Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off yarın GG : /

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Aylardır sürekli ertelettiğim endoskopi&kolonoskopi için yarın doktora gidiyorum. Söylentilerden duyduğum kadarıyla içeceğim ilaç bir insanın hayatında tadacağı en kötü şeymiş. Uyutuyorlarmış operasyondan önce, umarım hipokrat yeminine sadık kalırlar.

Bir de şeyden tırsıyorum, sonuç ne çıkacak polip, tümör cart curt endişesi var.

Var mıdır daha önce başından geçmiş biri tecrübelerini paylaşabilecek ?

Rica edicem aynı hortumu kullanmasınlar diye, of : (
Sosyal ağlarda paylaş

sakın korkma nerde yaptıracaksın okumadım ama abartıldığı kadar kötu değil artık daha flexible aletler geliştirildi..eskiden cok daha kötuymuş şimdi biraz sedatifle seni sersemletip daha kolaylaştırıyorlar..sana tavsiyem hayal kurabiliorsan mutlaka o an kendini en sevdiğin yerde hayal et..gözlerini kapa ve en sevdiğin yerde en sevdiğin insanla düşün kendini...
ve sunu unutma bu gercekten onemli ve gerekli bir tetkik..yoksa kimse gercekten o boruyu okadar mesafe ilerletmek için meraklı değil..ucuzluğuna rağmen her türlü lezyonu en güzel sekilde gösteriyor,tedavi imkanı sağlıyor..senin için yararlı olduğunu düşün ve dayan..her hastalık mutlaka zordur ama erken teshis seni bir çok ek yükten kurtaracaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay kadar önce kolon grafisi yaptirdim , kolonoskopiden daha kolay bisey haliyle, sadece baryum ve hava basıp film cekiyorlar, fakat herhangibir uyusturma bayıtlma gibi bisey yok. Cekebilecegin en saglam gaz sancısını; icindekileri cikarmamaya calisarak gecirdigin yaklasik bir 25-30 dk olarak geciyorsun. Simdiki teknolojiyle kolonoskopi cok daha kolay, bayilip ayildiginda olup bitmis oluyor korkulacak bisey yok.

Asıl zor olanı film cekiminden 4 gün önce girilen diyet ve son gün. Xm-diet solusyon diye birsey iciyorsun son gece icinde ne var ne yok cikiyor ic organlarin bile cikiyormus gibi hissediyorsun.

Ayrıca kolonlarda cikacak olan polipler genc yaslarda cok düsük bir tehlike arz ediyormus 40 yasin altinda tumor gorulme olasiligi yok denecek kadar azmıs. Ege ünide profesörün söylediğine göre. Gecmis olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...