Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın yıldız transferlerine ve 3. Avrupa Kupası'na hazırlanın. --- Serdar Ali Çelikler yazdı.

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Hakikaten garip insanlar var bu forumda. Türkiye cumhuriyeti başbakanının biticek dediği, bunun gibi 10 tane stadı yapıp koyucak güçteki tokinin yapıcam dediği stadın bitmememesi gibi bi ihtimal mi kaldı?
Hiç geçtiniz mi yakın zamanda Seyrantepe'den oraya dökülen paranın boşa gitmesi ihtimali mi var sanıyorsunuz?
O stat önümüzdeki sezona bitmiş olucak hiç kafanızı yormayın siz.
İhalesi yapıldı arkasında Toki var. Biticek tabiki o stat. İşin komik yanı yani Eren Talu da bitirirdi normal şartlar altında stadı ama global ekonomik kriz arap yatırımcıların biraz geri çekilmesine sebep oldu,Eren Talu da yetemedi doğal olarak.
Rahat olun o stat bitiyor,Galatasaray türkiye'de en çok gayrimenkul'u olan takım. Çok rahat kapatabilir borcunu falan...
Sosyal ağlarda paylaş

o stadı kim yapacak arkadaşım? 50 tane firmanın adı geçti bugüne kadar. bugüne kadar bu stadın işlerinin uzaması zaten şu sebepten oldu: stat bitmeden para ödemem ben dediği için devlet.

türkiye'de o statı kendi sermayesi ile inşaa edecek 5 tane hadi bilemedin 10 tane firma var. kaçı girdi ihaleye? devlet mecidiyeköy'deki arazinin parasına göz koyduğu için atlıyor kahraman gibi ama gs sözleşme gereği aslantepe bitmeden ali samiyenden çıkmama hakkını saklı tutuyor.

türkiye'nin en pahalı kadrosunun parası nerden geliyor diye sorduğunu duymadım ey fenerli. devletin parasıyla stat inşaa ediyorsun diye ağladığını duydum hep.

t.c'nin başbakanı, bakanı vs'si de hep siyasetçi bu arada. bugün böyle, yarın şöyle dediğinde sen bile çıkıp "lan?!?!?!?" demezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

lafına değil imzasına bakıyor olay..
ve tayyipin imzası var sözleşmede..
ayrıca o 5 bilemedin 10 şirketten biri olan varlıbaş holding(varyap) aldı şu an ihaleyi. adi onlar da eline yüzüne bulaştırsın en son toki kendi yapacak sözleşme böyle diyor.
seneye en kötü devre arasında aslantepe'deyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama devlet yapıyor stadı!!11!!

:(

Ayrıca Galatasaray gayet doğru adımlar atıyor. Gerek sportif gerekse finansman anlamında.

Takımın başına dünya çapında bir teknik ekip getirildi, kadro ciddi manada revizyondan geçti, yepyeni bir kadro kuruldu. 'Yeniçeri' futbolcu ağalarından temizlendi kulüp. Her sene çıkan yabancı vs türk muhabbetinin önüne set çekildi. Bu da meyvelerini veriyor futbol olarak. Umarım Rijkaard ve ekibinden uzun süre faydalanabiliriz. Gerçi medyaya göre hala ciddi bir rakiple oynamamışız. :)

Adnan Polat döneminden önce Gs Store'un satışlarıyla şimdiki satışları kıyaslarsak arada uçurum var. Yiğit Şardan farkı burada devreye giriyor sanırım :)

Transfer politikamız ortada. Rakiplerimiz yerli piyasadan çift haneli rakamlara yakın paralara futbolcu alırken Haldun Üstünel gidip Keitaları getiriyor aynı ücrete. Büyük başarıdır.

Seyrantepe de 2010-2011 sezonu içerisinde bitecek. Stad, Galatasaray'ı hem mali hem sportif başarı anlamında level atlatacak.

Her konuda çok geriyoruz bazı kesimleri bu hamleler ile. Orası net.
Sosyal ağlarda paylaş

ya, vallahi billahi ben türk milleti kadar mıymıntı bir millet görmedim. bilmem kaç aydır almış başını gidiyor "stad bitecek mi bakalım, kıh kıh kıh" geyiği. salak mısınız, aptal mısınız, kusura bakmayın ama daha nasıl anlatılır bilmiyorum, bu sözleşmenin altında devletin imzası var, İMZASI. söz değil, İMZA. stad da er geç bitecek. gerçekten o stadın yarım halde öyle bırakılacağını düşünen varsa, gerizekalı derim ben o kişilere, hiç de kusura bakmasınlar.

yemin ediyorum, ben böyle bir şey görmedim ya. insanların kafası mı basmıyor, bilerek mi yapıyorlar anlamadım ama cidden bana sıkıntı bastı. bir tane geyik konusu bulunmasın, yüzbin kişi üstüne yavşıyor. sabri'niz, seyrantepe'niz, fatih terim'iniz, hakan şükür'ünüz batsın ya, yeter vallahi yeter. nasıl bitmek tükenmek bilmeyen enerji bu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten garip insanlar var şu forumda.
1- İhale'nin tipi değiştirildi toki tarafından şimdi Varyap yapıcak bitiricek Toki vericek parasını. Galatasaray Aslantepe'ye geçtikten sonra da Mecidiyeköy'deki arazi ihale edilicek.
2- @Fizban: Siyaset konuşmaya gerek yok ta yapıcam dedikten sonra yapmadığı şeylere 3 örnek verir misin başbakanın. Ve lütfen bunlar soyut değil somut şeyler olsun.
3- Yukarıda da söylenmiş ortada verilmiş bir söz değil atılmış imzalar var. Aradaki fark büyük.
4- Varyap'da Toki'de 1 değil 10 tane stat yapar elindeki ekonomik güçle.

Bıkmadınız mı yani bitmez o stad kih kih kih demekten. Adamın bir tanesi bi yazı yazmış ve elindeki ekonomik verilere dayanarak yapıyor bunu. Baştan da demiş ekonomi başka şeye benzemez rakamlar vardır,kişilerin tuttuğu takımlara göre değişiklik göstermez. Hoşunuza gitmeyen bişey olduğunda doğru yanlış rastgele sallamak ne kadar anlamlı geliyor size?
1-2 gün sonra bu konunun gideceği yer de "Ama sizde Sarbi var çok kötü futbolcu o" olucak.
Bu forumda kimse yazdığı saçmalıktan, yazdığı yanlış şeylerden utanmıyor en büyük problem o bence.
Sosyal ağlarda paylaş

altyapindan iyi oyuncular yetistiremezsen, kemik bi takimin olmazsa gider mehmet topuza verirsin 10 milyon dolar, butun konustugun ekonomi de bosa gider. altyapisi iyi olan, cok futbolcu yetistiren takim uzun vadede kazanan olur, statla mtatla olmuyo bu isler gorduk zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Takımın başına dünya çapında bir teknik ekip getirildi, kadro ciddi manada revizyondan geçti, yepyeni bir kadro kuruldu. 'Yeniçeri' futbolcu ağalarından temizlendi kulüp. Her sene çıkan yabancı vs türk muhabbetinin önüne set çekildi. Bu da meyvelerini veriyor futbol olarak. Umarım Rijkaard ve ekibinden uzun süre faydalanabiliriz. Gerçi medyaya göre hala ciddi bir rakiple oynamamışız. :)
ekojnomik konularda olmasa da (sonucunu henuz gormedik), ama bu konuda özellikle haklı. tebrik etmek lazım adnan polat'ı, herşey olmasa bile sırf bunun icin.
Sosyal ağlarda paylaş

renk sevdası diye çarpıtmaya gerek yok bence.

bizim türk taraftarlığı enayilik. ha ingilterede yaşarsın sağlığın maddi durumun hayattan isteklerin falan kabul edilebilir derecede karşılanmış olur, bir tutku yaşarsın ekstradan belki kendini adarsın takımına bu tutku uğruna, destek verirsin yeri geldiğinde ama kendi sırtının da yere gelmeyeceğini bilirsin.

türkiyede ise milletin açlıktan ağzı kokacak, sorsan elektrik su telefonu 2 ay gecikmeli ödüyor, 10bin tl kredi kartı borcu var faizini ödüyor ama çoluğunun çocuğunun rızkıyla forma alıp maçlara gidiyor. hani tamam abarttım ama anlatmak istediğim şey bunun tutku, sevda değil hastalık olduğu. bence takımınıza harcadığınız parayı kenara koyun veya daha önemli işlere harcayın. eminim ekonomik durumunuz daha iyi yerlere geldiğinde takımınıza daha çok katkıda bulunursunuz bir iki bilet, forma parasından.

tabii senin için yazmıyorum bunları, genel olarak bu böyle ama. zaten ülkece gereksiz şeylere harcadığımız paraların bir kısmını gerekli şeylere harcasak ezik bi millet olurduk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...