Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yahu "2 KADEMELİ LİG" varmış o sezon, yani "PLAY-OFF" gibi aynı takımlarla tonla maç yapıyorsun. Bu şekilde olduğu için istatistiklerde sayılmıyor, kapiş? Ne çok gaz yapmış sende bu rekor muhabbeti ya, bi su falan iç kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ya siz şunu "en fazla gol" değil de "ortalama gol" diye tartışsanız bence daha iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 tatar sen beşiktaşlıydın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu arada bence tavır yapan baros, maçtan önce tribüne de çağırdık 5 dakka adamı beyfendi gelmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 "Tatar Ramazan" said: Yahu "2 KADEMELİ LİG" varmış o sezon, yani "PLAY-OFF" gibi aynı takımlarla tonla maç yapıyorsun. Bu şekilde olduğu için istatistiklerde sayılmıyor, kapiş? Ne çok gaz yapmış sende bu rekor muhabbeti ya, bi su falan iç kendine gel. basmıyor mu kafan? gaz maz yok ortada. kim saymıyor istatikleri, kapiş falan diyorsun bir de sdfsdf. tff kendi saymış bu istatistiği, tatar ramazan kimin umurunda, baggio kimin umurunda? federasyon yazmış işte lan, daha ne. kıt mısınız, anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sen onla avun boşver olsun senin takımın rekoru o ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yoo, benim övünç kaynağı falan yaptığım yok olayı. 1962'de kırılan rekorla övünecek kadar gerizekalı değilim. ama bu, rekoru galatasaray'ın kırdığı gerçeğini değiştirmiyor. şu yazdıklarımdan "rekor bizim, en BÜYÜK biziz!1!!" anlamı çıkartıyorsan sana diyecek lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Metin Oktay altın ayakkabı almıştı galiba o sezon. Gayet sayılmış bir sezon yani. :) Rekor mekor ben sallamıyorum da, çok maç oynadınız ortalama düşüyor sayılmaz demek de komik. İsterse 50 maç yapsın, TFF'nin kabul ettiği, resmi ligde atılmış goller sonuçta. REKOR BİZ DE UHAHUA İYİYİZ LAN SİZDEN demek ne kadar cahillikse, O REKOR SAYILMAZ 2 KADEME FFS demek de aynı oranda cahillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kendi başkanın kabullendiği şeyi tarafatarı nasıl kabullenmez gülünç bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Shaggy said: basmıyor mu kafan? tatar ramazan kimin umurunda, baggio kimin umurunda? federasyon yazmış işte lan, daha ne. kıt mısınız, anlamadım ki. Birader adam gibi konuş, senin lavukluklarını okumaya girmiyoruz foruma. Baydı çocukça holiganlığın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sleepingdeath said: kendi başkanın kabullendiği şeyi tarafatarı nasıl kabullenmez gülünç bi durumbana ne abi adnan polat söylemiş, baggio söylemiş. ilgili resmi kuruluş kabul ediyorken gerisi ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 "Tatar Ramazan" said: Shaggy said: basmıyor mu kafan? tatar ramazan kimin umurunda, baggio kimin umurunda? federasyon yazmış işte lan, daha ne. kıt mısınız, anlamadım ki. Birader adam gibi konuş, senin lavukluklarını okumaya girmiyoruz foruma. Baydı çocukça holiganlığın artık Tatar Ramazan mode: On olmuş adam. Hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bu forumda TDK beni bağlamaz benim dediğim doğru diyen insanlar oldu. Çok zorlamayın bazı insanlar bazı şeyleri kabullenmez,kabullenmek istemez. Gereksiz tartışmalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Aynen öyle. :) Gözüne resmi siteyi koymuşlar hala drama. Meh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ana gol rekoru gs demiymis :) bu ne len simdi ogrendim , o zaman biz ne rekoru kirdik zamaninda ? nerden cikiyor degisiyor gelisiyor bunlar, extradan gol rekoru kirmalar, extradan 2-3 sampiyonluk almalar, eselesek fenerbahce dunya kupasini almis bile cikabilir, arastirin coniler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yahu bırakın bu işleri karı gibi kıvırtıyorsunuz varya şurada bi tane fb taraftarı rekor bizde oaohah diye msg atmıo kendi kendinize işinize geleni işinize gelen yerinizden algılıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 cavanagh said: tahmin ettiğim gibi puan kaybı geldi bu hafta ligi yenilgisiz bitirmek bile çok zorken beraberliklerin olması tabiki normal. şunu da belirtmek lazım; rakibimiz bu sezon ligde yenilgi yüzü görmemiş diğer 3 rakipten biriydi haftaya yine 2 yenilgisiz takımın maçı var ama ben fb'nin önümüzdeki hafta da 3 puan alıcağına inanıyorum ve tekrar umarım yanılırım diyorum ha fb gider yenilgisiz bitirir, hatta 34/34 yaparak bir rekora imza atar, tebrik etmekten başka bir şey gelmez elden(tatar ramazanın dediği gibi koyu taraftar olarak aziz yıldırımın 3 senelik şampiyonluk sözünü de hatırlatmam gerekir herhalde=p) "Tatar Ramazan" said: Shaggy said: antunun bağrından kopup gelen yorumlar... Dinime küfreden müslüman olsa! Ayrıca Baggio'ya laf atanlar, diğer 2 modun koyu gsli olduğunu unutmazsa iyi olur. ayrıca ne koyuluğumu ya da fanatikliğimi gördün merak ettim=)Oha baş fanatik sensin lan! Ben bu kadar yanlı yorum yapan mod tanımamıştım fizban'dan beri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yanli yorum yapmasi gayet normal, adam gsli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eh 7'de 7 yapan tek takım olmanın gururunu yaşattınız bize tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 lan sanki oynayip kazaniyosunuz maclari, gote basa carpip rasgele semih golleri hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 iyi de, olay zaten bir şekilde kazanmak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 degil, adam gibi kazanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eğer kötü oynamana rağmen kazanıyosan zaten büyük takımsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yoo, rakibin dandiktir, ki mevcut tslde durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar