Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cleric Bilgi Paylaşım Başlığı

Dolis

Öne çıkan mesajlar

yeni lvl 11 oldum,
cleric sectim, merakım sudur ki, maillerde parry vs gibi party healerda anlamsız olacak statlar var onun yerine cleric party healda PvE de tabi Cloth mu giymelidir +manası bol olan caster a daha hitab eden sekilde ? yada bir arkadasın dedigi gibi oyun end gamede abbys(yada neyse) tarız bir yerde PvP ye donen bisey olacagı icin ne olursa olsun mail mi giyilmeli ? yoksa lvl 10-11 cok erken ilerde cleric e yakısır healer icin design edilmis mailler cıkıyormu ?
Sosyal ağlarda paylaş

instancelarda gördüğüm şey nekadar mp niz olduğunun nekadar çok heal attığınız vs zerre önemi yok çünkü mutlaka ama mutlaka moblar bir şekilde agrolanıyor, ya pullda sorun çıkıyor ya tank kaçırıyor (heal agrosuda feci fazla)sonuçta mutlaka üstünüzde bir mob oluyor,böyle bir durumda hayatta kalmanız manadan healden daha önemli, oyunun gerçek offtankleri clericler hatta yeri geldiğinde çok rahat tanklıkda yapabiliyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

zopa dustu bana ikinci zonedaki coin grind questinden onla takiliyorum :D

kalkana mahkum olmadan zopa ile gitse super olurmsuta kullanabildigim kadar sopayla devam edicem sonra gecerim kalkan mace e

bu hadisede şöyle bir sorun var, oyun mekaniğinde iki ayrıma gidilmiş bir silahı kullanmak ve onu efektif kullanmak olarak.Cleric 1h mace i 100% efficent kullanırken staff ı 30% ile kullanıyor buna karşılık chanter staff ı 100% ile kullanıyor mace i 30% ile
Sosyal ağlarda paylaş

oyle bişi hicbiryerde gormedim, %30 falan o ne yaw ...

*** her ikisinide kullanıyo iste ama 2 silahın karakterislikleri farklı, staffın fiziksel hasarı ve magic boost u daha yuksek haliylen fiziksel ve buyuler daha fazla vuruyor, kendi lvlinde yada +1 gibi yaratıkları kestigin questlerde falan daha hızlı xp kazanmanı daha kolay oldurmeni saglıyor ama +2 yada daha yuksek yada 1 den fazla mobda shieldden gelen survivebilty cok daha onem kazanıyor o yuzden 25 e kadar ne kullandıgınız cokda onemli degil ama 25 oldugunuzda adam gibi mace + shield iniz yoksa ve genel olarak +HP +Shield block(shieldde) olmazsa 25 de aniden duvara carpmıs gibi olabilirsiniz ***

demisler genel olarak okudugum forumlarda ...
Sosyal ağlarda paylaş

evet lvl 22 olduk, yeni bir chainde geldi artık melee hit i nerseyse kullanmıyorum, olay tamamen spellere kaydı, 1900 Hp mi 1700 iyilestiren 3 sn castingim var, lvl 23 ustu bası duzgun bi assasin i zopaladım, heal edebilme avantajı ile, bide arada azmo gankledik 3 kisi :) keyifli class, sinir bozucu olan healların spell magic boostdan etkilenmemesi ama merak etmeyin heallar zaten abartı, mana sorunu yok butun soketler +HP abanın, mace shield kullanın, Cloth giyip +mana gidenlerde var ama aoe tanking su ana kadar adam gibi yapan tank gormedim, aoe taunt yokmus zati lvl 25 e kadar oda stigmata ile geliyormus, ha kafamı bozan bir baska sey adını unuttum lvl 19 da gelen mana veren bisi var, her saniye 86 vurup 86 mana veren 10 sn boyunca 860 Hp loss = 860 mana gained, magic boosttan etkileniyor, 860 mana verirken 1600 falan vuruyor :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...