Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı 'Güneşi Gördüm' Türkiye'nin Oscar aday adayı oldu. 'Güneşi Gördüm' filminin konusu mayınların arasında, doğuda bir sınır köyünde geçiyor. Filmde Mahsun Kırmızıgül, Altan Erkekli, Şerif Sezer, Emre Kınay ve Demet Evgar başrolleri paylaşıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: 25 yıldır iki tarafın arasında kalan çaresiz insanlar. Zorunlu göç uygulaması nedeniyle doğup büyüdükleri topraklardan, köklerinden ayrılmak zorunda kalan Altun aileleri, köklerinden koparak bir bilinmeze doğru yola çıkarlar. Davut Altun, ailesiyle birlikte kaçak yollardan da olsa en kısa zamanda Norveç'e gitmeyi istemektedir. Haydar Altun ve ailesi içinse göç yolu İstanbul'a doğrudur. Yolculuk başlamıştır. Bitmek bilmez fıtınalardan geçip gelmiş, yollarını kaybetmiş, çaresizce bir çıkış arayan insanların, kendi güneşinden koparılmış ve geleceğin bilinmezliğinde kaybolmuş çocukların, bir göçün hikayesidir... kaynak: http://mtv.com.tr/NewsDetail.aspx?NewsId=6983 bence güzel bi gelişme.. Bakalım aday olabilecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çok politik bi adaylık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 aday adaydır gerçi... mahsun kırmızıgül yani...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hahuahuaha bu adam alırsa nuri bilge ceylan bıraksın yönetmenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Tbr brv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "social butterfly" said: çok politik bi adaylık bence akademi politik davramnaz kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 her sene türk aday adayı filmlerin başlığını açıyormuyuz? yoksa mehsunun politik filmine özel ilgimiz mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 günesi gördüm, oscari göremedim:( olur o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Nakamura said: akademi politik davramnaz kanımca. iide akademi dediin şey sadece körler sağılar birbirini ağırlar başka bişi diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZoHsmJJDjB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bu haberi duyunca aklıma birden Orhan Pamuk'un nobel ödülü alması rezilliği geldi. Ödül almanın kolay yollarını herkes görüyor, artık ödüller artar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çoook ufakken milli takım için mi ne için bilemiyorum şimdi bu aday adayı lafını bi yerde duymuştum, kafama takılmıştı. o yaşta çözememiştim ne olduğunu. hala bir garip geliyor kulağıma. aday olmaya aday. daha aday değil ama aday olmaya aday. buna tdk tek bir kelime bulsun. adaday bence iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bütün olarak algılamaya çalışınca evet zor oluyo. "Oscar adayı" olmak ta bir şey mesela. Bu şeye x diyelim. "Oscar aday adayı"="x adayı" Yani eğer "x" olursa Oscar kazanmak için bir şansı olucak. Finalden önce yarı final olması gibi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yıllardır Türkiye'nin AB süreci için kullanılıyordu "aday adayı" olayı,ordan kalmış aklımda hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mahsun efendi bir de kalkmış, bu Türkiye'nin hikayesidir, bizim hikayemizdir demiş. Bu adamları böyle konuşturuyolar ve adına demokrasi diyorlar ya helal valla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ardeth said: aday adaydır gerçi... mahsun kırmızıgül yani...... Deme öyle , herkes çok küçümsedi , filmi seyretmeden abuk laflar edenler oldu , sonrasında beyaz melek film eleştirmenlerinden hiç beklenmedik bir iyi eleştiri aldı ve çok beğenildi. Güneşi gördüm filmi de aynı şekilde oldu. Ha adamın bu sektörle alakası varmıydı ? yoktu. Ama bu sektörde başarı yakalamış herkes okulunu eğitimini alarak o noktaya gelmiyor. Artık şansmı deriz , doğru yönlendirmemi deriz ne deriz bilmiyorum ama adamın çektiği bu iki filminde başarılı olduğu bir gerçek. Sektörde iyi yönetmenim diye geçinip saçma salak film yapan adam varken helal olsun yani. imla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 eşkıya da olmuştu sanırım aday adayı. beyaz melek o kadar kötüydü ki güneşi gördüm'ü izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çok kral kürt yapmış bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Horizon said: Deme öyle , herkes çok küçümsedi , filmi seyretmeden abuk laflar edenler oldu , sonrasında beyaz melek film eleştirmenlerinden hiç beklenmedik bir iyi eleştiri aldı ve çok beğenildi. Güneşi gördüm filmi de aynı şekilde oldu. Ha adamın bu sektörle alakası varmıydı ? yoktu. Ama bu sektörde başarı yakalamış herkes okulunu eğitimini alarak o noktaya gelmiyor. Artık şansmı deriz , doğru yönlendirmemi deriz ne deriz bilmiyorum ama adamın çektiği bu iki filminde başarılı olduğu bir gerçek. Sektörde iyi yönetmenim diye geçinip saçma salak film yapan adam varken helal olsun yani. imla.. Beğenilmesi "iyi" olduğunu gösterir mi peki, bi de o var. Recep İvedik acayip beğenildi mesela, ama iyi bi film mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sir said: beyaz melek o kadar kötüydü ki güneşi gördüm'ü izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 filmi izledim ben beğendim de açıkçası. neyin beğenmediğinizi de çözemedim.oscar adayı olamaz da nesi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 mahsunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hah ben de recep ivedik'e sallayan biri ne zaman çıkacak diye bakıyodum gecikmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kült klasik olmasada kürt klasik film haketmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 her sene aday adayı olması için bi film göndermiyormuyuz zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar