 63.000 lira olmuş meşgulden alınan para :)[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Halaoglu ise nispet icin soylemis olabilir hehe :) Arada bende forumlara nispet olsun diye MAX gordugum hizlarin screen shot ini koyup haince zevk aliyorum :) $aka bir yana Yaw hic istemeden adam gelip eve internet hatti doser mi? Hat dosemis cumlesinden Cable filan diye cikarim yaptim.

Yeni bilgisayar aldiysa cogu belirli sureler icin ucretsiz internetle geliyo. Bu aralar MSN dadandi, PC lere 2 aylik uc aylik ucretsiz paket ekliyo, millet kullaniyo, tabi uc ay gibi sure kullaninca aboneligin baslangic tarihi filan unutulup gidiyo. Sonra MSN cart diye $22 kesiveriyo kredi kartindan [Aylik] :)

DSL dahil kullandim ben burada. Benim bolgemde en hizlisi cable oldugu icin cable dayim su an. Turklerin cogunuda Cable+Router combosuna gecirmeyi basardim heh :) Her ne kadar ComCast Router olayina deli oluyosada baya bir musteri kazandirdim kendi capimda :)

Yani benim bildigim hic bir bedava internet kullandiran [ gecici sureler icin ucretsiz YEM i haric] Amerika'da yok. Heleki eve gelip biz geldik hat dosemeye diyecek bir kurum zor. Yaw dava bile edersin oyle bir durumda rahatsiz ettiler diye hehe :)

Bunun disinda TR deki fiyatlar adaletsiz. Tamamen katiliyorum sana. Kostek olmak disinda bir getirisi yok. Ama asil sorun islerin basindakiler, cogunlugu kendi dallariyla alakasiz bolumlerde gorev aliyo mesela. Daha kotusu profosyonellik yok. Mesela Turk Telekom un bir marketing departman'i yok benim bilgim dahilinde, ya da teknoloji takip ve gelistirme departmani yok. Bunun yerine politik sisirilmis, kapagi bir sekil iceri atmis teknik kadrolarla bunlarin basinda ki vizyon ve yas olarak artik yerlerini genclere birakmasi gereken ama bir turlu birakamayan [ Sosyal guvence eksikligi, emeklilik=aclik] kadrolar var.

Yani oyle iste :)

Burada her sey para demek yaw. Uc somun ekmegin bir kilo et parasi oldugu memlekette [ ki bunlar temel ihtiyac yasamak icin] eve bedava internet dosemek inan Amerika icin bile luks.

Arlooax The Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem o dediklerin varda bele$ degil. Dedigin gibi adam sana 3 ay hatta bir ara sapiklar 6 ay ucretsiz internet verip uzerine minimum iki yil imza attiriyorlardi. Bunun anlami bedava kullanim suren dolduktan sonra, ister kullan ister kullanma sozlesme suresi boyunca aylik sabit ucret odemek zorundasin.

Yani diyelim ki DSL e gecmek istedin, kurtulamiyosun o sozlesmeden.

Ayni seyi cep telefonlari icinde yapiyolar. Bizim memlekette 1 milyara satilan telefonu sana cok komik bir ucretle [ 1 milyara gore] veriyo ama sozlesme yapiyo. Diyo ki 3 yil boyunca abonem olucan, kullan kullanma ayda 40 dolar oducen gibi..

Yani benim demeye calistigim, NOTHING IS FOR FREE.

Arlooax The Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada cep telefonu olayinda bedava verenler bile var. Ilk geldigimde hobara diye bende atlamistim. Nokia nin ozel bir modelini veriyo adam sana hic bisey odemiyosun. Hazir kart la calisiyo telefona entegre ama kart. Sonra bir baktim diger sebeke tariflerinin iki kati para aliyo nerdeyse konusmaya. Bunun gibi yani, mutlaka bir artisi, bir girdisi vardir hizmet veren icin.

En basit dusunce sistemi ile, bir sirketin var ve hizmet uretiyosun. Niye bedava veresin? sana ne artisi var? Arkasinda baska hesaplar hep vardir. FREE sozu isin maskesi, marketing kismisi..

SAM SENDE CABIK DONERSIN ISALLAH :) HER ZAMANKI GIBI KONUNUN ICINE ETTIM OZUR.

Arlooax The Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Cabuk dön Sam o güzel imzanı görmeden gülemiyorum aksamları :)[hline]
The wind it blows around her hips
His blood drips from age old lips
Hair so dark it holds the night
And conceals the dreaded light
“The night is my strength thy blood is my life
Come slit my wrists, let me be your wife”
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...