Dolis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Şu anda oyniyan arkadaşlarım clericlerin shield ve mail armor giyebildiğini söyledi ne kadar doğrudur trainlerde aionarmoryde bulamiyorum çünkü mail armor proficency falan biri yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cleric ve chanter lar weapon olarak staff, mace ve shield kullanabiliyor, armor olarakta cloth, leather ve chain giyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi aionarmoryde traini görünmüyo skill olarak ayrı bi şekildemi öğreniyoruz örneğin wowda extradan para verip skill train ediyoduk item için. Nasıl oluyo bi söylersen :D kastık cleric i ziyan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Skiller zaten pasif olarak var karakterlerde...Bazı karakterlere lvl 10 dan sonra farklı pasif skiller geliyor mesela gladiatore plate armor geliyor ama hatırladığım kadarıyla priestte başlangıçta var mail armor skilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Priest te yok, ama cleric dersek ki lvl 10 bir karakterden bahsediyoruz, başlangıçta var mail, staff ve shield. Trainer dan alabilirsin skill leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Arkadaşım olurya farketmemiş olabilirsin.Aktif ve pasif skiller priest kitabı satan sahaflarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kasması ne durumda ?? solo rahat kasabılıyor mu char ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Rahat tabiki. Birileri çıkıp yavaş kasılıyor diyebilir, ama yanılır. Neden? Çünkü, hiç oturmuyoruz, manayı harca, harca, harca, mana pot, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Argoel said: Skiller zaten pasif olarak var karakterlerde...Bazı karakterlere lvl 10 dan sonra farklı pasif skiller geliyor mesela gladiatore plate armor geliyor ama hatırladığım kadarıyla priestte başlangıçta var mail armor skilli. Priestte, başlangıçta mail yoktu. 1.5 ile değişti mi bilmem ama. Shield de olabilir olmayan, hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Demişim ya, okumuyor musunuz arkadaşım!!!11!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sorcererın %70 i dps yapıyormuş diye gördüm de bir videoda, doğruysa hasar kapasitesi iyi bence gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ben gene healer olacam gibi duruyor ama karar veremedim. Cleric mi olsam Chanter. 5 sene paladin oynamıslıgım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 edit : epic fail, 2 browser acıktı yanlısına yanlıs seyi yazmısım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ee biz cleric ten bahsediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Tabiki önemli değil de, insanlar şimdi vay cleric e bak hem 1k heal, hem 1k dmg yapıyor demesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Kim kime 1k heal 1 k dmg yapıyor :D Need epic :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 buarada ben clericle 1200 vuruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sen kucukken kazana düştün sayılmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 onu banada diyorlardı valla :P 1.90 a 135 kg olunca :P gercı 25 kg verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 chain bile giyiyo mu bu hayvancıklar. öküztronik heallıyorlarmış zaten. nası ölüyolar peki veya ölüyolar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 gayet kolay ölüyorlar :) etrafta dolaşan clericler pve setuplarıyla pvp zonelarında dolanmamayı hala öğrenemedi ortalık 2 vuruşta yatan clericlerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 valla lvl 3 oldum gayet dmg i ve heali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 lvl 3 konuşmak için erken, 7 olmalısın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 deneme icin actım lvl 7 oldumda healing spellerin mana ihtiyacları saka gibi geldi 20 mana per cast falan ? ilerde nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 7 espriydi tabi :) İlerde mana pot kullanmak zorundasın (ya da mana tap), bitiyor mana, düşük levellar kandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar