abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bana gönderin kızları konu kapansın. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Dostum seks e niye bu kadar tepkilisin Erasmusa slovenyada nasıl ders işliyolar görmek için ya da zayıf doğu avrupa tarihi zenginliklerini görmek için mi gidiyorsun acep. Çok ilgimi çekti gidemiyorum topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Erasmus'a ne için gitmiyorum kısmı senin için yeterli olur da artar, gerisiyle pek alakan olcağını sanmıyorum; seks için gitmiyorum. Zaten Doğu Avrupalı kızdan bol ne var Türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Oha ırkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 biraz kilitli kalsın bu topic, sonra gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Selam Bence seks için gitmiyorsun. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 İyi geçer umarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 iyi geçer umarım 1 donemin. hiç bişi olmasa yeni insanlarla tanısırsın. umarım bana da bir sonraki donem icin istediğim yer cıkar da ben de böyle topikler acarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hayırlı olsun güle güle otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar