Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Kız potansiyelinde de artık git gide boku çıkıyor. Bu sene 91 liler geliyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 90lı olarak söylüyorum 91liler benim için hala erik gibi. Bacılarımız hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Hayatımda hiç okul açılacak diye heyecanlanmadım lan. Hep üzüldüm, hala da üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 91-92 gelcek ayıp lan :( ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 benimde bundan sonraki pazartesi başlıyor, tık yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bizim okuldada insanların çoğu hazırlığı atlayamadığı için mecbur benden büyüklerle okuycam artık. aslında tekrar düşündümde okuldan nefret ediyorum. keşke şuan post apokaliptik bir dönemde sadece sevdiğim bi insanla ben hayatta kalmış bir şekilde koskocaman ve boş bir dünyanın tadını çıkarıyor olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yil 2009 oldu hala liseye giden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Penthesilea said: yil 2009 oldu hala liseye giden var bende küçükken benden daha küçük çocuk olmadığını sanırdım. büyüyünce farkettimki varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Penthesilea said: yil 2009 oldu hala liseye giden var millet uzaya gitti sen daha amerikadasın ancak tamam sustum ahausda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 pazartesi gitmesem mi ben de okula ya, anasının dininde of. ilk gün falan hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abi ilk gün gidip napıcan zaten? ben kitapları almadım daha onları alcam okuldan ondan gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 mezun olduğum lisedeki 93lüleri görecek olsaydınız başlıktan bi çok post eksilirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abicim ilkokuldan beri anlamiyorum bu okul aciliyor diye sevinen insanlari. uni bitio halada anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 milletin okulu daha yeni açılıor yaa..ne güzell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Benim okul 12 Ekimde açılıyor. Ciddiyim. THREAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 SodomVsGomore said: Benim okul 12 Ekimde açılıyor. Ciddiyim. THREAD ohaªª Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 heyyy pazartesi, yine aynı iş, aynı iş arkadaşları, aynı iş yeri, aynı stress.. çok heycanlıyım yine eşşek gibi çalışıcam.. kendimi süt veren bi inek gibi hissediorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu sene 95liler başlıyor lan liseye 95li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 harbi ya :/ yaşlandık lan.. benim saçlar üstten baya baya beyaz vermeye başladı. herkes sölüo. kıl oluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kendimi çok kötü hissediyorum, hala üniversiteli değilim ve bu bana çok koyuyo:( ps: 3 yıldır ösese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar