Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 löl yazılan bi ülkede gg'nin anlam kayması ilgi çekmemeli lan. 3. sayfaya geçmesin bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hehe göt dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 o bitti mefta anlamında kullanıyorum ben. oo o iş gg. o kız gg o zaman bu oyun gg hadi gg(yatıyorum) misal gibi sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 biz birde yy yi kullanıyoruz da onu söylemeyeyim 900 e dayanmış msj sayısı bunuda banlatmayalım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 SodomVsGomore said: biz birde yy yi kullanıyoruz da onu söylemeyeyim 900 e dayanmış msj sayısı bunuda banlatmayalım asdf abi bariz zaten onun anlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gg'nin evrimsel sürecini işlemek gerekirse; bu terim yabancılar arasında,önemli oyuncuların önemli oyunlarında yenilen tarafın gg yazarak centilmenlik yapması ile oluşmuştur. daha sonra yenilen oyuncu gg yazdıktan sonra yenen oyuncu da gg yazmıştır.(eğer ilk önce yenen taraf gg yazarsa sinir bozucu bir durum oluşur ve durum ters teper)sonra tabi popülerleşip dünyayı saran bu terimi gören türkler de kullanmaya başlamıştır.sonra oyun sonunda gg yazacağını(yenileceğini)anlayan bizim türk oyuncular türk takım arkadaşlarına "bu oyun böyle giderse gg diycez" gibi şeyler söylemeye başlamıştır. sonra tabi bu da kendi aramızda yaygınlaşarak "gg olcaz" gibi bir anlam kazanmıştır. yenen taraf da tabii "eaheahu bide şöyle yaparsak gg olur nihuha" derken birden bire gg çok fazla anlam kazanmaya elverişli bir terim olur. sonra tabi gerçek hayata da geçerek "abi şöyle bişey gördüm direk gg'ydi"(yani o kadar mükemmel ki çok şaşırttı,hayatımı etkiledi,direk vakumladı beni gibi anlama gelebilir ki tabiiki gg kadar iyi telafuz edilemez bu duygu) ya da "uff burası gg kokuyo çıkıp gidelim hemen"(yani o kadar kötü kokuyo ki biraz daha kalırsak alt+q+q yapcam diyerek tam zıt anlama da ulaşabilir) tamam tamam haklısınız hayatınızdan bezdirdim bunu okuyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 türkçesi bb. boynum bükük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 forçen said: SodomVsGomore said: biz birde yy yi kullanıyoruz da onu söylemeyeyim 900 e dayanmış msj sayısı bunuda banlatmayalım asdf abi bariz zaten onun anlamı ya ben bi biz biliyoruz diye biliyodum kendimi özel hissediyodum. edit: bu arada şarapla alakası yok onu söyliyim hoş yakın sözcükler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Böjeek said: kermit said: ana dilimiz ne ? türkçe türkçe karşılığı ne bizde ? göte girdi. bütün romantizim öldü kahretsin... o GG başka bu başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 heh oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 eski okulumun (atakent anadolu lisesi) bir duvarında şu şekilde bir liste vardı: GG gossip girl gökhan gönül . . . hepsini hatırlayamıyorum ama gökhan gönülü unutamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Böjeek said: kermit said: ana dilimiz ne ? türkçe türkçe karşılığı ne bizde ? göte girdi. bütün romantizim öldü kahretsin... ahuahuauhauhhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 good gun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yalniz herkes farkli anlamda kullaniyomus, bi ortak nokta bulun opusup koklasin gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ne ortak noktası bulucaz ya, normal anlamı "good game" işte. ama anlam kayması sonucu "göte gelmek" olarak kullanılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aslında baktımda çok salak bi post olmuş. sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kermit said: ana dilimiz ne ? türkçe türkçe karşılığı ne bizde ? göte girdi. irl arkadaşlarla kendi aramızda GG kullanırken duyanların bu şekilde anlam kazandırmaya çalışmaları sanıyordum ben önce bunu, özgün bulmuştum baya. anlamlı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 örn: neyse ya gg ben kaçtım gibin böylede olabilir yada of başım gg fena çatlıyor örnekler çoğalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aslinda bukemedigin eli opeceksin gibi bir anlami varken sadece bizde degil yabancilarda da anlami ve kullanimi degismis. lol yerine lal lul lewl yazanlar da var vetriloda lol diye gulenler de. cok dert etmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gg olmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 soulberry said: şu gg'yi öğrenene kadar bi yerim çatlamıştı. bi topikte sormuştum sonunda, orda söylemişlerdi. abi ben hala a.k.a 'yı nasıl kullanıcağımı bilmiyorum :D Anlattı bi arkadaşta. Alkol vardı çok. Hatırlamıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 zaidral said: aslinda bukemedigin eli opeceksin gibi bir anlami varken sadece bizde degil yabancilarda da anlami ve kullanimi degismis. lol yerine lal lul lewl yazanlar da var vetriloda lol diye gulenler de. cok dert etmeyin yani. epic fail tam, özellikle raidde wipe sonrası fln veya yapılan kötü espriye ayıp olmasın diye "lol" yapıştırmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 LOOOOOOOOOL diye gülen adam var, gerçekte. komik mi, eed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben ventte lol diye gülüyorum bazen salın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar