Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Eskişehirspor 27.09.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Yahu "2 KADEMELİ LİG" varmış o sezon, yani "PLAY-OFF" gibi aynı takımlarla tonla maç yapıyorsun. Bu şekilde olduğu için istatistiklerde sayılmıyor, kapiş?
Ne çok gaz yapmış sende bu rekor muhabbeti ya, bi su falan iç kendine gel.

basmıyor mu kafan? gaz maz yok ortada. kim saymıyor istatikleri, kapiş falan diyorsun bir de sdfsdf. tff kendi saymış bu istatistiği, tatar ramazan kimin umurunda, baggio kimin umurunda? federasyon yazmış işte lan, daha ne. kıt mısınız, anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo, benim övünç kaynağı falan yaptığım yok olayı. 1962'de kırılan rekorla övünecek kadar gerizekalı değilim. ama bu, rekoru galatasaray'ın kırdığı gerçeğini değiştirmiyor. şu yazdıklarımdan "rekor bizim, en BÜYÜK biziz!1!!" anlamı çıkartıyorsan sana diyecek lafım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Metin Oktay altın ayakkabı almıştı galiba o sezon.
Gayet sayılmış bir sezon yani. :)
Rekor mekor ben sallamıyorum da, çok maç oynadınız ortalama düşüyor sayılmaz demek de komik.
İsterse 50 maç yapsın, TFF'nin kabul ettiği, resmi ligde atılmış goller sonuçta. REKOR BİZ DE UHAHUA İYİYİZ LAN SİZDEN demek ne kadar cahillikse, O REKOR SAYILMAZ 2 KADEME FFS demek de aynı oranda cahillik.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Shaggy said:
basmıyor mu kafan? tatar ramazan kimin umurunda, baggio kimin umurunda? federasyon yazmış işte lan, daha ne. kıt mısınız, anlamadım ki.

Birader adam gibi konuş, senin lavukluklarını okumaya girmiyoruz foruma. Baydı çocukça holiganlığın artık

Tatar Ramazan mode: On olmuş adam.

Hahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

tahmin ettiğim gibi puan kaybı geldi bu hafta
ligi yenilgisiz bitirmek bile çok zorken beraberliklerin olması tabiki normal. şunu da belirtmek lazım; rakibimiz bu sezon ligde yenilgi yüzü görmemiş diğer 3 rakipten biriydi
haftaya yine 2 yenilgisiz takımın maçı var ama ben fb'nin önümüzdeki hafta da 3 puan alıcağına inanıyorum ve tekrar umarım yanılırım diyorum
ha fb gider yenilgisiz bitirir, hatta 34/34 yaparak bir rekora imza atar, tebrik etmekten başka bir şey gelmez elden(tatar ramazanın dediği gibi koyu taraftar olarak aziz yıldırımın 3 senelik şampiyonluk sözünü de hatırlatmam gerekir herhalde=p)

"Tatar Ramazan" said:

Shaggy said:

antunun bağrından kopup gelen yorumlar...

Dinime küfreden müslüman olsa!
Ayrıca Baggio'ya laf atanlar, diğer 2 modun koyu gsli olduğunu unutmazsa iyi olur.

ayrıca ne koyuluğumu ya da fanatikliğimi gördün merak ettim=)
Oha baş fanatik sensin lan! Ben bu kadar yanlı yorum yapan mod tanımamıştım fizban'dan beri!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...